Best FM: Jozef Čentéš v Dialógoch s Richardom Dírerom

Best FM už tento víkend začne vysielať spoločensko – politickú reláciu Dialógy s Richardom Dírerom. Nová relácia je súčasťou trendu, ktorý razí Best FM od začiatku: dobrá hudba a aktuálne informácie.


Prvým hosťom relácie Dialógy s Richardom Dírerom bude prokurátor Jozef Čentéš, ktorého kauza trvá už dva roky. V relácii sa bude hovoriť o jeho nevymenovaní prezidentom, o situácii pri rozhodovaní na Ústavnom súde, ako aj o jeho osobnom vnímaní kauzy Čentéš.
Dialógy s Richardom Dírerom bude rádio Best FM vysielať v premiére každú nedeľu o 11:00 a v repríze tiež v nedeľu o 22:00. Hosťami relácie budú politici a osobnosti verejného života, ktoré bude spovedať dlhoročný moderátor slovenského éteru Richard Dírer. Relácia má ambíciu prinášať témy a problémy, ktoré sa týkajú a trápia ľudí na Slovensku.
Nasadenie spoločensko – politickej diskusnej relácie Dialógy s Richardom Dírerom je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o ďalšie lokality. Zároveň je aj súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky na Best FM.
Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Hornom Považí a teraz už aj na Záhorí. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk a na facebookovskej fanpage www.facebook.com/BestFM.sk