Modré z neba: Splnený havajský sen s Celeste Buckingham

Na Katku s Norom nečakali na spoločnej ceste životom iba pekné chvíle. Katkina ťažká choroba im však nezobrala chuť splniť si sen o veľkej svadbe. V deň narodenín ich synčeka sa neuveriteľné stalo skutočnosťou.

Stredajšie večery vo vysielaní televízie Markíza patria už tradične obľúbenej rodinnej relácii Modré z neba s moderátorom Vilom Rozborilom. Dnes večer, 29. mája 2013 o 20:20, divákom predstaví ďalšiu trojicu príbehov plných veľkých emócií. Svojim spevom očarí vynikajúca Celeste Buckingham.
Posledné májové vydanie relácie Modré z neba otvorí príbeh o rodine Kardošovcov, ktorá žije v absolútnej chudobe. Ocitli sa v nej pre vážne zdravotné problémy mamy Ingrid a otca Roba. Láska sa však, napriek ťažkej situácii, dá v tejto famílii doslova krájať. Dve rozkošné deti držia oboch rodičov nad vodou. Pri dvoch chorých rodičoch sa začali kopiť šeky. Kým rodina do Robovej nehody zvládala splácať úvery, zrazu sa dostali na samé dno. Exekučné. Strata strechy nad hlavou sa stala v tejto rodine nočnou morou.
Jožko žil osem rokov v pestúnskej rodine v Lieseku. Dostal sa do nej potom, čo jeho rodičia začali holdovať alkoholu a prestali sa o neho starať. Medzičasom otec zomrel. V pestúnskej rodine Jožko nemal idylický život, on to však vníma ako osud, ktorý mu bol nadelený. Dovŕšenie dospelosti bolo preňho vyslobodením. Stal sa zodpovedným sám za seba. A rozhodol sa pre návrat k mame. Jožko je stopercentnou hlavou domácnosti. Varí, upratuje, stará sa o dobytok, záhradu, postupne renovuje starý dom. Dbá o disciplínu, stráži mamku, aby si nedala ani hlt. Má ju rád a váži si ju. V každom rohu cítiť silnú vieru v Boha. To sa nedá opísať, to treba vidieť!
Modré z neba uzavrie príbeh o vysnívanej svadbe Katky a Nora. Ich šťastie však prerušila vážna diagnóza Katky. Nádor v prednej časti mozgu. Ich syn Marek mal len desať mesiacov. Začalo obrovské obdobie strachu, ťažkej liečby... Katka nechcela byť nevestou bez vlasov... Táto úžasná dvojica snívala o svadbe v havajskom štýle. Mala byť veselá, netradičná, plná kvetov. Na Katku a Nora nik nedá dopustiť. Tí dvaja sú si súdení, odžili si svoje, presvedčili sa, že budú spolu v dobrom i v zlom. Ani vo sne netušili, že oslava narodenín ich synčeka sa, vďaka Modrému z neba, prehupne do netradičného sobáša a havajskej veselice...
Relácia Modré z neba je zároveň štartérom pomoci. Ťažký osud ľudí sa po vysielaní snažia zmierniť aj diváci. Pomoc im môžu ponúknuť prostredníctvom facebookovej fan page Modré z neba, ktorá ma v súčasnosti takmer 313-tisíc fanúšikov. Jednotlivým príbehom sa venuje aj webstránka modrezneba.markiza.sk. Návštevníci sa na nej môžu dozvedieť aj množstvo zaujímavostí o relácii.
PR oddelenie TV Markíza