Prima spustila predaj leteniek na webe PrimaGo.cz do celého sveta

 

 

Skupina Prima ve spolupráci se společností WEB SHOP FLY dnes spustila nový web PrimaGo.cz, který nabízí letenky za garantované ceny do celého světa. Mimo vyhledávání leteckých spojů do jednotlivých destinací bude web fungovat také jako místo inspirace, kam mohou lidé vyrazit za zážitky. Tváří kampaně na web PrimaGo.cz je modelka a moderátorka Iva Kubelková.

Skupina Prima spoluprací s WEB SHOP FLY rozšiřuje portfolio svých aktivit s cílem získat i jiné než mediální příjmy. „Naším dlouhodobým cílem je, aby lidé vnímali značku Prima jako rodinnou a přátelskou a také jako synonymum pro zážitky a zábavu, a to nejen prostřednictvím televizní obrazovky. Cestování a poznávání nových míst tyto parametry pomáhá výborně naplňovat. PrimaGo.cz je inspirací pro všechny, kdo chtějí vycestovat ať už s rodinou na dovolenou nebo chtějí objevovat exotické destinace či jen podniknout krátký výlet,“ uvádí Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

„Jsem rád, že jsme se se skupinou Prima dohodli na spolupráci a vyvinuli jsme unikátní službu, která dokáže každému na míru vyhledat samotné letenky a také konkrétní inspiraci na výlety v destinacích po celém světě. Zákazníci si tak mohou zvolit parametry dovolené podle vlastního vkusu a nejsou odkázáni na již existující nabídky klasických cestovních kanceláří,“ říká Vít Rosberg, CEO WEB SHOP FLY.

A jak nový web PrimaGo.cz funguje? Cestovatelé se zde mohou snadno inspirovat. Stačí upřesnit své preference (např. pláž, památky, párty, děti, sport, turistika, gastronomie a nákupy), počet dnů či světadíl a PrimaGo.cz jim ihned vyhledá nejlepší místa, kam mohou vycestovat. Pak stačí jen nabídky projít a vybrat tu nejlákavější. Pokud milovníci cestování už ví, kam chtějí letět, tak na web jednoduše zadají konkrétní jméno destinace, státu nebo světadílu, a podle toho se jim začnou vyhledávat jednotlivé letenky. Výběr je opět možné dále filtrovat a porovnávat podle ceny, termínu a místa odletu. V obou případech je možné zadat i druh cestovní třídy a hledání zpátečního spoje.

Hlavní tváří projektu se stala primácká moderátorka Iva Kubelková, kterou mohou lidé od 2. srpna vidět v televizních spotech napříč kanály skupiny Prima, ale také v tisku a v rádiu.