Film, ktorý zmenil život Aless Caparelli, príde do kín už tento štvrtok 22. augusta. Stretni sa s ňou osobne!

Príď si pozrieť film, ktorý zmení život aj tebe a stretni sa s režisérom Mirom Drobným, raperkou Aless a ďalšími hercami z filmu osobne!

 

Snímka od režiséra Mira Drobného, autora filmu Rytmus sídliskový sen, poukazuje na to, že moderná doba nie je úplne bezpečná a internet, bez ktorého si nevieme predstaviť našu existenciu, vie byť šialene nebezpečným miestom. Zbystriť by mali nie len mladí, ale aj ich rodičia, ktorí často netušia, ako veľmi je internet zradný.

Film na kontrolných projekciách videlo už viac ako 1000 divákov.  Výsledkom spätných väzieb bolo aj to, že Celeste Buckingham zmenila časť scenáru filmu.

Film príde do kín tento týždeň, no už teraz získal 15 nominácii a ocenení na zahraničných festivaloch. V prvý, premiérový víkend ho bude premietať rekordné množstvo až 86 kín a fanúšikov čaká promo tour v rámci slovenských miest. Počas nej sa budú môcť stretnúť s režisérom filmu, raperkou Aless či inými známymi hosťami. Premietanie filmu v tvojom meste bude podľa uvedených časov. Ak si chcete urobiť aj selfie, príďte o pol hodinu skôr.

  • 22.8.2019 CINEMAX Bory Bratislava, 19:00 hod.

  • 22.8.2019 Amfiteáter Senec, 20:30

  • 23.8.2019 CINEMAX Nitra, 18:00

  • 23.8.2019 CINEMAX Aréna Trnava, 20:00

  • 24.8.2019 CINEMAX Prešov, 18:00

  • 24.8.2019 CINEMAX Košice, 20:00

  • 24.8.2019 Amfiteáter Košice, 21:00

  • 25.8.2019 CINEMAX Banská Bystrica, 17:30

  • 25.8.2019 Golden Apple Cinema Liptovský Mikuláš, 19:30

  • 26.8.2019 CINEMAX Žilina, 17:00

  • 26.8.2019 CINEMAX Trenčín, 19:00

Diváci môžu očakávať tri rôzne príbehy inšpirované skutočnými udalosťami z Kanady, Ruska či zo Slovenska.

Trailer filmu:

Film Kto je ďalší? otvára veľmi aktuálna téma kyberšikany.

Rapperka Aless sa otvorene priznáva k pokusu o samovraždu, ku ktorej ju priviedla kyberšikana a útoky spolužiakov. Hudba jej však pomohla a vďaka nej našla tisíc dôvodov, prečo stále žiť.

Singel:

Z druhého príbehu sa vám zatočí hlava! Najznámejších rooftoperov sveta -Vadima Makhorova, Vitaliho Raskalova a krásnu modelku Angelu Nikolau spája láska k výškam, adrenalínu a lajkom na sociálnych sieťach. Nelegálne lozia po najvyšších budovách svetových metropol s cieľom získať čo najatraktívnejšiu selfie. Táto vášeň ich však privedie na tenkú hranicu života a smrti.

Singel:

V poslednom príbehu sa zoznámime s teenagerkou, ktorá bola sexuálne vydieraná cez internet. Svoj príbeh sa rozhodla vyrozprávať bez jediného slova, čím túto životnú kapitolu uzavrie. Soundtrack naspievala obľúbená speváčka Celeste Buckingham. Emotívny song s názvom #Voiceless je jej osobnou výpoveďou.

Singel:

Zaujímavosti z filmu, o ktorých ste netušili:

  • Herečka filmu Kto je ďalší? Angela Nikolau podpísala vlastnú smrť - Ruská extrémna modelka Angela Nikolau musela pred prvou klapkou nového slovenského filmu Kto je ďalší? podpísať vyhlásenie, že keď počas natáčania umrie, štáb nenesie za jej smrť žiadnu zodpovednosť. Zmluva: https://www.instagram.com/p/B0yC4pWng_6/?utm_source=ig_web_copy_link

  • Hollywoodsky herec v konflikte s režisérom filmu Kto je ďalší? - Americký herec Brian Caspe sa počas natáčania filmu Kto je ďalší? pohádal s režisérom Mirom Drobným. Dôvod bola bežecká scéna. Caspe známy z filmov Hellboy, Mission Impossible či Operácia Anthropoid  počas celého dňa natáčal šprintovanie ulicami Prahy. Poslednú scénu už nevládal bežať a prišlo k hádke. Po nej Caspe ešte odbehol jeden celý blok. Výpoveď Brian Caspe:

  • Herec Peter Brajerčík sa priznal k šikane na základnej škole - Počas kastingu na jednu z hlavných postáv filmu Kto je ďalší? herec Peter Brajerčík vyrozprával svoj príbeh šikanovania. Režisér Miro Drobný si ho aj preto vybral.

  • Autorka soundtracku filmu Kto je ďalší? Celeste Buckingham ponúkla svoju pomoc pri písaní scenára. Niekoľko častí textov je priamo od nej. Text soundtracku napísala z jej pohľadu na obeť sexuálneho zneužitia.

  • Vo filme Kto je ďalší? sú zobrazené originálne správy, ktoré raperka Aless dostáva na svoje sociálne siete, zmenili sa len mená odosielateľov.

  • Ukrajinský herec Vitalij Raskalov mal podmienku účinkovania vo filme: zmenu jeho mena v scenári - Pôvodne všetci herci mali mať podľa scenára svoje vlastné mená. Vitalij Raskalov to odmietol. Dôvodom bola záverečná scéna filmu a jeho poverčivosť. Vo filme Kto je ďalší sa tak volá Oleg.

Soundtracky filmu: Celeste Buckingham, Aless Caparelli, Liam Adams, Demi Lovato.

Hrajú: Petra Brajerčík, Aless Caparelli, Brian Caspe, Anita Sonnberger, Angela Nikolau, Vadim Makhorov, Vitaliy Raskalov, Richard Rikkon a mnohí ďalší.