Akzent Media a BigBoard s novým vedením v spoločnom sídle

Akzent Media a BigBoard Slovensko úspešne dokončujú spájanie, v rámci ktorého vznikne najväčší poskytovateľ vonkajšej reklamy na Slovensku.

Spájaním firiem Akzent Media a BigBoard Slovensko vzniká najväčší poskytovateľ vonkajšej reklamy na Slovensku, ktorý ponúka moderné a inovatívne riešenia na vonkajších plochách. V rámci zlúčenia došlo k reštrukturalizácii, pri ktorej sa uskutočnili zmeny vo vedení spoločnosti. Po vzájomnej dohode odchádza zo spoločnosti Akzent Media Igor Slanina. V súvislosti s tým vyjadril predseda predstavenstva spoločnosti JOJ Media House, a.s., (vlastník BigBoard Slovensko a Akzent Media), Richard Flimel, pánovi Slaninovi poďakovanie za jeho dlhoročnú prácu a doterajší rozvoj spoločnosti. Pani Elena Kráľovenská bude ďalej pôsobiť vo funkcií CEO v spoločnosti EPAMEDIA – EUROPÄISCHE PLAKAT – UND AUSSENMEDIEN GMBH so sídlom vo Viedni, ktorá rovnako patrí do portfólia JOJ Media House. Post generálneho riaditeľa v spoločnostiach skupiny Akzent a BigBoard Slovensko bude vykonávať János Gaál. Obchodným riaditeľom spájajúcich sa spoločností bude Róbert Lenárt.

„Teším sa, že po zmenách, ktoré sme úspešne zavŕšili, budeme mať viac času a energie pre našich klientov. Ako najväčšia spoločnosť v outdoorovej reklame chceme priniesť ešte lepšie služby a nápady pre našich partnerov" vyjadril sa nový generálny riaditeľ, pán János Gaál.

JOJ Media House je najväčším slovenským mediálnym domom, ktorý pôsobí aj na trhoch v Českej republike, Rakúsku, Rumunsku a Chorvátsku. Na Slovensku pod JOJ Media House spadajú televízie JOJ, Pluska, Wau, internetové portály joj.sk a huste.tv. Zároveň je JOJ Media House lídrom naslovenskom trhu vonkajšej reklamy prostredníctvom svojich dcérskych spoločností Akzent Media, BigBoard Slovensko, BigMedia, RECAR Bratislava a RECAR Slovensko.