Akzent Media a BigBoard s novým vedením v spoločnom sídle

04.05.2013 15:38 | Tlačové správy | Akzent media

Akzent Media a BigBoard Slovensko úspešne dokončujú spájanie, v rámci ktorého vznikne najväčší poskytovateľ vonkajšej reklamy na Slovensku.

Spájaním firiem Akzent Media a BigBoard Slovensko vzniká najväčší poskytovateľ vonkajšej reklamy na Slovensku, ktorý ponúka moderné a inovatívne riešenia na vonkajších plochách. V rámci zlúčenia došlo k reštrukturalizácii, pri ktorej sa uskutočnili zmeny vo vedení spoločnosti. Po vzájomnej dohode odchádza zo spoločnosti Akzent Media Igor Slanina. V súvislosti s tým vyjadril predseda predstavenstva spoločnosti JOJ Media House, a.s., (vlastník BigBoard Slovensko a Akzent Media), Richard Flimel, pánovi Slaninovi poďakovanie za jeho dlhoročnú prácu a doterajší rozvoj spoločnosti. Pani Elena Kráľovenská bude ďalej pôsobiť vo funkcií CEO v spoločnosti EPAMEDIA – EUROPÄISCHE PLAKAT – UND AUSSENMEDIEN GMBH so sídlom vo Viedni, ktorá rovnako patrí do portfólia JOJ Media House. Post generálneho riaditeľa v spoločnostiach skupiny Akzent a BigBoard Slovensko bude vykonávať János Gaál. Obchodným riaditeľom spájajúcich sa spoločností bude Róbert Lenárt.

„Teším sa, že po zmenách, ktoré sme úspešne zavŕšili, budeme mať viac času a energie pre našich klientov. Ako najväčšia spoločnosť v outdoorovej reklame chceme priniesť ešte lepšie služby a nápady pre našich partnerov" vyjadril sa nový generálny riaditeľ, pán János Gaál.

JOJ Media House je najväčším slovenským mediálnym domom, ktorý pôsobí aj na trhoch v Českej republike, Rakúsku, Rumunsku a Chorvátsku. Na Slovensku pod JOJ Media House spadajú televízie JOJ, Pluska, Wau, internetové portály joj.sk a huste.tv. Zároveň je JOJ Media House lídrom naslovenskom trhu vonkajšej reklamy prostredníctvom svojich dcérskych spoločností Akzent Media, BigBoard Slovensko, BigMedia, RECAR Bratislava a RECAR Slovensko.

Bauer Media v prípade odškodného pre Havlovú zvažuje opravný prostriedok

1. Bauer Media v prípade odškodného pre Havlovú zvažuje opravný prostriedok

Německé nakladatelství Bauer Media zvažuje, zda podá opravný prostředek proti úternímu rozhodnutí pražského vrchního soudu, který přiznal herečce Dagmar Havlové čtyři miliony korun odškodného za tvrzení, že měla milenecký poměr v době, kdy jí umíral manžel, bývalý prezident Václav Havel.

Pozor na podvody pri kúpe zahraničnej dovolenky cez internet

2. Pozor na podvody pri kúpe zahraničnej dovolenky cez internet

Finančná správa upozorňuje na podvodnú internetovú stránku, ktorá predáva zájazdy do zahraničia.

Reuters: Regulátori EÚ skúmajú plány Facebooku na digitálne menu

3. Reuters: Regulátori EÚ skúmajú plány Facebooku na digitálne menu

Protimonopolní regulátori Európskej únie sa rozhodli preskúmať plány americkej internetovej spoločnosti Facebook na vytvorenie novej digitálnej meny.

Supertajnú americkú základňu ohrozuje invázia záhadológov z facebooku

4. Supertajnú americkú základňu ohrozuje invázia záhadológov z facebooku

Kalifornský záhadológ vyzval na facebooku spriaznených Američanov, aby sa dostavili k supertajnej nevadskej vojenskej základni Area 51, ktorú podozrieva z ukrývania dôkazov o mimozemských civilizáciách. Informovala o tom agentúra Reuters.

Do Bratislavy zavíta herečka z Harryho Pottera a Game of Thrones (FOTO)

5. Do Bratislavy zavíta herečka z Harryho Pottera a Game of Thrones (FOTO)

Už v septembri príde na Comics salón do Bratislavy Natalia Tena, jedna z herečiek filmovej série o Harrym Potterovi, kde stvárnila postavu Nymphadory Tonks allias Tonksovej.

Redaktorku JOJ prekvapilo, že sa spomína v Kočnerovej Threeme

6. Redaktorku JOJ prekvapilo, že sa spomína v Kočnerovej Threeme

V ďalšej časti komunikácie Mariana Kočnera s Alenou Zsuzsovou, ktorá bola údajne zachytené z aplikácie Threema v jeho telefóne, sa spomína aj televízna redaktorka.

Najkvalitnejší stolný tenis nájdete na Arena Sport

7. Najkvalitnejší stolný tenis nájdete na Arena Sport

Už túto sobotu a nedeľu 24. a 25. augusta 2019 vám televízia Arena Sport prinesie priame prenosy zo svetového turnaja v stolnom tenise 2019 ITTF World Tour, Czech Open.

8. Babiš sa odvolal proti novému rozhodnutiu v kauze stretu záujmov ohľadom ovládania médií

Premiér Andrej Babiš (ANO) se odvolal proti novému rozhodnutí černošického úřadu v kauze jeho možného střetu zájmů.

9. Arena Sport prinesie juniorské majstrovstvá sveta klubov v hokeji/Sirius Junior Club World Cup 2019

Televízia Arena Sport Vám už onedlho prinesie na obrazovky skutočnú lahôdku v podobe priamych prenosov z hokejového turnaja Sirius Junior Club World Cup 2019.

O2: Kampaň Nebuď pirát so Sajfom dokázala ovplyvniť správanie mladých vodičov

10. O2: Kampaň Nebuď pirát so Sajfom dokázala ovplyvniť správanie mladých vodičov

Začiatkom apríla spoločnosť O2 v rámci svojej iniciatívy Dátuj zodpovedne prišla s kampaňou Nebuď pirát. Cieľom kampane, ktorej tvárou bol aj moderátor Sajfa, bolo upozorniť širokú verejnosť na nebezpečenstvo používania telefónov za volantom.