Glváčove dni sa krátia

05.11.2019 14:26 | Tlačové správy | TS OĽaNO

Po dnešku je zrejmé, že Fico sa vo svojej nenávisti voči mne a Pellegrinimu zacyklil - a bude držať Glváča "najust", "lebo Matovič" a "lebo Pellegrini". Zároveň je jasné, že premiér Pellegrini nemá dosť odvahy a ani sily, aby dokázal mafiánskeho sluhu Glváča upratať z obehu. Preto sme sa rozhodli Pellegrinimu "kamarátsky" pomôcť.

Ešte pred odovzdaním podpisov na zvolanie mimoriadnej schôdze na odvolanie Petra Pellegriniho za neschopnosť odstaviť Martina Glváča, oslovíme našich opozičných partnerov s cieľom zozbierať podpisy pod opätovný návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze na odvolanie Martina Glváča.

Samozrejme, robíme to aj vzhľadom na chvíľkové precitnutie svedomia Bélu Bugára, ktorý prisľúbil, že už nebude sabotovať snahu opozície vyčistiť vedenie parlamentu od sluhov mafie. Verím, že predseda strany SMER Robert Fico po tomto kroku pochopí, že držať Glváča vo funkcii napriek vôli vlastných ľudí v strane, strane SMER vôbec neprospieva a škodnú z funkcie ešte pred konaním schôdze z funkcie vyhodí.

Igor Matovič, predseda hnutia OĽANO

Danko sa urazil a počas predvolenej debaty v živom vysielaní odišiel (VIDEO)

Hospodárske noviny v spolupráci s rádiom Expres dnes naživo priniesli veľkú predvolebnú debatu, do ktorej pozvali jedenástich lídrov politických strán, ktoré kandidujú do parlamentu.

Objednajte si sériu Samsung Galaxy S20 medzi prvými a dostanete Galaxy Buds+ ako bonus

Tohtoročnú sezónu predstavovania nových smartfónov začal Samsung s trojicou vlajkových lodí Galaxy S20, Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra 5G. Na Slovensku sa začnú predávať až 13. marca, no predobjednať si ich môžete už teraz. Ak si vybrané modely predobjednáte do 8. marca, dostanete k nim bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds+ ako bonus.

Požiadali o prešetrenie predaja vlastníka Markízy spoločnosti PPF

Český senátor Lukáš Wagenknecht zo strany Pirátov a poslanec tejto strany Jan Lipavský požiadali členov amerického Kongresu a akcionárov skupiny CME o prešetrenie plánovaného predaja CME spoločnosti PPF najbohatšieho Čecha Petra Kellnera. Skupina PPF obavy odmieta.

Nevyvážené O 5 minút 12 prinieslo RTVS historický rekord (VIDEO)

Posledná diskusná relácia O 5 minút 12 pred voľbami si pripísala historický rekord v sledovanosti.

Rezník vypomáha Dankovi do poslednej chvíle, pchá ho aj tam, kde už nepatrí

Pred parlamentnými voľbami v roku 2016 štátom platená agentúra TASR, ktorej šéfoval Jaroslav Rezník, robila všetko preto, aby mimoparlamentnú SNS aj s Andrejom Dankom dostala do parlamentu. V chystaných voľbách 2020 sa scenár opakuje, Rezník Danka opäť zachraňuje.

Top filmy a seriály, ktoré si môžete vychutnať so 6 mesiacmi HBO zadarmo od SWAN-u

Kto by nechcel niečo zadarmo? SWAN teraz rozdáva darček všetkým novým zákazníkom, ktorý si k digitálnej televízii vezmú aj rýchly optický internet v rámci Balíkov DUO M, DUO L alebo Duo XL

Kto bude v posledných predvolebných debatách, prinášame prehľad (VIDEO)

Pár dní pred voľbami pripravujú televízie predvolebné debaty s lídrami strán, ktoré majú najväčšiu šancu zostaviť vládu a postaviť premiéra.

Po Slovensku sa šíri iniciatíva NIE V NAŠEJ KRAJINE, čo znamená?

Na Slovensku vznikla občianska iniciatíva „NIE v našej krajine“, ktorej posolstvo stojí na jednoznačnom odmietaní totalitnej ideológie a strachu, ktorý šíri.

Priatelia sú späť, herci natáčajú nový špeciálny diel (VIDEO)

Herci z kultového seriálu Priatelia po viac ako 15 rokoch od odvysielania poslednej epizódy spoločne natočia ďalší, špeciálny diel.

Google zablokoval niektoré volebné spoty Smeru-SD

Internetová spoločnosť Google zablokovala asi tri desiatky predvolebných reklám strany Smer-SD a tiež dve jej videá na platforme YouTube. Uviedol to server zive.sk. Podľa neho nemožno zistiť, z akých dôvodov firma prostredníctvom svojej služby Google Ads reklamné bannery a videá zablokovala.