Sestričky lámu jeden rekord za druhým, konkurencii nedali šancu!

Najvyššiu sledovanosť v rámci aktuálnej jesennej sezóny zaznamenal tiež podvečerný rodinný seriál Oteckovia, absolútne vynikajúco sa však darilo aj spravodajstvu a publicistike.

 

Čoraz obľúbenejší seriál z nemocničného prostredia Sestričky prekonal v utorok, 2. októbra 2018, na obrazovkách televízie Markíza všetky doterajšie rekordy a v oboch hlavných cieľových skupinách sa stal suverénne najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.
V strategickej cieľovej skupine 12-54 dosiahli Sestričky doposiaľ najvyšší rating 10,2 % aj trhový podiel 28,0 %, pričom v čase vysielania výrazne porazili konkurenčnú zábavnú šou. Celková sledovanosť seriálu už prekročila polmiliónovú hranicu, keď si včerajšiu epizódu nenechalo ujsť rekordných 516-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.
Pútavé životné osudy štvorice sympatických zdravotných sestier a ich pacientov si obzvlášť obľúbili mladé diváčky vo veku od 12 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania seriálu zabezpečili trhový podiel 38,8 %. Výborne sa darilo aj nasledujúcej reality šou Farma, ktorá si pripísala rating 6,1 % a trhový podiel 24,4 % v cieľovej skupine 12-54.