Prehľad sledovanosti: Úspešné finále seriálu Dr. Dokonalý

Seriál Dr. Dokonalý včera vyvrcholil záverečnou časťou a bol jednotkou na trhu, keď porazil konkurenčný seriál Horúca krv.

Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj počas vysielania relácií Súdna sieň a Geissenovci, zo spravodajských relácií bolo na trhu najsledovanejšie Najlepšie počasie TV JOJ. Svojich divákov si drží seriál Panelák, trhovým lídrom bol medzi mladými divákmi a tradične v najbonitnejšom Bratislavskom kraji.

Seriál Dr. Dokonalý má za sebou úspešné finále. Záverečná epizóda bola jednotkou na trhu s podielom 25,5% a v sledovanosti tak predstihla konkurenčný seriál. Výrazný nadpriemer dosiahol Dr. Dokonalý v Bratislavskom kraji (41,7%). Jednotkou na trhu zostala TV JOJ aj s nasledujúcou šou Geissenovci – podiel 24,3%, pričom relácia dominovala medzi mladými divákmi 15-34 s podielom 31,1%.
Svojich divákov si drží seriál Panelák – podiel 25,4% - ktorý bol trhovým lídrom medzi mladými divákmi 25-34 – u mužov s podielom 29,9% a u žien s podielom 34,9%. Panelák je naďalej jednotkou v najbonitnejšom Bratislavskom kraji (34,6%) a vo veľkých mestách (33,9%).
Najsledovanejším spravodajským formátom bolo včera Najlepšie počasie TV JOJ s ratingom 10,6% a podielom 32,6%, lídrom na trhu bola TV JOJ aj počas športového spravodajstva (podiel 30%). Podvečer sa darilo Súdnej sieni, ktorá s podielom 26,3% v sledovanosti predstihla konkurenčný projekt Bez servítky.