PR aktivity OVB bude zabezpečovať agentúra mediamedia

Agentúra mediamedia má vo svojom portfóliu nového klienta. OVB Allfinanz Slovensko, líder na trhu sprostredkovania finančných produktov, si od vzájomnej spolupráce sľubuje posilnenie aktivít v oblasti propagácie značky a naštartovanie novej stratégie externej komunikácie spoločnosti.

„Naša pozícia na trhu nás zaväzuje skvalitniť oblasť prezentácie OVB. Považujeme preto za jednu z priorít využiť odborný potenciál našich zamestnancov a partnerov s cieľom poskytovať kvalitný servis a služby nielen smerom k našim klientom, ale aj zástupcom medií. Veríme, že spoločne s agentúrou mediamedia naštartujeme tento proces a významne posilníme povedomie o činnosti a produktoch OVB na Slovensku," povedala Ivica Chačaturianová, prokuristka a riaditeľka odboru vzdelávania a vzťahov s verejnosťou OVB Allfinanz Slovensko.

Agentúra mediamedia sa bude podieľať na tvorbe komunikačnej stratégie spoločnosti, budovaní značky, ako aj zabezpečovať všetky jej aktivity smerom k médiam a novinárskej obci. Jej cieľom je ponúknuť okamžité a detailné informácie týkajúce sa všetkých hlavných oblastí pôsobenia OVB na slovenskom, ale aj na európskom trhu.

Kontakt pre média:
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Slavomír Šikuda, +421 908 454 043
Lukáš Pardubský, +421 905 719 531