Slovenské SUSHI TIME rozširuje svoju sieť o 11 nových prevádzok vďaka Crowdfungingu

Slovenské SUSHI TIME rozširuje svoju sieť o 11 nových prevádzok vďaka Crowdfungingu Foto: Sushi Time

Rok 2018 sa pre značku Sushi Time nesie v znamení výraznej expanzie. Po 8 rokoch pôsobenia v Bratislave a Prahe plánuje ešte v tomto roku vstúpiť na nové trhy a otvoriť prevádzky v nových mestách. Dva existujúce koncepty predajných miest, Bistro a Kiosk, doplnil tretí – Sushi Time Corner.

 

Spoločnosti sa darí expandovať aj vďaka crowdfundingovému projektu Fundlift. V marci 2017 vyzbierala v prvej kampani 6 000 000 Kč. Z nich otvorila v Prahe Bistro Rustonka a 2 Kiosky. V kampani cez Fundlift pokračuje Sushi Time naďalej. Cieľ 4 000 000 Kč sa spoločnosti podarilo už teraz prekročiť a preto sa rozhodla dať ľuďom možnosť sa ešte zapojiť. Cieľová suma bola navýšená na 8 000 000 Kč.

 Sushi Time začal svoje pôsobenie v roku 2010 ako vôbec prvá donáška sushi na Slovensku. Už o rok neskôr sa trom slovenským majiteľom podarilo expandovať so značkou aj na český trh. V Bratislave a Prahe spolu aktuálne prevádzkujú 6 Bistier, 7 Kioskov a 18. septembra k nim pribudol nový Corner.

 Sushi Time svoje najmenšie predajné miesta, Kiosky, situuje do frekventovaných nákupných centier tak, aby bol svojim zákazníkom čo najbližšie. Tí si tu môžu vychutnať čerstvé jedlo rýchlo a pohodlne. Na výber majú Sushi Sety alebo ázijsky chuťovo ladené šaláty - Fresh Boxy, priamo z vitríny, ktoré si odniesť prakticky bez čakania. Bistro je naopak najväčším typom prevádzky, v ktorej si zákazník môže dopriať zdravý obed alebo večeru priamo na mieste, ako si ju aj zobrať so sebou. Ponuka jedál je tu rovnako veľká ako v e-shope.

 V auguste tohto roku sa rozšíril počet Kioskov v Bratislave na 2, otvorením nového v priestoroch potravín Tesco v obchodnom dome MY na Kamennom námestí v centre mesta. O mesiac neskôr sa otvoril už piaty pražský Kiosk, tiež v priestoroch potravín Tesco, tentokrát ale v nákupnom centre Letňany. Tretím tohtoročným Kioskom bude Kiosk v nákupnom centre Allee v Budapešti. Bude to prvá prevádzka firmy v Maďarsku. Do konca tohto roku chce Sushi Time otoriť ešte ďalšie štyri. Jeden v Bratislave, jeden v Prahe a dva v Brne. Všetky budú opäť umiestnené v známych nákupných centrách.

 Úplne novým konceptom je Sushi Time Corner.

Sushi Time

Veľkosťou priestoru aj ponuky je mixom medzi Kioskom a Bistrom. Ponúka okolo 30 miest na sedenie a okrem Sushi Setov a Fresh Boxov, aj vybrané teplé jedlá, ktoré sa budú pravidelne obmieňať. Prvý Corner otvoril Sushi Time v septembri tohto roka v bratislavskom business centre Tower 115. Poskytuje tak možnosť rýchleho a zdravého obeda ľuďom pracujúcim v danej budove a okolitých kanceláriách. V najbližších mesiacoch pribudnú ešte ďalšie štyri prevádzky typu Corner v Bratislave, Brne a Prahe.