Dětský Minimax od 1. května v nabídce Skylinku

02.05.2013 08:58 | Tlačové správy | Skylink

Dětský televizní kanál Minimax výrazně rozšiřuje svoje pokrytí domácností v Česku a na Slovensku. S platností od 1. května ho operátor Skylink zařazuje do nabídky balíčků Mini, Flexi 7, Multi, Kombi, Multi HD a Komplet. Společnost Chello Central Europe patří do skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.

Bezpečné a zábavné prostředí plné pohádek, příběhů a zvířátek, taková je stanice pro děti Minimax, která je nově začleněna do nabídky základních balíčků Skylinku. Malým divákům ve věku od 3 do 7 let Minimax přináší osvědčené animované i hrané seriály a filmy, které děti pobaví a zároveň poučí o světě kolem nich. Dlouhodobě nejpopulárnější pořady jsou Prasátko Peppa, Barbie, Malý princ, Chuggington nebo Horseland.
„Minimax patří mezi naše nejoblíbenější placené stanice především díky svému unikátnímu profilu, který získává uznání rodičů a srdce dětí. Věřím, že nyní si Minimax oblíbí také zákazníci Skylinku," uvedl za provozovatele stanice Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.
Minimax prošel koncem března letošního roku výraznou vizuální změnou. Televize představila nové 3D logo a prostorově byly rovněž ztvárněny vlastní postavičky Mini, Max, pes Bumbrlíček a kočička Micka, které děti provázejí přestávkami ve vysílání. Stanice provozuje vlastní fanouškovskou stránku www.facebook.com/Minimax.TV.

Európske filmové ceny sú rozdané. Najviac ocenení získala Favoritka (VIDEO)

Odovzdávanie tohtoročných Európskych filmových cien (EFA) ovládla britsko-írska dráma Favoritka režírovaná Grékom Jorgosom Lanthimosom. Európska filmová akadémia ho vyhlásila za európsky film roka 2019 a za najlepšiu komédiu, ocenila aj prácu Lanthimosa a britskej herečky Olivie Colmanovej, ktorá stvárnila jednu z hlavných rolí.

Tragédia Prešov: Bezpečnostná kamera zachytila moment výbuchu (VIDEO)

Video z bezpečnostnej kamery zachytilo moment výbuchu 12-poschodovej bytovky v piatok o 12:13.

4ka podporí zbierku na pomoc obetiam výbuchu v Prešove. Znásobí dary o polovicu

Mobilný operátor 4ka sa rozhodol podporiť výzvu na pomoc obetiam výbuchu plynu v Prešove, pri ktorom zahynulo sedem ľudí a množstvo ďalších ostalo bez strechy nad hlavou. Sumu, ktorá sa vyzbiera cez darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk znásobí.

Tragédia v Prešove: Polícia na facebooku oznámila ďalších 6 obetí, neskôr to zmenila (FOTO)

Polícia v sobotu ráno oznámila, že v 12-poschodovom bytovom dome, ktorý v piatok zasiahol výbuch plynu, našli ďalšie obete.

Ako na online platby: pozrite si tipy a triky od 4ky

Digitálnym platbám sa dnes už nedá nijako vyhnúť. Online platíme letenky na letnú dovolenku, mesiace zábavy so službami Netflix a Spotify alebo darčeky pod stromček.

Pozor na falošné zbierky pre pomoc obetiam, oficiálne číslo účtu je toto

Mesto Prešov a Polícia SR upozorňujú na falošné zbierky pre pomoc obetiam tragédie.

RTVS chystá mimoriadne správy (VIDEO)

V súvislosti s tragédiou v Prešove, keď pri výbuchu plynu zachvátil 12-poschodový panelák požiar, pripravuje RTVS na sobotu mimoriadne správy.

Žiadna úcta: Pluska zverejnila skok zúfalého muža z horiacej bytovky ako exkluzívne video

Novinári sa pri svojej práci dostanú k rôznym materiálom, špeciálne pri tragédiách. Nie všetko je však možné zverejniť.

V poslednej tohtoročnej relácii Na telo sľubuje Markíza exkluzívnych hostí (VIDEO)

Televízia Markíza odvysiela posledné tohtoročné vydanie politickej diskusnej relácie Na telo v nedeľu 8. decembra.

Polícia obvinila Roberta Fica (VIDEO)

Vyšetrovateľ obvinil predsedu Smeru v súvislosti s videom, v ktorom Robert Fico obhajoval Milana Mazureka z Kotlebovej ĽSNS.