Panelák opäť nadpriemerný, Bučkovci tradične jednotkou

30.04.2013 11:58 | Tlačové správy | JOJ

Nový týždeň odštartovali televízie JOJ a PLUS úspešne, keď seriál Panelák zaznamenal nadpriemerný podiel na trhu, jednotkou boli opäť Bučkovci a Najlepšie počasie bolo najsledovanejším spravodajským formátom.

Najúspešnejšou reláciou z ponuky tzv. malých televízií bol seriál CSI: Kriminálka Las Vegas na stanici PLUS.
Seriál Panelák odštartoval nový týždeň úspešne a dokonca si v sledovanosti polepšil a úspešne atakoval konkurenčnú ponuku. Včera dosiahol rating 9,7% a podiel 26%, pričom suverénny bol v najbonitnejšom Bratislavskom kraji, kde s podielom takmer 40% v sledovanosti dvojnásobne predstihol konkurenčný seriál. Paneláku sa tradične darilo v mestách, kde bol taktiež jednotkou na trhu. Potvrdil tak svoje silné postavenie u mladých mestských divákov, na ktorých primárne cieli.
Nasledujúca reality šou Bučkovci – slnko, seno, dedina bola v čase svojho vysielania opäť trhovým lídrom s podielom 26%. Najviac divákov mala šou o svojráznej rodinke zo Sihli v Banskobystrickom kraji, kde podiel dosiahol až 35,6%.
Najsledovanejším spravodajským formátom na trhu bolo v pondelok Najlepšie počasie TV JOJ s ratingom 10,7% a podielom 32,5%.
Úspešný pondelok má za sebou už tradične stanica PLUS, ktorá odvysielala najsledovanejší program z ponuky tzv. malých televízií. Stal sa ním seriál CSI: Kriminálka Las Vegas s podielom 8,8%, darilo sa aj kriminálke CSI: New York (5,6%) a seriálu Chicago: Zákon ulice (7,5%). Popoludní je PLUSka tradične úspešná so seriálom Simpsonovci, včerajšia premiérová epizóda dosiahla podiel 9,3%, pričom u mužov to bolo až 15,9%.

PR TV JOJ

Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľovú skupinu 12-54. Zdroj dát: PMT/TNS.

Zomrela hviezda zoskupenia Monty Python, herec Terry Jones (VIDEO)

Vo veku 77 rokoch zomrel britský herec Terry Jones, známy najmä z komediálnej skupiny Monty Python.

Daňa a Vaskyho prepustili z väzenia, youtuberskú kariéru majú zakázanú

Kontroverzná dvojica Martin Daňo a Rudolf Vasky po 41 dňoch sa môžu nadýchnuť na slobode. Krajský súd v Bratislave dnes dvojicu prepustil z väzby.

Redakcia vysvetľuje faux pas titulky, na ktorej k herečke po chemoterapii bez vlasov pribalili šampón na husté vlasy (FOTO)

Dosah, aký mala marketingová akcia lifestylového časopisu Story a kozmetickej spoločnosti Schwarzkopf, určite nechce zažiť žiadna spoločnosť.

Súd v kauze vraždy Kuciaka povedal, že Threema je zákonná

Dnes v stredu pokračuje súdne pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Na programe sú výpovede obžalovaných a členov komanda, ktoré sledovalo pre Kočnera novinárov - Peter Tóth, Štefan Mlynarčík a Miroslav Kriak..

Skylink zvyšuje ceny niektorých služieb

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group od 1. 3. 2020 mení cenník.

Nové paušály SLOBODA+ s dátami skutočne na celom Slovensku

Mobilný operátor 4ka odteraz bude ešte výhodnejší a jednoduchší. Natrvalo ruší rozdielne objemy dát v rôznych sieťach, vďaka čomu bude jeho ponuka rovnako výhodná pre tých, ktorí sa pohybujú v jej pokrytí, alebo v pokrytí jej obchodného partnera. Toto skvalitnenie ponuky prinesie väčší komfort zákazníkom a paradoxne, bude znamenať aj úsporu v ich peňaženkách.

Stovky osobností podpísali výzvu proti zneužívaniu kresťanstvských hodnôt Harabinom či kotlebovcami

Viaceré kresťanské organizácie a osobnosti podpísali v týchto dňoch otvorenú výzvu proti spôsobom kampane politických strán, hlavne ĽSNS a strany Vlasť Štefana Harabina, ktoré zneužívajú kresťanské hodnoty na šírenie dezinformácií, nenávisti a strachu. Pod iniciatívou Kresťania proti nenávisti je takmer 700 podpisov.

V predvolebnom dueli sa proti sebe posadia aj dvaja bratranci (VIDEO)

Televízia TA3 chystá pred parlamentnými voľbami sériu televíznych debát.

Vydavateľstvo Pravdy oznámilo meno šéfredaktora

Pred pol rokom odišla z vedenia Pravdy dlhoročná šéfredaktorka Nora Slišková. Od 1. júla bol poverený vedením Jakub Prokeš.

Je tu rok 2020. Na čo všetko sa môžu tešiť hráči počítačových hier?

Rok 2020 bude veľký. Vývojárske štúdiá už dokončujú práce na viacerých veľkých projektoch, ktoré nepochybne potešia každého, kto má doma PC, Xbox alebo PlayStation. Na množstvo ťahákov sa navyše môžeme tešiť už v prvej polovici roka!