Akzent Media a BigBoard s novým vedením v spoločnom sídle

04.05.2013 15:38 | Tlačové správy | Akzent media

Akzent Media a BigBoard Slovensko úspešne dokončujú spájanie, v rámci ktorého vznikne najväčší poskytovateľ vonkajšej reklamy na Slovensku.

Spájaním firiem Akzent Media a BigBoard Slovensko vzniká najväčší poskytovateľ vonkajšej reklamy na Slovensku, ktorý ponúka moderné a inovatívne riešenia na vonkajších plochách. V rámci zlúčenia došlo k reštrukturalizácii, pri ktorej sa uskutočnili zmeny vo vedení spoločnosti. Po vzájomnej dohode odchádza zo spoločnosti Akzent Media Igor Slanina. V súvislosti s tým vyjadril predseda predstavenstva spoločnosti JOJ Media House, a.s., (vlastník BigBoard Slovensko a Akzent Media), Richard Flimel, pánovi Slaninovi poďakovanie za jeho dlhoročnú prácu a doterajší rozvoj spoločnosti. Pani Elena Kráľovenská bude ďalej pôsobiť vo funkcií CEO v spoločnosti EPAMEDIA – EUROPÄISCHE PLAKAT – UND AUSSENMEDIEN GMBH so sídlom vo Viedni, ktorá rovnako patrí do portfólia JOJ Media House. Post generálneho riaditeľa v spoločnostiach skupiny Akzent a BigBoard Slovensko bude vykonávať János Gaál. Obchodným riaditeľom spájajúcich sa spoločností bude Róbert Lenárt.

„Teším sa, že po zmenách, ktoré sme úspešne zavŕšili, budeme mať viac času a energie pre našich klientov. Ako najväčšia spoločnosť v outdoorovej reklame chceme priniesť ešte lepšie služby a nápady pre našich partnerov" vyjadril sa nový generálny riaditeľ, pán János Gaál.

JOJ Media House je najväčším slovenským mediálnym domom, ktorý pôsobí aj na trhoch v Českej republike, Rakúsku, Rumunsku a Chorvátsku. Na Slovensku pod JOJ Media House spadajú televízie JOJ, Pluska, Wau, internetové portály joj.sk a huste.tv. Zároveň je JOJ Media House lídrom naslovenskom trhu vonkajšej reklamy prostredníctvom svojich dcérskych spoločností Akzent Media, BigBoard Slovensko, BigMedia, RECAR Bratislava a RECAR Slovensko.

Keď mafia čulo spolupracuje so štátnymi orgánmi...

„Nejaký prokurátor sa s nejakým fízlom a s nejakým sudcom dohodnú, že jej byt proste počká. Teba noviny už raz osrali, a veľmi rýchlo. S tebou nebude žiadna extra námaha, stačí z teba urobiť kokota. A to si na dobrej ceste.“

Angelina Jolie pripravuje v BBC reláciu aj o manipuláciách (VIDEO)

Britská vysielacia spoločnosť BBC pripravuje v spolupráci s americkou herečkou Angelinou Jolie reláciu, ktorý má pomôcť dospievajúcim deťom s orientáciou vo svetovom dianí a s rozlišovaním dôveryhodných informácií od manipulácií.

Ceny Trilobit sú rozdané, ocenenia získali aj tvorcovia zo Slovenska

Český filmový a televizní svaz FITES udělil Hlavní cenu Trilobit 2020 hercům Jiřímu Schmitzerovi a Ladislavu Mrkvičkovi za jejich role ve filmu Staříci.

Markíza bude mať špeciálne Na telo so Zuzanou Čaputovou (VIDEO)

Televízia Markíza v nedeľu o 13:00 odvysiela v relácii Na telo rozhovor s prezidentkou Zuzanu Čaputovou.

Registrácia na Digital PIE 2020 je spustená, známe je už aj zloženie poroty

Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) a organizátor RULEZZ konferencií – TheMarketers.biz tento týždeň spustili 4. ročník súťaže v digitálnom marketingu na Slovensku - Digital PIE 2020. Aj v tomto roku je partnerom združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia, ktoré odovzdá špeciálne ocenenie DIGITAL MEDIA SOLUTION.

Časopis Vatikánu: Za poklesom počtu mníšok je aj zneužívanie

Vatikánsky dámsky časopis pripísal dramatický pokles počtu rádových sestier na svete veľmi náročným pracovným podmienkam, sexuálnemu zneužívaniu a zneužívaniu moci zo strany ich nadriadených a duchovných.

Súťaž PROKOP pozná víťazov (FOTO)

Vo štvrtok večer počas slávnostného večera v Bratislave boli vyhlásení víťazi súťaže o najlepší PR projekt za minulý rok PROKOP 2019.

RTVS má novú diskusnú reláciu (VIDEO)

RTVS prinesie novú diskusnú reláciu s názvom Do kríža, ktorú bude vysielať na Dvojke každú stredu o 22:25.

Zomrela hviezda zoskupenia Monty Python, herec Terry Jones (VIDEO)

Vo veku 77 rokoch zomrel britský herec Terry Jones, známy najmä z komediálnej skupiny Monty Python.

Daňa a Vaskyho prepustili z väzenia, youtuberskú kariéru majú zakázanú

Kontroverzná dvojica Martin Daňo a Rudolf Vasky po 41 dňoch sa môžu nadýchnuť na slobode. Krajský súd v Bratislave dnes dvojicu prepustil z väzby.