Akzent Media a BigBoard s novým vedením v spoločnom sídle

04.05.2013 15:38 | Tlačové správy | Akzent media

Akzent Media a BigBoard Slovensko úspešne dokončujú spájanie, v rámci ktorého vznikne najväčší poskytovateľ vonkajšej reklamy na Slovensku.

Spájaním firiem Akzent Media a BigBoard Slovensko vzniká najväčší poskytovateľ vonkajšej reklamy na Slovensku, ktorý ponúka moderné a inovatívne riešenia na vonkajších plochách. V rámci zlúčenia došlo k reštrukturalizácii, pri ktorej sa uskutočnili zmeny vo vedení spoločnosti. Po vzájomnej dohode odchádza zo spoločnosti Akzent Media Igor Slanina. V súvislosti s tým vyjadril predseda predstavenstva spoločnosti JOJ Media House, a.s., (vlastník BigBoard Slovensko a Akzent Media), Richard Flimel, pánovi Slaninovi poďakovanie za jeho dlhoročnú prácu a doterajší rozvoj spoločnosti. Pani Elena Kráľovenská bude ďalej pôsobiť vo funkcií CEO v spoločnosti EPAMEDIA – EUROPÄISCHE PLAKAT – UND AUSSENMEDIEN GMBH so sídlom vo Viedni, ktorá rovnako patrí do portfólia JOJ Media House. Post generálneho riaditeľa v spoločnostiach skupiny Akzent a BigBoard Slovensko bude vykonávať János Gaál. Obchodným riaditeľom spájajúcich sa spoločností bude Róbert Lenárt.

„Teším sa, že po zmenách, ktoré sme úspešne zavŕšili, budeme mať viac času a energie pre našich klientov. Ako najväčšia spoločnosť v outdoorovej reklame chceme priniesť ešte lepšie služby a nápady pre našich partnerov" vyjadril sa nový generálny riaditeľ, pán János Gaál.

JOJ Media House je najväčším slovenským mediálnym domom, ktorý pôsobí aj na trhoch v Českej republike, Rakúsku, Rumunsku a Chorvátsku. Na Slovensku pod JOJ Media House spadajú televízie JOJ, Pluska, Wau, internetové portály joj.sk a huste.tv. Zároveň je JOJ Media House lídrom naslovenskom trhu vonkajšej reklamy prostredníctvom svojich dcérskych spoločností Akzent Media, BigBoard Slovensko, BigMedia, RECAR Bratislava a RECAR Slovensko.

Tragédia Prešov: Bezpečnostná kamera zachytila moment výbuchu (VIDEO)

Video z bezpečnostnej kamery zachytilo moment výbuchu 12-poschodovej bytovky v piatok o 12:13.

4ka podporí zbierku na pomoc obetiam výbuchu v Prešove. Znásobí dary o polovicu

Mobilný operátor 4ka sa rozhodol podporiť výzvu na pomoc obetiam výbuchu plynu v Prešove, pri ktorom zahynulo sedem ľudí a množstvo ďalších ostalo bez strechy nad hlavou. Sumu, ktorá sa vyzbiera cez darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk znásobí.

Tragédia v Prešove: Polícia na facebooku oznámila ďalších 6 obetí, neskôr to zmenila (FOTO)

Polícia v sobotu ráno oznámila, že v 12-poschodovom bytovom dome, ktorý v piatok zasiahol výbuch plynu, našli ďalšie obete.

Ako na online platby: pozrite si tipy a triky od 4ky

Digitálnym platbám sa dnes už nedá nijako vyhnúť. Online platíme letenky na letnú dovolenku, mesiace zábavy so službami Netflix a Spotify alebo darčeky pod stromček.

Pozor na falošné zbierky pre pomoc obetiam, oficiálne číslo účtu je toto

Mesto Prešov a Polícia SR upozorňujú na falošné zbierky pre pomoc obetiam tragédie.

RTVS chystá mimoriadne správy (VIDEO)

V súvislosti s tragédiou v Prešove, keď pri výbuchu plynu zachvátil 12-poschodový panelák požiar, pripravuje RTVS na sobotu mimoriadne správy.

Žiadna úcta: Pluska zverejnila skok zúfalého muža z horiacej bytovky ako exkluzívne video

Novinári sa pri svojej práci dostanú k rôznym materiálom, špeciálne pri tragédiách. Nie všetko je však možné zverejniť.

V poslednej tohtoročnej relácii Na telo sľubuje Markíza exkluzívnych hostí (VIDEO)

Televízia Markíza odvysiela posledné tohtoročné vydanie politickej diskusnej relácie Na telo v nedeľu 8. decembra.

Polícia obvinila Roberta Fica (VIDEO)

Vyšetrovateľ obvinil predsedu Smeru v súvislosti s videom, v ktorom Robert Fico obhajoval Milana Mazureka z Kotlebovej ĽSNS.

Prokurátor prikázal vyšetrovateľom NAKA zaoberať sa videom Roberta Fica (VIDEO)

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry prikázal vyšetrovateľovi NAKA znovu sa zaoberať videom Roberta Fica.