Podravka už dvojnásobným držiteľom prestížnej ceny Superbrands Award

09.05.2013 14:32 | Tlačové správy | Podravka

Prestížne ocenenie Superbrands Award 2013, ktoré je známkou kvality výrobkov a služieb, získala v minulých dňoch spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL s.r.o. Komisia expertov, tzv. Brand Council programu Superbrands Slovenská republika, udelila toto ocenenie našej spoločnosti ako výraz uznania za dlhodobú kvalitu, ktorú ponúkame našim zákazníkom.

Ide už o druhé ocenenie tohto druhu, ktoré Podravka získala. Prvý raz jej ho udelili v roku 2006. Program Superbrands Award mal pritom na Slovensku päťročnú prestávku. „Opakované získanie ocenenia Superbrands 2013 je len potvrdením kvality značky Podravka ako i výsledkom viac ako 20 ročného každodenného úsilia jej budovania a starostlivosti o zákazníka. Ocenenie Superbrands Award vnímame hlavne ako obrovský záväzok do budúcnosti, v ktorej sa budeme snažiť o to, aby naša značka bola i naďalej v mysliach ľudí synonymom kvality, spoľahlivosti a tradície," vyhlásil Ing. Miroslav Rybár, generálny riaditeľ spoločnosti PODRAVKA INTERNATIONAL s.r.o.
Podravka je tradičným a rešpektovaným výrobcom ochucovadiel, ale v jej širokom sortimente výrobkov sa nachádzajú aj cestoviny, paradajkové produkty, kečupy, ajvar, ryby Eva, ryža a strukoviny Lagris či pudingy Dolcela. Viac informácií na www.podravka.sk.

O Superbrands:
Svetovo najväčší program nezávislého hodnotenia značiek Superbrands Award bol založený pred 19 rokmi vo Veľkej Británii a tento rok prebieha už v 89 krajinách. Víťaza vyberá odborná porota, tzv. Brand Council, ktorej členmi sú uznávaní slovenskí odborníci na komunikáciu a marketing. Jednotlivé značky sú nominované výhradne na základe odborných kritérií. Spoločnosti na samotnú voľbu nemajú žiadny vplyv.
V Slovenskej republike vyberal program Superbrands z jedného miliónu značiek, ktoré sú registrované na Úrade priemyselného vlastníctva. K oficiálnemu vyhláseniu výsledkov Superbrands na Slovensku dôjde na jeseň tohto roku. V tomto termíne bude tiež vydaná ročenka obsahujúca profily jednotlivých značiek, ich históriu, vývoj a najväčšie úspechy. Pri tejto príležitosti sa bude konať slávnostný gala večer. www.slovaksuperbrands.com

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.