Spustením Travel Channel HD si zákazníci UPC DTH budú môcť užívať svet vo vysokom rozlíšení

UPC DTH S.à r.l., vedúci poskytovateľ satelitnej televízie v strednej a vo východnej Európe, oznamuje rozšírenie svojej ponuky HD kanálov o Travel Channel HD v ponuke freeSAT pre Českú republiku a Slovensko, UPC Direct v Maďarsku a Focus Sat v Rumunsku.

Od 1. mája 2013 budú môcť zákazníci UPC DTH, ktorí majú aktivovaný balík freeSAT HD, sledovať kanál Travel Channel v najvyššej HD kvalite. Pridaním tohto kanálu UPC DTH dostáva svojmu záväzku rozširovať ponuku HD kanálov a upevniť si vedúce postavenie poskytovateľa najširšej ponuky HD kanálov na maďarskom a rumunskom trhu.

Travel Channel HD je uznávaným oknom do sveta. Prináša poznanie a informácie milovníkom cestovania, ľuďom hľadajúcim inšpiráciu a komukoľvek s vášňou pre nové zážitky. Kanál svojím obsahom pokrýva najpopulárnejšie cestovateľské žánre vrátane sprievodcov, dokumentov, dobrodružných dokumentov a gastronomických sprievodcov. Špecifické okruhy predstavujú relácie ako Bizarre Foods, Ghost Adventures a Hidden City v jasných detailoch, ktoré vysoké rozlíšenie ponúka.

„Sme veľmi radi, že UPC DTH rozširuje svoju HD ponuku o kanál Travel Channel HD. Upevňuje to našu pozíciu vysokokvalitného poskytovateľa HD obsahu na všetkých našich trhoch," hovorí Magnus Ternsjö, výkonný riaditeľ UPC DTH S.à r.l. „Travel Channel HD posilňuje našu pozíciu lídra v poskytovaní najkomplexnejšej ponuky HD obsahu na trhoch v Maďarsku a Rumunsku. Vieme, že čím viac zákazníkov bude mať prístup k HD televíznym prijímačom, tým viac bude rásť dôležitosť HD obsahu. Na udržanie našich štandardov rastu na trhoch sa namiesto kvantity zameriame na to, aby sme ponúkali najkvalitnejšie kanály a tým pokračovali v pozícii lídra na trhu."

Posledný prírastok v HD ponuke upevní vedúcu pozíciu, ktorú má UPC Direct na maďarskom trhu, kde ponúka 11 HD kanálov. Focus Sat Romania, momentálne s 10 HD kanálmi, poskytuje najširšiu ponuku HD kanálov medzi všetkými rumunskými DTH platformami.

Travel Channel HD bude dostupný od 1. mája 2013 na všetkých troch trhoch na kanálovej pozícii 117.