Vianočná súťaž v Lidli – vyhrajte auto, Wellness pobyt či iný darček!

Súťaž s názvom „Neobyčajne obyčajné Vianoce 2018“ prebieha od 26.11.2018 (06:00:00) do 31.12.2018 (23:59:59).

 

Výhry v súťaži sú nasledovné:
5x automobil KIA Sportage (MY2019)
100x darčekový poukaz na 3-dňový pobyt vo Wellness Hoteli Chopok**** v Liptovskom Mikuláši pre dve dospelé osoby a dve deti do 12 rokov na tri dni/ dve noci.

Každý jednotlivý pobyt zahŕňa balík služieb v rozsahu:

- ubytovanie v rodinnej dvojspálňovej izbe pre 4 osoby počas 3 dní/ 2 nocí,
- občerstvenie pre každú ubytovanú osobu v rozsahu: 2x bufetové raňajky, 2x servírovaná 5-chodová večera, 1x uvítací nápoj,
- darček pre deti pri príchode,
- možnosť využitia služieb hotela v rozsahu: 1 hodina bowlingu, neobmedzene počas otváracích hodín jednotlivých zariadení: detský kútik – detský bazén, detské ihrisko, bazény a saunové svety Plesnivec a Praslička, profesionálne fitnes centrum.
Pobyt je možné využiť kedykoľvek počas prevádzky Wellness Hotela Chopok od 11.03.2019 do 30.11.2019, a s výnimkou termínov 18.04.-23.04.2019, 28.7.-01.09.2019, 31.10.-03.11.2019.

Podmienky účasti v súťaži:

Účastníkom súťaže môže byť iba fyzická osoba plne spôsobilá na právne úkony (osoby, ktoré nemajú plnú spôsobilosť na právne úkony, sa môžu zúčastniť iba so súhlasom svojho zákonného zástupcu) s adresou pre doručovanie na území Slovenskej republiky,
ktorá v čase konania súťaže urobí v predajniach Lidl nákup a za každých 15,- Eur hodnoty nákupu vrátane DPH dostane pri pokladni jednu súťažnú kartičku.
To znamená, že pri hodnote nákupu od 15,00 € vrátane DPH do 29,99 € vrátane DPH, dostane jednu súťažnú kartičku; pri hodnote nákupu od 30,00 € vrátane DPH do 44,99 € dostane dve kartičky atď..
Po zotretí stieracieho poľa na súťažnej kartičke súťažiaci nájde unikátny 9-miestny kód, s ktorým sa môže zapojiť do súťaže o výhry v súťaži tak, že zaregistruje tento kód na oficiálnej web stránke usporiadateľa www.lidl.sk/vianoce do súťažného formulára.

Platnou registráciou sa rozumie registrácia, ktorá obsahuje všetky požadované údaje v rozsahu meno, priezvisko, e-mailová adresa a telefónne číslo, a políčko so súhlasom s pravidlami tejto súťaže a so súhlasom so spracovaním osobných údajov, ktoré musí zaškrtnúť (ďalej len „registrácia“).

Spoločnosť Lidl si vyhradzuje právo rozhodnúť o pravosti a platnosti všetkých údajov v registrácií. Registrácia súťažiaceho musí byť platná v čase, keď sa stane výhercom. Súťažiaci sa môže do súťaže zapojiť aj opakovane, avšak vždy s novým 9-miestnym unikátnym kódom.

Každý súťažiaci sa môže stať výhercom výhry len raz v rámci celej súťaže, to znamená, že súťažiaci môže vyhrať len raz bez ohľadu na to či vyhrá automobil alebo pobyt.

Spôsob výberu výhercov:
V súťaži bude rozdelených celkovo 5 automobilov a 100 pobytov, pre každé jedno súťažné kolo bude určený 1 automobil a 20 pobytov .Zo všetkých platne zaregistrovaných unikátnych 9-miestnych súťažných kódov v rámci trvania súťažného kola bude v každom súťažnom kole vyžrebovaný výherca jedného automobilu a dvadsiatich pobytov. Výhercovia v príslušnom súťažnom kole budú vyžrebovaní náhodným výberom vždy po skončení daného súťažného kola. Do žrebovania v každom súťažnom kole budú zaradení len súťažiaci, ktorí splnia podmienky účasti v súťaži v zmysle bodu 4. týchto pravidiel. Žrebovanie výhercov prebehne po s končení každého jednotlivého súťažného kola v priebehu pondelka najbližšie nasledujúceho po skončení každého jednotlivého súťažného kola,  s výnimkou štvrtého a piateho súťažného kola, kedy žrebovanie výhercov prebehne v priebehu najbližšieho pracovného dňa nasledujúceho po skončení štvrtého a piateho súťažného kola.