Panelák opäť nadpriemerný, Bučkovci tradične jednotkou

30.04.2013 11:58 | Tlačové správy | JOJ

Nový týždeň odštartovali televízie JOJ a PLUS úspešne, keď seriál Panelák zaznamenal nadpriemerný podiel na trhu, jednotkou boli opäť Bučkovci a Najlepšie počasie bolo najsledovanejším spravodajským formátom.

Najúspešnejšou reláciou z ponuky tzv. malých televízií bol seriál CSI: Kriminálka Las Vegas na stanici PLUS.
Seriál Panelák odštartoval nový týždeň úspešne a dokonca si v sledovanosti polepšil a úspešne atakoval konkurenčnú ponuku. Včera dosiahol rating 9,7% a podiel 26%, pričom suverénny bol v najbonitnejšom Bratislavskom kraji, kde s podielom takmer 40% v sledovanosti dvojnásobne predstihol konkurenčný seriál. Paneláku sa tradične darilo v mestách, kde bol taktiež jednotkou na trhu. Potvrdil tak svoje silné postavenie u mladých mestských divákov, na ktorých primárne cieli.
Nasledujúca reality šou Bučkovci – slnko, seno, dedina bola v čase svojho vysielania opäť trhovým lídrom s podielom 26%. Najviac divákov mala šou o svojráznej rodinke zo Sihli v Banskobystrickom kraji, kde podiel dosiahol až 35,6%.
Najsledovanejším spravodajským formátom na trhu bolo v pondelok Najlepšie počasie TV JOJ s ratingom 10,7% a podielom 32,5%.
Úspešný pondelok má za sebou už tradične stanica PLUS, ktorá odvysielala najsledovanejší program z ponuky tzv. malých televízií. Stal sa ním seriál CSI: Kriminálka Las Vegas s podielom 8,8%, darilo sa aj kriminálke CSI: New York (5,6%) a seriálu Chicago: Zákon ulice (7,5%). Popoludní je PLUSka tradične úspešná so seriálom Simpsonovci, včerajšia premiérová epizóda dosiahla podiel 9,3%, pričom u mužov to bolo až 15,9%.

PR TV JOJ

Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľovú skupinu 12-54. Zdroj dát: PMT/TNS.

Ako zabezpečiť svoju domácnosť počas dovolenky?

1. Ako zabezpečiť svoju domácnosť počas dovolenky?

Nezáleží na tom, či prázdninové mesiace strávite v Tatrách, pri jadranskom pobreží alebo kdekoľvek inde. Kým budete mimo domu, treba sa postarať o to, aby vaša obývačka zostala bez neželaných návštev.

Čína vedie informačnú vojnu proti hongkonským demonštrantom

2. Čína vedie informačnú vojnu proti hongkonským demonštrantom

Čínske štátne médiá sa stali nástrojom informačnej vojny Pekingu proti demonštrantom, ktorí sa od júna búria proti pomerom v Hongkongu. Obhajujú kroky tamojšej polície a manipulatívnym spravodajstvom zhadzujú účastníkov protestov, z ktorých zosnovania vinia Západ. V čínskom podaní sú aktuálne udalosti dielom malej skupiny násilníkov, ktorá bez podpory ľudu usiluje o nezávislosť Hongkongu a rozvracia Čínu, píše denník The New York Times.

DIGI prináša najlepší svetový program

3. DIGI prináša najlepší svetový program

DIGI SLOVAKIA si so štartom svetových futbalových líg pripravila pre svojich zákazníkov zaujímavú jesennú kampaň. Na štyroch kanáloch DIGI SPORT a novom programe PREMIER SPORT čaká na divákov to najlepšie zo svetového futbalu. Zákazníci si môžu vychutnať až 11 športových HD kanálov a k tomu 54 rodinných programov už v základnom balíku za stále nezmenených 9,60 € mesačne. Jesennú kampaň DIGI spúšťa od 15. augusta 2019.

Facebook nechal prepisovať hlasové správy svojich užívateľov

4. Facebook nechal prepisovať hlasové správy svojich užívateľov

Spoločnosť Facebook platila stovky externých spolupracovníkov, aby pre ňu prepisovali hlasové správy užívateľov jednej z jej aplikácií.

5. Terčom kybernetického útoku sa stali novinári aj aktivisti, ktorí informujú o Rusku

Tri desiatky expertov na Rusko v Európe a USA, medzi nimi pracovníci mimovládnych organizácií, akademici, novinári a politickí aktivisti, sa stali obeťou dômyselného kybernetického útoku, oznámil v sobotu investigatívny server Bellingcat.

Británia zakázala reklamy so stereotypným pohľadom na mužov a ženy (VIDEO)

6. Británia zakázala reklamy so stereotypným pohľadom na mužov a ženy (VIDEO)

V Británii prvýkrát zakázali dve reklamy na základe nového pravidla, ktoré nedovoľuje pri propagácii výrobkov prisudzovať mužom a ženám stereotypné role. Podľa regulačného úradu, ktorý v krajine na reklamy dohliada (ASA), sa nenáležité klišé objavilo v reklame amerického výrobcu potravín Mondelez a automobilky Volkswagen.

7. Bývalý šéfredaktor aj zástupca šéfredaktora Trendu chystajú nový ekonomický projekt

Odídenci z Trendu pripravujú ďalší nový ekonomický projekt.

Relácia Jaromíra Soukupa dostala pokutu za neobjektivitu a nevyváženosť

8. Relácia Jaromíra Soukupa dostala pokutu za neobjektivitu a nevyváženosť

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na svém dnešním zasedání vyměřila pokutu 400.000 korun televizi Barrandov za neobjektivitu a nevyváženost v pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa.

Každý desiaty dôchodca si musí privyrábať

9. Každý desiaty dôchodca si musí privyrábať

Na Slovensku nie je veľa ľudí, ktorí majú dve zamestnania. Pätina pracujúcich, každý desiaty dôchodca a každý ôsmy rodič, starajúci sa o dieťa do troch rokov však v prieskume uviedli, že musia mať ešte jeden džob.

Marta Jandová bude mať vlastnú talk show MARTA (VIDEO)

10. Marta Jandová bude mať vlastnú talk show MARTA (VIDEO)

Speváčka Marta Jandová bude mať vlastnú televíznu talkshow.