Ringier spúšťa súťaž pre tvorcov herných aplikácií iOS s názvom „Free to play"

07.05.2013 21:57 | Tlačové správy | Ringier Axel Springer Slovakia

Ringier Axel Springer hľadá motivovaných jednotlivcov alebo tímy, ktoré sa zapoja do súťaže „Free to play". Prihlásiť sa môžu online od 6. Mája 2013 s jednou alebo viacerými hrami pre operačný systém iOS, ktoré navrhli.

Víťaz získa od spoločnosti Ringier Axel Springer 20 000 eur v hotovosti a reklamný priestor na promovanie hry na Slovensku, v Poľsku, Čechách a Srbsku v celkovej hodnote 500 000 eur. Zároveň mu pripadne 50 % podiel z budúcich výnosov hernej aplikácie.

Záujemcovia sa môžu do súťaže „Free to play" zaregistrovať online na oficiálnej stránke www.ioscompetition.com do 15. septembra 2013. Hra sa musí dať stiahnuť bezodplatne, teda „free to play" a musí byť navrhnutá pre operačný systém iOS. Uzávierka na zaslanie hry je 15. septembra 2013.

Patrick Boos, Chief Digital Officer v Ringier Axel Springer Media AG: „Chceme podnietiť talentovaných a motivovaných vývojárov hlavne v strednej a východnej Európe, aby sa podelili o ich inovatívne nápady. Okrem finančnej ceny pre víťaza poskytneme pre promo aplikácie pozoruhodne veľký reklamný priestor a práve to robí túto súťaž takou zaujímavou."

Porota, zložená z predstaviteľov Ringier Axel Springer zo Slovenska, Čiech, Poľska a Srbska vyhlási víťaza súťaže „Free to Play" 9. novembra 2013.

Podrobné informácie a podmienky súťaže „Free to Play" získate na www.ioscompetition.com.

Regionálni operátori žiadajú zopakovať výber šéfa Telekomunikačného úradu

Lokálni poskytovatelia telekomunikačných služieb na Slovensku požiadali v otvorenom liste vládu SR, aby neschválila návrh na predsedu Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb, ktorý chce na parlamentné hlasovanie predložiť ministerstvo dopravy.

Indická novinárka zverejnila svedectvo o hrôzach pandémie koronavírusu (VIDEO)

Suzuki Ertiga Barkhy Dutt prešla za stovku dní okolo 23 tisíc kilometrov. Indická novinárka na tejto dlhej ceste zaznamenávala utrpenie svojich chudobných spoluobčanov v mestách a dedinách za pandémie spôsobenej šírením koronavírusu. Na cestu sa vydala v marci, píše agentúra AFP.

Zabudnutý na zastávke, Telekom v reklame promuje nekonečné dáta (VIDEO)

Po spote s neposlušnou dátujúcou babičkou či závislým dedkom Telekom pokračuje v sérii humorných spotov.

Šéfredaktorom Investigatívneho centra Jána Kuciaka sa stal Lukáš Diko

Šéfredaktorom Investigatívneho centra Jána Kuciaka (ICJK) sa od 13. júla stal Lukáš Diko, ktorý prevzal vedenie redakcie občianskeho združenia.

Skúma mysle psychopatov. A má nový prípad

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová, skúma mysle psychopatov. Po strelnom zranení je konečne zase v teréne. Do služby ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí...

Trump potvrdil, že USA vykonali kybernetický útok proti ruskej dezinformačnej agentúre

Americky prezident Donald Trump prvýkrát potvrdil, že Spojené štáty v roku 2018 vykonali kybernetický útok proti ruskej Agentúre pre výskum internetu (AII).

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.