Modré z neba: Ewa Farna dnes večer splní sen uzdravenej Julke

Desaťročná Julka prekonala ťažkú chorobu a pochopila, že život je najvzácnejší dar. Teraz sa jej navyše splní tajný sen - zažije svoju obľúbenú SuperStar naživo.

Stredajšie večery na Markíze už neodmysliteľne patria mimoriadne obľúbenej rodinnej relácii Modré z neba. Nebude tomu inak ani dnes, 17. apríla 2013 o 20:20. Moderátor Vilo Rozboril so svojim tímom splní sny ďalším ľuďom, ktorých život kruto potrápil.

Tretie aprílové vydanie Modrého z neba otvorí príbeh malej Eriky, ktorá býva spolu s mamou Annou v malom sociálnom byte. Anna prišla vlani v novembri o svoju prácu obrábačky kovov a odvtedy nebola schopná platiť účty za plyn a elektrinu. Spolu s dcérou tak žijú v tme a zime. V ich domácnosti sa všetko počíta na centy – aj sviečky sú pre nich drahé. Erika je smutnou princeznou, pri jej výpovediach človeka až zamrazí. Keď deväťročné dievčatko rozpráva o svojich snoch – o teple a svetle, ktoré jej nepriniesol ani Ježiško...

Druhý príbeh bude snahou o záchranu manželstva Patrície a Mareka. Patrícia chce, aby sa k nej Marek vrátil, ten však trvá na rozvode. Majú spolu dvojročnú Sašku a Paťa si myslí, že ich manželstvo by malo dostať druhú šancu. Veď, podľa nej, nijaký vážny dôvod na rozpad nie je. Paťa priznáva svoju hystériu, ale je presvedčená, že sa zmenila a stále sa zmeniť môže. Napísala do Modrého z neba – prosila o neutrálnu pôdu, kde by si s Marekom skúsili vydiskutovať svoje problémy.

Modré z neba uzavrie príbeh o statočnej desaťročnej Julke, ktorá si musela prejsť peklom ťažkej onkologickej choroby. Julka sa nahlas zamýšľa nad tým, ako si zdraví ľudia neuvedomujú, že život je nádherný dar. V Modrom z neba chcela Julka poďakovať mame a nevlastnému otcovi za všetko, čo pre ňu počas ročnej liečby robili. A nevlastný otec zasa ušil Julke sen na mieru – zažiť SuperStar na vlastné oči, stretnúť hviezdy na čele s Ewou Farnou. A že si Julka s Ewou naozaj sadli, to sa ukáže aj v štúdiu Modrého z neba!

Relácia Modré z neba je zároveň štartérom pomoci. Ťažký osud ľudí sa po vysielaní snažia zmierniť aj diváci. Pomoc im môžu ponúknuť prostredníctvom facebookovej fan page Modré z neba, ktorá ma v súčasnosti takmer 303-tisíc fanúšikov. Jednotlivým príbehom sa venuje aj webstránka modrezneba.markiza.sk. Návštevníci sa na nej môžu dozvedieť aj množstvo zaujímavostí o relácii.

PR oddelenie TV Markíza