Modré z neba: Nový celebritný pár – Dodko a Nela Pocisková!

30.04.2013 14:05 | Tlačové správy | Markíza

Prvomájové vydanie relácie Modré z neba prinesie príbehy o štrnásťročnom géniovi Danielovi, ktorý sa musí učiť pri sviečkach, ale aj o tom, že láska je silnejšia ako choroba a že kvitne v každom veku.

Ani vo sviatočný 1. máj 2013 televízia Markíza neochudobní divákov o mimoriadne obľúbenú rodinnú reláciu Modré z neba. Moderátor Vilo Rozboril v tradičnom stredajšom čase o 20:20 predstaví ďalšiu trojicu príbehov, ktoré chytia za srdce.

Prvé májové Modré z neba otvorí príbeh o Danielovi, deviatakovi, ktorý má obrovské vedomosti v geografii, histórii, biológii aj v chémii. Nijaký bifľoš, ale malý vedec, ktorý logicky rozmýšľa a chápe súvislosti. Vyhráva olympiády, jeho svetom sú knihy, encyklopédie, knižnice. Učenie ho skrátka baví. Podmienky v ktorých vyrastá sú však katastrofálne. Daniel nemá ani lampu, funguje pri sviečkach, v zime, v totálnej chudobe. O zodpovednosti rodičov sa veľmi hovoriť nedá. Príbeh je najmä o Danielovi, ktorý je obrovským slnkom v tejto famílii. Skromnosť, múdrosť, slušnosť a zodpovednosť – tým všetkým si Daniel získal nielen Vila.

Druhý príbeh bude o Zuzke, ktorá túži ešte aspoň raz vidieť more. Zrejme naposledy, pretože stráca zrak. Má viacero závažných diagnóz. Je silná diabetička, zlyhávajú jej obličky, hrozí jej úplná slepota, momentálne vidí už len na jedno oko. Trikrát do týždňa chodí na dialýzu, ale Zuzkin optimizmus by jej mohol závidieť každý zdravý človek. Tvrdí, že najväčším šťastím je pre ňu rodina, manžel Rudo, dcéra Sabínka a mama, ktorú ničí skleróza multiplex. Švagriná Martina dopriala ťažko skúšanej rodine dovolenku pri mori, kde Zuzka zároveň oslávila svoje tridsiate narodeniny. Silný príbeh o láske, ktorá je najzázračnejším liekom!

Modré z neba uzavrie mimoriadne silný príbeh o Dodkovi, ktorý od dvoch rokov trpí na svalovú dystrofiu. Je na vozíku a k ochoreniu sa pridružila ešte ďalšia závažná diagnóza. Lekári mu ako štvorročnému diagnostikovali nezhubný nádor na mozgu. A práve ten pripravil malého chlapca o zrak. Keď prestal vidieť mal len štyri roky. Dodko má za sebou niekoľko operácií, ale je doslova na zjedenie. Dodkov sen Vilo so štábom nemohol nezrealizovať. Nebudeme prezrádzať, treba vidieť – len naznačíme: obľúbený seriál Búrlivé víno má novú hereckú hviezdu! A nový celebritný pár! Dodko a Nela Pocisková.

Relácia Modré z neba je zároveň štartérom pomoci. Ťažký osud ľudí sa po vysielaní snažia zmierniť aj diváci. Pomoc im môžu ponúknuť prostredníctvom facebookovej fan page Modré z neba, ktorá ma v súčasnosti viac než 305-tisíc fanúšikov. Jednotlivým príbehom sa venuje aj webstránka modrezneba.markiza.sk. Návštevníci sa na nej môžu dozvedieť aj množstvo zaujímavostí o relácii.

PR oddelenie TV Markíza

Zomrela hviezda zoskupenia Monty Python, herec Terry Jones (VIDEO)

Vo veku 77 rokoch zomrel britský herec Terry Jones, známy najmä z komediálnej skupiny Monty Python.

Daňa a Vaskyho prepustili z väzenia, youtuberskú kariéru majú zakázanú

Kontroverzná dvojica Martin Daňo a Rudolf Vasky po 41 dňoch sa môžu nadýchnuť na slobode. Krajský súd v Bratislave dnes dvojicu prepustil z väzby.

Redakcia vysvetľuje faux pas titulky, na ktorej k herečke po chemoterapii bez vlasov pribalili šampón na husté vlasy (FOTO)

Dosah, aký mala marketingová akcia lifestylového časopisu Story a kozmetickej spoločnosti Schwarzkopf, určite nechce zažiť žiadna spoločnosť.

Súd v kauze vraždy Kuciaka povedal, že Threema je zákonná

Dnes v stredu pokračuje súdne pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Na programe sú výpovede obžalovaných a členov komanda, ktoré sledovalo pre Kočnera novinárov - Peter Tóth, Štefan Mlynarčík a Miroslav Kriak..

Skylink zvyšuje ceny niektorých služieb

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group od 1. 3. 2020 mení cenník.

Nové paušály SLOBODA+ s dátami skutočne na celom Slovensku

Mobilný operátor 4ka odteraz bude ešte výhodnejší a jednoduchší. Natrvalo ruší rozdielne objemy dát v rôznych sieťach, vďaka čomu bude jeho ponuka rovnako výhodná pre tých, ktorí sa pohybujú v jej pokrytí, alebo v pokrytí jej obchodného partnera. Toto skvalitnenie ponuky prinesie väčší komfort zákazníkom a paradoxne, bude znamenať aj úsporu v ich peňaženkách.

Stovky osobností podpísali výzvu proti zneužívaniu kresťanstvských hodnôt Harabinom či kotlebovcami

Viaceré kresťanské organizácie a osobnosti podpísali v týchto dňoch otvorenú výzvu proti spôsobom kampane politických strán, hlavne ĽSNS a strany Vlasť Štefana Harabina, ktoré zneužívajú kresťanské hodnoty na šírenie dezinformácií, nenávisti a strachu. Pod iniciatívou Kresťania proti nenávisti je takmer 700 podpisov.

V predvolebnom dueli sa proti sebe posadia aj dvaja bratranci (VIDEO)

Televízia TA3 chystá pred parlamentnými voľbami sériu televíznych debát.

Vydavateľstvo Pravdy oznámilo meno šéfredaktora

Pred pol rokom odišla z vedenia Pravdy dlhoročná šéfredaktorka Nora Slišková. Od 1. júla bol poverený vedením Jakub Prokeš.

Je tu rok 2020. Na čo všetko sa môžu tešiť hráči počítačových hier?

Rok 2020 bude veľký. Vývojárske štúdiá už dokončujú práce na viacerých veľkých projektoch, ktoré nepochybne potešia každého, kto má doma PC, Xbox alebo PlayStation. Na množstvo ťahákov sa navyše môžeme tešiť už v prvej polovici roka!