Búrlivé víno a kinohit Ochranca na čele rebríčkov sledovanosti!

30.04.2013 09:15 | Tlačové správy | Markíza

V nedeľu večer sa darilo novej ére speváckej súťaže SuperStar na Markíze, ako aj dramatickému skutočnému príbehu Zamenené deti, ktorý odvysielala televízia Doma.

Búrlivé víno si aj v piatok 26. apríla 2013 udržalo pozíciu najsledovanejšieho programu dňa v oboch hlavných cieľových skupinách. Rodinný seriál televízie Markíza dosiahol v strategickej cieľovej skupine 12-54 rating 9,8 % a trhový podiel 29,5 %. Celkovo pritiahol k obrazovkám 677-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Aj v sobotu 27. apríla 2013 patril najsledovanejší program dňa v cieľovej skupine 12-54 Markíze. Stal sa ním premiérový akčný film Ochranca, ktorý zaznamenal rating 10,7 % a trhový podiel 32,2 %. Pozrelo si ho 524-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

Atraktívny kinohit s Jasonom Stathamom v hlavnej úlohe oslovil najmä mladých mužov 12-24, ktorý Markíze zabezpečili trhový podiel 41,9 %.

V nedeľu 28. apríla 2013 sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa v oboch hlavných cieľových skupinách stal šiesty finálový priamy prenos speváckej súťaže SuperStar, v ktorom súťažiaci spievali piesne s venovaniami.

V cieľovej skupine 12-54 dosiahla SuperStar rating 10,8 % a trhový podiel 32,9 %. Najvýraznejšie zabodovala v cieľovej skupine vysokoškolsky vzdelaných divákov 12-54 (share 44,8 %) a medzi mladými ženami 12-24 (share 45,8 %).

Nasledujúce SuperStar - Rozhodnutie, v ktorom diváci rozhodli o vyradení finalistky Kristíny Debnárovej, zaznamenalo v cieľovej skupine 12-54 trhový podiel 39,2 % a medzi vysokoškolsky vzdelanými divákmi 12-54 až 56,3 %.

V nedeľu večer sa nadpriemerne darilo aj dramatickému skutočnému príbehu Zamenené deti, ktorý odvysielala televízia Doma. S ratingom 2,8 % a trhovým podielom 7,6 % išlo o najúspešnejší nedeľný film na Doma v tomto roku a zároveň tretí najsledovanejší film od začiatku roku 2012. V cieľovej skupine ženy 25-34 dosiahol trhový podiel až 14,0 %.

Najsledovanejšou hlavnou spravodajskou reláciou boli od piatka až do nedele Televízne noviny. Najúspešnejšie bolo nedeľné vydanie s 656-tisíc divákmi (12+) pri obrazovkách.

PR oddelenie TV Markíza

Stovky osobností podpísali výzvu proti zneužívaniu kresťanstvských hodnôt Harabinom či kotlebovcami

Viaceré kresťanské organizácie a osobnosti podpísali v týchto dňoch otvorenú výzvu proti spôsobom kampane politických strán, hlavne ĽSNS a strany Vlasť Štefana Harabina, ktoré zneužívajú kresťanské hodnoty na šírenie dezinformácií, nenávisti a strachu. Pod iniciatívou Kresťania proti nenávisti je takmer 700 podpisov.

V predvolebnom dueli sa proti sebe posadia aj dvaja bratranci (VIDEO)

Televízia TA3 chystá pred parlamentnými voľbami sériu televíznych debát.

Vydavateľstvo Pravdy oznámilo meno šéfredaktora

Pred pol rokom odišla z vedenia Pravdy dlhoročná šéfredaktorka Nora Slišková. Od 1. júla bol poverený vedením Jakub Prokeš.

Je tu rok 2020. Na čo všetko sa môžu tešiť hráči počítačových hier?

Rok 2020 bude veľký. Vývojárske štúdiá už dokončujú práce na viacerých veľkých projektoch, ktoré nepochybne potešia každého, kto má doma PC, Xbox alebo PlayStation. Na množstvo ťahákov sa navyše môžeme tešiť už v prvej polovici roka!

Martin Daňo má na krku ďalšie obvinenie za útoky na novinárku

Kontroverzný youtuber Martin Daňo, tohto času zadržaný vo väzbe, má na krku ďalšie obvinenie.

Haščák poprel, že by vedel o chystanej vražde Kuciaka

Spolumajiteľ finančnej skupiny Penta Jaroslav Haščák dnes na súde odmietol, že by mu Marian Kočner, ktorý čelí obžalobe z objednania vraždy novinára Jána Kuciaka, písal o príprave fyzickej likvidácie niekoho.

Generálny riaditeľ BBC odstúpi z funkcie

Generálny riaditeľ britskej verejnoprávnej televíznej a rozhlasovej spoločnosti BBC Tony Hall dnes oznámil, že tento rok v lete po siedmich rokoch odstúpi z funkcie.

Výtvarník Kalmus jedol počas Haščákovho brífingu banán (VIDEO)

Výtvarníkovi Petrovi Kalmusovi sa počas brífingu šéfa Penty Jaroslava Haščáka podaril neobvyklý performance.

Haščák sa zastal novinárky Ruttkyovej, ktorá si od Kočnera vypýtala na dovolenku (VIDEO)

Dnes na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku pokračovalo pojednávanie v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, na súde vypovedal Norbert Bödör a Jaroslav Haščák, spolumajiteľ Penty.

Chcete zbohatnúť? Musíte si opakovať: Mám na to!

Mnohých z nás v súčasnosti trápi finančná neistota a to bez ohľadu na sumu, aká sa nám mesačne pripisuje na účet. Máme pocit, akoby na nás svet kričal: „Nemáš dosť peňazí.“