Billa má akciu s plyšovými hračkami - Vitošmi, pozrite, ako ich môžte získať

06.09.2019 16:44 | Tlačové správy | TS Billa

BILLA pripravila na začiatok nového školského roka novú vernostnú kampaň Vitoši, ktorou chce osloviť predovšetkým deti a ich rodičov. Nenútenou formou prostredníctvom milých plyšových hračiek chce zvýšiť u detí obľúbenosť lokálneho ovocia a zeleniny. Takto úplne prirodzene BILLA nadväzuje na predchádzajúcu kampaň Farmári – V čerstvosti sa vyznáme, ktorá podporovala čerstvé, chutné a kvalitné ovocie a zeleninu priamo od slovenských farmárov.

„Osveta zdravého životného štýlu od ranného veku je veľmi dôležitá a my v Bille veríme, že tak ako si deti obľúbia plyšové hračky, zaradia ovocie a zeleninu do svojho jedálnička aj tie deti, ktoré to doteraz odmietali,“ hovorí marketingová riaditeľka BILLA Denisa Pernicová. Ako dodáva, novým vernostným programom chce BILLA osloviť predovšetkým mladé rodiny s malými deťmi. Za ich vernosť ich BILLA odmení v podobe krásnych hračiek, na ktoré už teraz dostáva veľmi pozitívnu spätnú väzbu. Celá sada Vitošov pozostáva zo šiestich plyšových hračiek – jahody, hrušky, tekvice, karfiolu, mrkvy a hríbika. V novom TV spote plyšáci tancujú a spievajú pieseň v oddelení ovocia a zeleniny a pozývajú zákazníkov do Billy.

Za každých 5 eur hodnoty nákupu v predajniach BILLA zákazník získa jednu nálepku. Za 20 nálepiek nalepených na hracej karte si zákazník môže zakúpiť jedného Vitoša za akciovú cenu 1,99 eur. Body navyše môžu zákazníci získať aj za nákup vybraných produktov označených v akciovom letáku. Zákazník si však môže plyšákov zakúpiť aj bez účasti na promoakcii. Pôvodná cena bez zbierania nálepiek je 9,99 eur.

Súčasťou novej komunikačnej kampane sú TV, rádio, web, sociálne siete, printy, OOH, letáky, Rádio Max na predajniach BILLA a samozrejme instorová komunikácia. Kampaň nového vernostného programu pripravila agentúra Mark4.

Šesticu plyšových hračiek nájdu zákazníci v špeciálnych stojanoch na viditeľnom. Akcia s Vitošmi trvá od 4. septembra do 29. októbra 2019 alebo do vypredania zásob.

V nedeľných reláciách budú diskutovať Pellegrini, Hlina aj Harabin (VIDEO)

„Máte v nedeľu po 11 čas? Na TA3 budem diskutovať s falošným kresťanom Hlinom,“ takto avizuje svoju účasť v diskusnej relácii v Politike sudca Najvyššieho súdu Štefan Hrabin, ktorého TA3 ako volebného lídra novej strany Vlasť pozvala do relácie spolu aj s predsedom KDH Alojzom Hlinom.

Netflix dnes spustil ponuku filmov v češtine, aj na Slovensku

Americká platená internetová televízia Netflix dnes oficiálne spustila české používateľské rozhranie s českými titulkami aj dabingom. V ponuke má tisíce hodín televíznych programov a filmov, vrátane pôvodnej tvorby. Uviedla to v tlačovej správe.

Počet dezinformácií šíriacich sa z Ruska sa zdvojnásobil, upozorňuje EP

EÚ musí aktívnejšie bojovať proti dezinformáciám a zahraničnému zasahovaniu do volieb, vyzýva Európsky parlament.

Na rozlúčku s Gottom sa akreditovalo až 350 novinárov

Na verejnú rozlúčku so spevákom Karlom Gottom sa do pražského paláca Žofín akreditovalo okolo 350 novinárov.

Mimoriadny program počas pohrebu Karla Gotta prinesie aj Markíza a RTVS (VIDEO)

Okrem českých televízí poslednú rozlúčku a špeciálny program budú počas piatka a soboty vysielať aj niektoré slovenské televízie.

4ka pridáva denný dátový balík Denné nekonečno s poriadnou dávkou dát

4ka je známa tým, že poskytuje najväčšie objemy dát bez zbytočnej viazanosti. Každý si môže vybrať presne taký paušál, aký potrebuje a už nasledujúci mesiac môže svoju voľbu zmeniť.

Televízie chystajú k rozlúčke s Karlom Gottom špeciálne vysielanie

V súvislosti s poslednou rozlúčkou so spevákom Karlom Gottom v piatok a v sobotu chystajú televízie v ČR ale ja na Slovensku, špeciálne vysielanie.

Prečo je potrebné, aby ste mali v Androidoch zamknutú obrazovku?

Moderná doba sa nesie v znamení vývoja, inovácií, zmien. Tomu sa jednoducho nevyhneme. Niektoré zmeny prijímame ľahšie, stotožňujeme sa s nimi, iné možno nie sú až také vítané. S ohľadom na novoprijatú európsku legislatívu súvisiacu s PSD2 sme museli prejsť na novú verziu aplikácie. Tušili sme, že zmeny, ktoré priniesla, sa možno nebudú každému páčiť. Technológie však niekedy nepustia a ja sa vám budem snažiť v nasledujúcich riadkoch priblížiť, prečo po novom našu appku nemôžete používať v nezamknutých zariadeniach Android.

Twitter neúmyselne používal kontakty užívateľov k cielenej reklame

Americká spoločnosť Twitter prevádzkujúca rovnomennú sociálnu sieť sa ospravedlnila za "neúmyselné" používanie e-mailov a telefónnych čísel, ktoré používatelia poskytli z bezpečnostných dôvodov, k cielenej reklame. Spoločnosť nedokáže s istotou povedať, koľko kontaktov bolo takto zneužitých.

Mimovládky odkazujú konšpirátorom aj politikom: Nie sme zahraniční agenti

Viacerým mimovládnym organizáciam už pretiekol pohár trpezlivosti z neustáleho osočovania a spochybňovania ich práce zo strany rôznych konšpiračných médií ale aj niektorých politikov. Spojili sa a vytvorili novú platformu s názvom – Hlas občianskych organizácií.