Billa má akciu s plyšovými hračkami - Vitošmi, pozrite, ako ich môžte získať

06.09.2019 16:44 | Tlačové správy | TS Billa

BILLA pripravila na začiatok nového školského roka novú vernostnú kampaň Vitoši, ktorou chce osloviť predovšetkým deti a ich rodičov. Nenútenou formou prostredníctvom milých plyšových hračiek chce zvýšiť u detí obľúbenosť lokálneho ovocia a zeleniny. Takto úplne prirodzene BILLA nadväzuje na predchádzajúcu kampaň Farmári – V čerstvosti sa vyznáme, ktorá podporovala čerstvé, chutné a kvalitné ovocie a zeleninu priamo od slovenských farmárov.

„Osveta zdravého životného štýlu od ranného veku je veľmi dôležitá a my v Bille veríme, že tak ako si deti obľúbia plyšové hračky, zaradia ovocie a zeleninu do svojho jedálnička aj tie deti, ktoré to doteraz odmietali,“ hovorí marketingová riaditeľka BILLA Denisa Pernicová. Ako dodáva, novým vernostným programom chce BILLA osloviť predovšetkým mladé rodiny s malými deťmi. Za ich vernosť ich BILLA odmení v podobe krásnych hračiek, na ktoré už teraz dostáva veľmi pozitívnu spätnú väzbu. Celá sada Vitošov pozostáva zo šiestich plyšových hračiek – jahody, hrušky, tekvice, karfiolu, mrkvy a hríbika. V novom TV spote plyšáci tancujú a spievajú pieseň v oddelení ovocia a zeleniny a pozývajú zákazníkov do Billy.

Za každých 5 eur hodnoty nákupu v predajniach BILLA zákazník získa jednu nálepku. Za 20 nálepiek nalepených na hracej karte si zákazník môže zakúpiť jedného Vitoša za akciovú cenu 1,99 eur. Body navyše môžu zákazníci získať aj za nákup vybraných produktov označených v akciovom letáku. Zákazník si však môže plyšákov zakúpiť aj bez účasti na promoakcii. Pôvodná cena bez zbierania nálepiek je 9,99 eur.

Súčasťou novej komunikačnej kampane sú TV, rádio, web, sociálne siete, printy, OOH, letáky, Rádio Max na predajniach BILLA a samozrejme instorová komunikácia. Kampaň nového vernostného programu pripravila agentúra Mark4.

Šesticu plyšových hračiek nájdu zákazníci v špeciálnych stojanoch na viditeľnom. Akcia s Vitošmi trvá od 4. septembra do 29. októbra 2019 alebo do vypredania zásob.

Čína hrozí odvetou USA kvôli problémom s vízami čínskych novinárov

Čína dnes pohrozila odvetou, ak americká vláda bude pokračovať podľa Pekingu v nepriateľskom rokovaní proti čínskym novinárom v USA.

Čína reaguje na snahy USA obmedziť TikTok

Čína nemieni akceptovať, aby Spojené štáty ukradli akúkoľvek čínsku technologickú firmu a je pripravená zakročiť aj vo veci čínskej firmy ByteDance a jej aplikácie TikTok. Napísal to dnes čínsky denník China Daily, ktorý patrí čínskej komunistickej strane.

Vyhlásenie rozsudku v kauze vraždy Jána Kuciaka nečakane presunuli

Viac ako pol roka od začatia najsledovanejšieho procesu v novodobých dejinách Slovenska má súd v stredu vyniesť rozsudky nad trojicou obžalovaných z vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej.

Na ministerstvo k Remišovej nastúpil niekdajší moderátor O 5 minút 12

Novým riaditeľom odboru komunikácie na Ministerstve investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie je od začiatku augusta Michal Dyttert.

Social Awards Slovakia: TOP 9 influencerov, vlogerov a stránok slovenského internetu sú známe (FOTO)

Anketa Social Awards Slovakia, v ktorom sa hľadajú TOP influenceri, vlogeri či stránky slovenského internetu, pokračuje druhým kolom.

RTVS má nového člena vedenia, ktorý nahradil Mareka Ťapáka

Na post televízneho programového riaditeľa RTVS 1. augusta nastúpil divadelný a filmový režisér Anton Šulík.

V Mexiku bol zavraždený štvrtý novinár od začiatku roka

V Mexiku bol v nedeľu zavraždený už štvrtý novinár od začiatku roka. Pablo Morrugares riadil spravodajský web PM Noticias. Zavraždený bol spolu s policajným telesným strážcom v meste Iguala v juhozápadnom mexickom štáte Guerrero, informovala dnes agentúra Reuters.

Bývalá novinárka je novou finančnou riaditeľkou Fundraise Capital

Investičná spoločnosť Fundraise Capital má od augusta novú finančnú riaditeľku. Je ňou bývalá banková analytička Slovenskej sporiteľne a niekdajšia redaktorka denníka Pravda Lenka Buchláková.

Viac ako 120 000 hlasov v ankete Social Awards Slovakia vytvorilo TOP 9 influencerov. Veronika a Sajfa sa rozhodli pre veľký krok!

Slovensko rozhodlo o tom, ktorí influenceri a vlogeri zabojujú o prvenstvo v 1. ročníku najväčšej ankety v slovenskom online priestore. Viac ako 120-tisíc hlasujúcich vybralo spomedzi dvoch stoviek influencerov a vlogerov 9 finalistov v každej z 9 kategórií Social Awards Slovakia. V 2. kole hlasovania Slováci vyberú troch finalistov v každej kategórii. Víťazov hlasujúci i slovenskí influenceri spoznajú 29. septembra na slávnostnom gala večeri, ktorý odvysiela televízia Markíza na online platforme Markíza Plus. Naplnilo sa aj motto súťaže „S vplyvom prichádza zodpovednosť“. Moderátori Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej „Sajfa“ Cifra sa totiž rozhodli odstúpiť z ankety.

Trnavské rádio je v Trnave 2. najpočúvanejšie

RegioMedia – media representative pre regionálne rádiá, po roku opäť monitorovala počúvanosť Trnavského rádia. To si medziročne polepšilo, v Trnave je druhé napočúvanejšie.