Ringier spúšťa súťaž pre tvorcov herných aplikácií iOS s názvom „Free to play"

07.05.2013 21:57 | Tlačové správy | Ringier Axel Springer Slovakia

Ringier Axel Springer hľadá motivovaných jednotlivcov alebo tímy, ktoré sa zapoja do súťaže „Free to play". Prihlásiť sa môžu online od 6. Mája 2013 s jednou alebo viacerými hrami pre operačný systém iOS, ktoré navrhli.

Víťaz získa od spoločnosti Ringier Axel Springer 20 000 eur v hotovosti a reklamný priestor na promovanie hry na Slovensku, v Poľsku, Čechách a Srbsku v celkovej hodnote 500 000 eur. Zároveň mu pripadne 50 % podiel z budúcich výnosov hernej aplikácie.

Záujemcovia sa môžu do súťaže „Free to play" zaregistrovať online na oficiálnej stránke www.ioscompetition.com do 15. septembra 2013. Hra sa musí dať stiahnuť bezodplatne, teda „free to play" a musí byť navrhnutá pre operačný systém iOS. Uzávierka na zaslanie hry je 15. septembra 2013.

Patrick Boos, Chief Digital Officer v Ringier Axel Springer Media AG: „Chceme podnietiť talentovaných a motivovaných vývojárov hlavne v strednej a východnej Európe, aby sa podelili o ich inovatívne nápady. Okrem finančnej ceny pre víťaza poskytneme pre promo aplikácie pozoruhodne veľký reklamný priestor a práve to robí túto súťaž takou zaujímavou."

Porota, zložená z predstaviteľov Ringier Axel Springer zo Slovenska, Čiech, Poľska a Srbska vyhlási víťaza súťaže „Free to Play" 9. novembra 2013.

Podrobné informácie a podmienky súťaže „Free to Play" získate na www.ioscompetition.com.

Generálny riaditeľ BBC odstúpi z funkcie

Generálny riaditeľ britskej verejnoprávnej televíznej a rozhlasovej spoločnosti BBC Tony Hall dnes oznámil, že tento rok v lete po siedmich rokoch odstúpi z funkcie.

Výtvarník Kalmus jedol počas Haščákovho brífingu banán (VIDEO)

Výtvarníkovi Petrovi Kalmusovi sa počas brífingu šéfa Penty Jaroslava Haščáka podaril neobvyklý performance.

Haščák sa zastal novinárky Ruttkyovej, ktorá si od Kočnera vypýtala na dovolenku (VIDEO)

Dnes na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku pokračovalo pojednávanie v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, na súde vypovedal Norbert Bödör a Jaroslav Haščák, spolumajiteľ Penty.

Chcete zbohatnúť? Musíte si opakovať: Mám na to!

Mnohých z nás v súčasnosti trápi finančná neistota a to bez ohľadu na sumu, aká sa nám mesačne pripisuje na účet. Máme pocit, akoby na nás svet kričal: „Nemáš dosť peňazí.“

Zomrel syn spisovateľa Tolkiena, ktorý sa staral o otcov odkaz

Vo veku 95 rokov zomrel Christopher Tolkien, ktorý sa posledných niekoľko desiatok rokov venoval literárnemu odkazu svojho otca J. R. R. Tolkiena.

Mobilná aplikácia dokáže rozpoznávať huby a mapovať ich

Študent Fakulty aplikovaných vied Západočeskej univerzity (ZČU) Lukáš Picek sa podieľal na vývoji mobilnej aplikácie Svampeatlas, ktorá vie rozpoznávať huby, mapovať ich a zdieľať súradnice s ostatnými užívateľmi. Aplikácia je výstupom rovnomenného projektu s dánskymi kolegami z kodanskej univerzity, dokáže rozpoznať 1400 druhov húb.

Študenti lekárskych fakúlt posielajú Ficovi otvorený list (VIDEO)

Študenti lekárskych fakúlt zverejnili vyhlásenie, v ktorom reagujú na prejav predsedu Smeru Roberta Fica na dnešnej programovej konferencii strany.

Negatívnych článkov o Meghan je viac než pozitívnych (VIDEO)

O manželke britského princa Harryho Meghan vychádzalo dvakrát viac negatívnych článkov než pozitívnych.

Producentka Bonda vylúčila špekulácie, že agentom 007 bude žena (VIDEO)

Budúcim Jamesom Bondom bude opäť muž, a nie žena. Potvrdila to v rozhovore s magazínom Variety filmová producentka Barbara Broccoliová, ktorá stojí aj za najnovšou bondovkou, v ktorej hlavnú úlohu stvárnil opäť Daniel Craig.

Na twitteri bolo možné zacieliť reklamy na nenávistné skupiny

Sociálna sieť Twitter umožňovala cieliť reklamy na používateľov aj podľa kľúčových slov ako "neonacista", "zástancovia belošskej nadradenosti" či "islamofob". Ukázal to nedávny experiment spravodajskej spoločnosti BBC, ktorej sa podarilo opakovane spustiť platené oznámenia s problematicky definovanou cieľovou skupinou. Platforma sa po upozornení redakcie ospravedlnila a uviedla, že problém odstránila.