Billa má akciu s plyšovými hračkami - Vitošmi, pozrite, ako ich môžte získať

06.09.2019 16:44 | Tlačové správy | TS Billa

BILLA pripravila na začiatok nového školského roka novú vernostnú kampaň Vitoši, ktorou chce osloviť predovšetkým deti a ich rodičov. Nenútenou formou prostredníctvom milých plyšových hračiek chce zvýšiť u detí obľúbenosť lokálneho ovocia a zeleniny. Takto úplne prirodzene BILLA nadväzuje na predchádzajúcu kampaň Farmári – V čerstvosti sa vyznáme, ktorá podporovala čerstvé, chutné a kvalitné ovocie a zeleninu priamo od slovenských farmárov.

„Osveta zdravého životného štýlu od ranného veku je veľmi dôležitá a my v Bille veríme, že tak ako si deti obľúbia plyšové hračky, zaradia ovocie a zeleninu do svojho jedálnička aj tie deti, ktoré to doteraz odmietali,“ hovorí marketingová riaditeľka BILLA Denisa Pernicová. Ako dodáva, novým vernostným programom chce BILLA osloviť predovšetkým mladé rodiny s malými deťmi. Za ich vernosť ich BILLA odmení v podobe krásnych hračiek, na ktoré už teraz dostáva veľmi pozitívnu spätnú väzbu. Celá sada Vitošov pozostáva zo šiestich plyšových hračiek – jahody, hrušky, tekvice, karfiolu, mrkvy a hríbika. V novom TV spote plyšáci tancujú a spievajú pieseň v oddelení ovocia a zeleniny a pozývajú zákazníkov do Billy.

Za každých 5 eur hodnoty nákupu v predajniach BILLA zákazník získa jednu nálepku. Za 20 nálepiek nalepených na hracej karte si zákazník môže zakúpiť jedného Vitoša za akciovú cenu 1,99 eur. Body navyše môžu zákazníci získať aj za nákup vybraných produktov označených v akciovom letáku. Zákazník si však môže plyšákov zakúpiť aj bez účasti na promoakcii. Pôvodná cena bez zbierania nálepiek je 9,99 eur.

Súčasťou novej komunikačnej kampane sú TV, rádio, web, sociálne siete, printy, OOH, letáky, Rádio Max na predajniach BILLA a samozrejme instorová komunikácia. Kampaň nového vernostného programu pripravila agentúra Mark4.

Šesticu plyšových hračiek nájdu zákazníci v špeciálnych stojanoch na viditeľnom. Akcia s Vitošmi trvá od 4. septembra do 29. októbra 2019 alebo do vypredania zásob.

Dokument Spýtaj sa vašich 89 prinesie svedectvá z roku 1989 (VIDEO)

Pamätáte sa, čo ste robili v novembri 1989? Ak nie, môžete sa na udalosti, ktoré naštartovali zmenu vo vtedajšom Československu, opýtať vašich rodičov, starých rodičov a známych. Preto sa režisérka Barbora Berezňáková vybrala za príbehmi bežných ľudí po celom Slovensku.

Vianočnú kampaň natáčal Telekom v okolí Vysokých Tatier (VIDEO)

Slovak Telekom vo vianočnej kampani mení komunikačný koncept.

Facebook tento rok zmazal vyše päť miliárd falošných účtov

Sociálna sieť Facebook v prvých deviatich mesiacoch tohto roka zakročila proti 5,4 miliardám falošných účtov. Väčšinu zablokovala niekoľko minút po založení, uviedla v novom vydaní štatistík. Facebook do tohto prehľadu prvýkrát zahrnul tiež čísla o sociálnej sieti Instagram.

Odovzdávanie Bielych vrán bude venované tridsiatim rokom slobody

Už po dvanásty rok sa odovzdajú ocenenia Biela vrana, tohto roku presne na výročie Nežnej revolúcie - 17. novembra. Organizátori tak chcú zmeniť oslavu Novembra na živý sviatok a pripomenúť, že o slobodu a verejné dobro sa treba neustále starať.

Sudkyňa Maruniaková, ktorá pomohla Kočnerovi, utekala pred novinármi (VIDEO)

Pred osobitnú komisiu Súdnej rady sa dnes postavili štyria sudcovia, ktorí sa spomínajú v Kočnerovej Threeme. Prišla aj Zuzana Maruniaková, ktorá rozhodla v prospech Mariana Kočnera a prisúdila mu vyše osemmiliónovú zmenku proti televízii Markíza, bez toho, aby vôbec skúmala podpis Pavla Ruska. Maruniakovú celý čas riadila Jankovská.

Šíri sa deepfake video, v ktorom sa Čaputová mení na Harabina (VIDEO)

Tento týždeň bola prezidentka Zuzana Čaputová hosťom zábavnej relácie televízie JOJ Inkognito.

V súvislosti so štátnym smútkom mení RTVS vysielanie

RTVS počas štátneho smútku za obete stredajšej tragickej havárie autobusu, v piatok 15. novembra medzi 8:00 a 20:00, upraví televízne vysielanie.

Marek Hamšík a jeho kniha Neapolská odysea

Toto je jeho cesta. Odmalička miloval loptu a napokon sa dostal do špičkového talianskeho mužstva, vďaka ktorému vystúpil na vrchol. Marek Hamšík a jeho kniha Neapolská odysea. Vyznal sa v nej z nadštandardnej vernosti klubu. A hoci od februára 2019 je už hráčom čínskeho klubu Ta-lien I-fang, Neapol navždy zostane jeho láskou...

Európsky parlament ponúka stáže venované pamiatke Jána Kuciaka

Európsky parlament začal tento týždeň ponúkať stáže, ktoré sú venované pamiatke slovenského investigatívneho novinára Jána Kuciaka. Prví Kuciakovi stážisti nastúpia do EP v marci 2020.

Súťaž Marketér roka 2019 pozná nominovaných

Združenie Ľudia z marketingu, ktoré zastupuje zadávateľov reklamy na Slovensku, vybralo zo všetkých nominácií 3 marketérov, z ktorých jeden získa ocenenie Marketér roka a bude reprezentovať Slovensko v súťaži GLOBAL MARKETER OF THE YEAR.