Lidl rozšíril sortiment bezéčkového pečiva o ďalší druh

25.09.2019 15:03 | Tlačové správy | TS Lidl

Ako prvý reťazec na Slovensku Lidl ponúka zákazníkom vo všetkých svojich 137 predajniach pekárenské výrobky bez éčok: okrem rožku a kváskového pšeničného chleba bez droždia a konzervantov rozšíril ponuku o bochníky konzumného chleba 0,5 kg a 1 kg bez éčok.

Emulgátory a pridané látky sú samozrejmou súčasťou receptúr v mnohých potravinách, pekárenské výrobky nevynímajúc. Lidl v úzkej  spolupráci so svojimi dodávateľmi však dokázal, že sa to dá aj inak. Do svojej ponuky zaradil po bezéčkovom rožku aj bezéčkový konzumný chlieb vyrobený z kvalitných surovín podľa tradičného receptu. Je to ďalší krok nielen smerom k zákazníkovi, ktorý čoraz pozornejšie sleduje zloženie výrobkov, ale je to tiež krok smerom k napĺňaniu cieľov spoločenskej zodpovednosti a trvalej udržateľnosti, ktoré si spoločnosť stanovila.

Ku kilovému bochníku konzumného chleba bez éčok pribudol od polovice júna aj polkilový bezéčkový chlieb. Týmto produktom nadviazal na úspech bezéčkového rožku, ktorý sa v sieti diskontu predáva od augusta minulého roka.
„V Lidli je spoločenská zodpovednosť dôležitou súčasťou nášho každodenného života. Okrem veľkých projektov pre komunity či životné prostredie sa neustále pozeráme aj na náš sortiment,“ vysvetlil Martin Nagy, konateľ Lidl.

Slovenská republika zodpovedný za oblasť nákupu, a pokračoval: „Pracujeme na znižovaní pridaného cukru a soli v našich vlastných značkách, čoraz viac sa sústredíme na udržateľné suroviny, obmedzujeme a nahrádzame plasty. Snažíme sa ponúknuť zákazníkom kvalitné produkty, ktoré sú zdravšie, vyrobené z najlepších surovín a s ohľadom na trvalú udržateľnosť. Výsledkom tejto snahy je aj konzumný chlieb bez éčok.“

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.

VÚB banka má novú kampaň s Petrou Polnišovou aj Evou Večerovou (VIDEO)

VÚB banka začiatkom júla spustila novú kampaň s názvom „Čo je v rodine to sa počíta“, ktorá sa odohráva v prostredí rodiny a susedov.

EÚ musí bojovať s nenávisťou na internete spoločne, povedala podpredsedníčka EK

Európska únia potrebuje záväzné spoločné pravidlá, ktoré by prinútili internetové sociálne siete aktívne bojovať proti nenávistným prejavom a zároveň rešpektovať slobodu prejavu.

Špeciálna verzia festivalu – Nádych s Atmosférou – bude a až trikrát

Výnimočné situácie si žiadajú výnimočné riešenia. Preto sa organizátori festivalu Atmosféra, ktorý sa koná v prekrásnom prostredí viníc neďaleko Hontianskych Nemiec, rozhodli priniesť festival k návštevníkom aj tento rok – avšak v komornejšej verzii s dôrazom na bezpečnosť. Miniséria podujatí Nádych s Atmosférou ovládne atmosférickú lúku v auguste 2020 dokonca trikrát!

RTVS prinesie seriálový hit Babylon Berlín (VIDEO)

Od pondelka 6. júla sa na obrazovky RTVS vráti populárny výpravný seriálový hit z dielne HBO - Babylon Berlín. RTVS odvysiela vždy dva diely za sebou každý pondelok o 22:00 na Dvojke.

Kníhkupecká sieť Panta Rhei má nového šéfa

Od 1. júla 2020 došlo k zmene vo vedení v spoločnosti Panta Rhei.

Automatické hlášky nahradili asistenti a asistentky, ohlasuje O2 v reklame (VIDEO)

O2 sa rozhodla zmeniť komunikáciu so zákazníkmi.