Billa má akciu s plyšovými hračkami - Vitošmi, pozrite, ako ich môžte získať

06.09.2019 16:44 | Tlačové správy | TS Billa

BILLA pripravila na začiatok nového školského roka novú vernostnú kampaň Vitoši, ktorou chce osloviť predovšetkým deti a ich rodičov. Nenútenou formou prostredníctvom milých plyšových hračiek chce zvýšiť u detí obľúbenosť lokálneho ovocia a zeleniny. Takto úplne prirodzene BILLA nadväzuje na predchádzajúcu kampaň Farmári – V čerstvosti sa vyznáme, ktorá podporovala čerstvé, chutné a kvalitné ovocie a zeleninu priamo od slovenských farmárov.

„Osveta zdravého životného štýlu od ranného veku je veľmi dôležitá a my v Bille veríme, že tak ako si deti obľúbia plyšové hračky, zaradia ovocie a zeleninu do svojho jedálnička aj tie deti, ktoré to doteraz odmietali,“ hovorí marketingová riaditeľka BILLA Denisa Pernicová. Ako dodáva, novým vernostným programom chce BILLA osloviť predovšetkým mladé rodiny s malými deťmi. Za ich vernosť ich BILLA odmení v podobe krásnych hračiek, na ktoré už teraz dostáva veľmi pozitívnu spätnú väzbu. Celá sada Vitošov pozostáva zo šiestich plyšových hračiek – jahody, hrušky, tekvice, karfiolu, mrkvy a hríbika. V novom TV spote plyšáci tancujú a spievajú pieseň v oddelení ovocia a zeleniny a pozývajú zákazníkov do Billy.

Za každých 5 eur hodnoty nákupu v predajniach BILLA zákazník získa jednu nálepku. Za 20 nálepiek nalepených na hracej karte si zákazník môže zakúpiť jedného Vitoša za akciovú cenu 1,99 eur. Body navyše môžu zákazníci získať aj za nákup vybraných produktov označených v akciovom letáku. Zákazník si však môže plyšákov zakúpiť aj bez účasti na promoakcii. Pôvodná cena bez zbierania nálepiek je 9,99 eur.

Súčasťou novej komunikačnej kampane sú TV, rádio, web, sociálne siete, printy, OOH, letáky, Rádio Max na predajniach BILLA a samozrejme instorová komunikácia. Kampaň nového vernostného programu pripravila agentúra Mark4.

Šesticu plyšových hračiek nájdu zákazníci v špeciálnych stojanoch na viditeľnom. Akcia s Vitošmi trvá od 4. septembra do 29. októbra 2019 alebo do vypredania zásob.

Európske filmové ceny sú rozdané. Najviac ocenení získala Favoritka (VIDEO)

Odovzdávanie tohtoročných Európskych filmových cien (EFA) ovládla britsko-írska dráma Favoritka režírovaná Grékom Jorgosom Lanthimosom. Európska filmová akadémia ho vyhlásila za európsky film roka 2019 a za najlepšiu komédiu, ocenila aj prácu Lanthimosa a britskej herečky Olivie Colmanovej, ktorá stvárnila jednu z hlavných rolí.

Tragédia Prešov: Bezpečnostná kamera zachytila moment výbuchu (VIDEO)

Video z bezpečnostnej kamery zachytilo moment výbuchu 12-poschodovej bytovky v piatok o 12:13.

4ka podporí zbierku na pomoc obetiam výbuchu v Prešove. Znásobí dary o polovicu

Mobilný operátor 4ka sa rozhodol podporiť výzvu na pomoc obetiam výbuchu plynu v Prešove, pri ktorom zahynulo sedem ľudí a množstvo ďalších ostalo bez strechy nad hlavou. Sumu, ktorá sa vyzbiera cez darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk znásobí.

Tragédia v Prešove: Polícia na facebooku oznámila ďalších 6 obetí, neskôr to zmenila (FOTO)

Polícia v sobotu ráno oznámila, že v 12-poschodovom bytovom dome, ktorý v piatok zasiahol výbuch plynu, našli ďalšie obete.

Ako na online platby: pozrite si tipy a triky od 4ky

Digitálnym platbám sa dnes už nedá nijako vyhnúť. Online platíme letenky na letnú dovolenku, mesiace zábavy so službami Netflix a Spotify alebo darčeky pod stromček.

Pozor na falošné zbierky pre pomoc obetiam, oficiálne číslo účtu je toto

Mesto Prešov a Polícia SR upozorňujú na falošné zbierky pre pomoc obetiam tragédie.

RTVS chystá mimoriadne správy (VIDEO)

V súvislosti s tragédiou v Prešove, keď pri výbuchu plynu zachvátil 12-poschodový panelák požiar, pripravuje RTVS na sobotu mimoriadne správy.

Žiadna úcta: Pluska zverejnila skok zúfalého muža z horiacej bytovky ako exkluzívne video

Novinári sa pri svojej práci dostanú k rôznym materiálom, špeciálne pri tragédiách. Nie všetko je však možné zverejniť.

V poslednej tohtoročnej relácii Na telo sľubuje Markíza exkluzívnych hostí (VIDEO)

Televízia Markíza odvysiela posledné tohtoročné vydanie politickej diskusnej relácie Na telo v nedeľu 8. decembra.

Polícia obvinila Roberta Fica (VIDEO)

Vyšetrovateľ obvinil predsedu Smeru v súvislosti s videom, v ktorom Robert Fico obhajoval Milana Mazureka z Kotlebovej ĽSNS.