Fašisti dnes dokážu prejavovať svoju zvrátenú ideológiu tak, aby za ňu neboli potrestaní

10.07.2019 12:22 | Tlačové správy | TS OĽaNO

Oslobodenie poslanca Mizíka spod obžaloby je dôkazom toho, že fašisti dnes dokážu prejavovať svoju zvrátenú ideológiu tak, aby za ňu neboli potrestaní.

Hnutie OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO) si bude vždy vážiť a zastávať demokratické hodnoty, a tiež bojovať proti extrémizmu, etnickej či rasovej neznášanlivosti.

Aj preto sme veľmi radi, že práve hnutie OĽANO v Európskom parlamente reprezentuje prvý rómsky europoslanec Peter Pollák, ktorý na slovenských školách dlhodobo organizuje diskusie na tému extrémizmu, a snaží sa tak študentom vysvetliť mimoriadne negatívne dopady extrémizmu na spoločnosť.

„Tak ako som vždy odsudzoval výroky a činy spojené s rasovou či inou nenávisťou, odsudzujem ich aj dnes. Považujem za zbabelcov extrémistov, ktorí sa mimo kamier tvária ako najväčší frajeri, no keď príde na lámanie chleba a prešetruje sa ich používanie fašistických symbolov či hanobenie rasy na sociálnych sieťach, vtedy sa skrývajú za náhody či za to, že nevedia používať počítače. Je to ich veľká hanba a memento pre ich voličov,“ vyjadril sa europoslanec za OĽANO Peter Pollák.

Ten chlapec jej môže zničiť život!

1. Ten chlapec jej môže zničiť život!

Občas sa ocitnete v situácii, ktorá môže radikálne zmeniť váš život. Nielen týždne a mesiace, ktoré prídu. Ale celý váš život...

Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

2. Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

Dnes začalo súdne pojednávanie s exministrom hospodárstva a bývalým riaditeľom televízie Markíza Pavlom Ruskom a kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom v kauze falšovania štyroch zmeniek vystavených na sumu v celkovej výške takmer 69 miliónov eur, ktorých preplatenie vymáhala aj od Markízy jedna z Kočnerových firiem.

Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

3. Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

Pozrite si aktuálny rebríček najlepšie zarábajúcich filmov v histórii.

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

4. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

5. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

6. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

7. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

9. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

10. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.