Ringier spúšťa súťaž pre tvorcov herných aplikácií iOS s názvom „Free to play"

07.05.2013 21:57 | Tlačové správy | Ringier Axel Springer Slovakia

Ringier Axel Springer hľadá motivovaných jednotlivcov alebo tímy, ktoré sa zapoja do súťaže „Free to play". Prihlásiť sa môžu online od 6. Mája 2013 s jednou alebo viacerými hrami pre operačný systém iOS, ktoré navrhli.

Víťaz získa od spoločnosti Ringier Axel Springer 20 000 eur v hotovosti a reklamný priestor na promovanie hry na Slovensku, v Poľsku, Čechách a Srbsku v celkovej hodnote 500 000 eur. Zároveň mu pripadne 50 % podiel z budúcich výnosov hernej aplikácie.

Záujemcovia sa môžu do súťaže „Free to play" zaregistrovať online na oficiálnej stránke www.ioscompetition.com do 15. septembra 2013. Hra sa musí dať stiahnuť bezodplatne, teda „free to play" a musí byť navrhnutá pre operačný systém iOS. Uzávierka na zaslanie hry je 15. septembra 2013.

Patrick Boos, Chief Digital Officer v Ringier Axel Springer Media AG: „Chceme podnietiť talentovaných a motivovaných vývojárov hlavne v strednej a východnej Európe, aby sa podelili o ich inovatívne nápady. Okrem finančnej ceny pre víťaza poskytneme pre promo aplikácie pozoruhodne veľký reklamný priestor a práve to robí túto súťaž takou zaujímavou."

Porota, zložená z predstaviteľov Ringier Axel Springer zo Slovenska, Čiech, Poľska a Srbska vyhlási víťaza súťaže „Free to Play" 9. novembra 2013.

Podrobné informácie a podmienky súťaže „Free to Play" získate na www.ioscompetition.com.

Tragédia Prešov: Bezpečnostná kamera zachytila moment výbuchu (VIDEO)

Video z bezpečnostnej kamery zachytilo moment výbuchu 12-poschodovej bytovky v piatok o 12:13.

4ka podporí zbierku na pomoc obetiam výbuchu v Prešove. Znásobí dary o polovicu

Mobilný operátor 4ka sa rozhodol podporiť výzvu na pomoc obetiam výbuchu plynu v Prešove, pri ktorom zahynulo sedem ľudí a množstvo ďalších ostalo bez strechy nad hlavou. Sumu, ktorá sa vyzbiera cez darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk znásobí.

Tragédia v Prešove: Polícia na facebooku oznámila ďalších 6 obetí, neskôr to zmenila (FOTO)

Polícia v sobotu ráno oznámila, že v 12-poschodovom bytovom dome, ktorý v piatok zasiahol výbuch plynu, našli ďalšie obete.

Ako na online platby: pozrite si tipy a triky od 4ky

Digitálnym platbám sa dnes už nedá nijako vyhnúť. Online platíme letenky na letnú dovolenku, mesiace zábavy so službami Netflix a Spotify alebo darčeky pod stromček.

Pozor na falošné zbierky pre pomoc obetiam, oficiálne číslo účtu je toto

Mesto Prešov a Polícia SR upozorňujú na falošné zbierky pre pomoc obetiam tragédie.

RTVS chystá mimoriadne správy (VIDEO)

V súvislosti s tragédiou v Prešove, keď pri výbuchu plynu zachvátil 12-poschodový panelák požiar, pripravuje RTVS na sobotu mimoriadne správy.

Žiadna úcta: Pluska zverejnila skok zúfalého muža z horiacej bytovky ako exkluzívne video

Novinári sa pri svojej práci dostanú k rôznym materiálom, špeciálne pri tragédiách. Nie všetko je však možné zverejniť.

V poslednej tohtoročnej relácii Na telo sľubuje Markíza exkluzívnych hostí (VIDEO)

Televízia Markíza odvysiela posledné tohtoročné vydanie politickej diskusnej relácie Na telo v nedeľu 8. decembra.

Polícia obvinila Roberta Fica (VIDEO)

Vyšetrovateľ obvinil predsedu Smeru v súvislosti s videom, v ktorom Robert Fico obhajoval Milana Mazureka z Kotlebovej ĽSNS.

Prokurátor prikázal vyšetrovateľom NAKA zaoberať sa videom Roberta Fica (VIDEO)

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry prikázal vyšetrovateľovi NAKA znovu sa zaoberať videom Roberta Fica.