Modré z neba bude mať nového moderátora! Foto: Markíza

Modré z neba bude mať nového moderátora!

07.05.2013 15:35 | Tlačové správy | Markíza

Sviatočné vydanie relácie Modré z neba prinesie aj príbehy o priateľoch na nezaplatenie či o Dominike, ktorá sa zázračne prebrala z bdelej kómy.

Ani vo sviatočný 8. máj 2013 nebude vo vysielaní televízie Markíza chýbať obľúbená rodinná relácia Modré z neba s moderátorom Vilom Rozborilom. Nové dojímavé príbehy chytia divákov za srdcia v tradičnom stredajšom čase o 20:20.

Druhé májové Modré z neba otvorí príbeh o Sebastiánovi, ktorý sa narodil ako zdravý chlapec, avšak na prelome štvrtého mesiaca sa jeho vývoj spomalil a neskôr zastavil. Po viacerých návštevách u lekárov mu diagnostikovali najťažšiu formu svalovej atrofie. Lekári vtedy matke povedali, že Sebastián sa dožije dvoch až troch rokov. Chvalabohu sa mýlili, Sebastián už má šesť! Absolvoval liečbu kmeňovými bunkami v Kyjeve, ktorá chorobu pribrzdila. Je veľkým fanúšikom Modrého z neba, tajne veril, že raz aj k nemu Vilo zájde. Stalo sa. A Vilo sa právom môže triasť o svoju stoličku, Sebastián je totiž pred kamerou ako doma!

Ďalší príbeh bude o Martinovi a Lucii, rodičoch rozkošných dvojročných dvojičiek. Bezproblémový život narušila koncom minulého roka Martinova hrôzostrašná diagnóza. Po autohavárii sa sťažoval na pretrvávajúce bolesti hlavy, ortieľ bol neúprosný: nádor na mozgu. Martin podstupuje náročnú liečbu, bojuje. S dlhodobou práceneschopnosťou sa začali ozývať aj finančné suchoty, na vysnívanú detskú izbu nebolo. Martin, ako hlava rodiny, sa cítil nešťastný... Má však skvelú partiu kamarátov! Ktorí nielen napísali do Modrého z neba, ale pomohli aj fyzicky a finančne. Priatelia na nezaplatenie!

Modré z neba uzavrie najsilnejší príbeh tejto sezóny. Rodina Jašovcov z Piešťan vychováva osem detí. Tlačili sa síce v jednoizbovom byte, ale boli zdraví a šťastní. Až do minulého roka. Najskôr najstaršiemu Dušanovi diagnostikovali nádor na mozgu, keď sa jeho sestra Dominika ponáhľala za ním do nemocnice havarovala a upadla do bdelej kómy. Na prepotrebnú polohovaciu posteľ nebolo v malom byt miesto. Modré z neba vďaka VŠ sv. Alžbety na čele s rektorom Vladimírom Krčmérym prenajalo rodine veľký päťizbový rodinný dom a ubytovalo v ňom aj Dominiku. Rodinné prostredie urobilo zázrak, Dominika sa prebrala z bdelej kómy a začala napredovať...

Relácia Modré z neba je zároveň štartérom pomoci. Ťažký osud ľudí sa po vysielaní snažia zmierniť aj diváci. Pomoc im môžu ponúknuť prostredníctvom facebookovej fan page Modré z neba, ktorá ma v súčasnosti viac než 306-tisíc fanúšikov. Jednotlivým príbehom sa venuje aj webstránka modrezneba.markiza.sk. Návštevníci sa na nej môžu dozvedieť aj množstvo zaujímavostí o relácii.

PR oddelenie TV Markíza

Video, ako policajt roztrhol dievčaťu slúchadlá, je kampaň (VIDEO)

1. Video, ako policajt roztrhol dievčaťu slúchadlá, je kampaň (VIDEO)

V stredu a vo štvrtok viaceré médiá a stránky na sociálnych sieťach zdieľali video, na ktorom je zaznamenený konflikt mladého dievčaťa a policajta.

2. S nepohodlným prokurátorom mali byť zavraždené aj jeho deti a manželka, Ďateľ sa ho snažil spochybniť

S vyšetrovaním vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej vychádzajú na povrch nové obludné skutočnosti.

Bauer Media v prípade odškodného pre Havlovú zvažuje opravný prostriedok

3. Bauer Media v prípade odškodného pre Havlovú zvažuje opravný prostriedok

Německé nakladatelství Bauer Media zvažuje, zda podá opravný prostředek proti úternímu rozhodnutí pražského vrchního soudu, který přiznal herečce Dagmar Havlové čtyři miliony korun odškodného za tvrzení, že měla milenecký poměr v době, kdy jí umíral manžel, bývalý prezident Václav Havel.

Pozor na podvody pri kúpe zahraničnej dovolenky cez internet

4. Pozor na podvody pri kúpe zahraničnej dovolenky cez internet

Finančná správa upozorňuje na podvodnú internetovú stránku, ktorá predáva zájazdy do zahraničia.

Reuters: Regulátori EÚ skúmajú plány Facebooku na digitálne menu

5. Reuters: Regulátori EÚ skúmajú plány Facebooku na digitálne menu

Protimonopolní regulátori Európskej únie sa rozhodli preskúmať plány americkej internetovej spoločnosti Facebook na vytvorenie novej digitálnej meny.

Supertajnú americkú základňu ohrozuje invázia záhadológov z facebooku

6. Supertajnú americkú základňu ohrozuje invázia záhadológov z facebooku

Kalifornský záhadológ vyzval na facebooku spriaznených Američanov, aby sa dostavili k supertajnej nevadskej vojenskej základni Area 51, ktorú podozrieva z ukrývania dôkazov o mimozemských civilizáciách. Informovala o tom agentúra Reuters.

Do Bratislavy zavíta herečka z Harryho Pottera a Game of Thrones (FOTO)

7. Do Bratislavy zavíta herečka z Harryho Pottera a Game of Thrones (FOTO)

Už v septembri príde na Comics salón do Bratislavy Natalia Tena, jedna z herečiek filmovej série o Harrym Potterovi, kde stvárnila postavu Nymphadory Tonks allias Tonksovej.

Redaktorku JOJ prekvapilo, že sa spomína v Kočnerovej Threeme

8. Redaktorku JOJ prekvapilo, že sa spomína v Kočnerovej Threeme

V ďalšej časti komunikácie Mariana Kočnera s Alenou Zsuzsovou, ktorá bola údajne zachytené z aplikácie Threema v jeho telefóne, sa spomína aj televízna redaktorka.

Najkvalitnejší stolný tenis nájdete na Arena Sport

9. Najkvalitnejší stolný tenis nájdete na Arena Sport

Už túto sobotu a nedeľu 24. a 25. augusta 2019 vám televízia Arena Sport prinesie priame prenosy zo svetového turnaja v stolnom tenise 2019 ITTF World Tour, Czech Open.

10. Babiš sa odvolal proti novému rozhodnutiu v kauze stretu záujmov ohľadom ovládania médií

Premiér Andrej Babiš (ANO) se odvolal proti novému rozhodnutí černošického úřadu v kauze jeho možného střetu zájmů.