freeSAT spúšťa na Slovensku program Dajto

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l., popredný poskytovateľ satelitných televíznych služieb v strednej a vo východnej Európe, s potešením oznamuje rozšírenie
svojej programovej ponuky na Slovensku o kanál Dajto.

Od 1. júna 2013 budú mať všetci zákazníci na Slovensku s balíkom freeSAT medium alebo freeSAT medium karta možnosť užívať si kanál Dajto od TV Markíza. Spoločnosť UPC DTH týmto napĺňa svoj záväzok poskytovať zákazníkom tú najlepšiu programovú ponuku.
Pridanie tohto kanálu zvyšuje lokálny obsah v programovej ponuke, ktorá v balíkoch freeSAT medium a freeSAT medium karta obsahuje celkovo viac ako 70 kanálov.
Dajto je prvý kanál na Slovensku zameraný špecificky na mladých aktívnych mužov a vysiela 24 hodín denne. Dajto je prehliadkou špičkových zahraničných seriálov (ako napríklad NCIS: Los Angeles, Nikita, Lovec zločincov či V), dokumentárno-zábavných šou (Top Gear), atraktívnych  športových udalostí a amerických alebo európskych filmov zameraných práve na túto divácku skupinu.
Jiří Kraval, riaditeľ marketingu a predaja UPC DTH pre Českú republiku, pri tejto príležitosti uviedol: „Sme radi, že môžeme rozšíriť programovú ponuku freeSAT medium na Slovensku o kanál Dajto. Zveľadí našu už aj tak bohatú programovú ponuku a zákazníka sa nedotkne zvýšením ceny. Naše balíky freeSAT medium (k balíku poskytujeme aj satelitný prijímač) a freeSAT medium karta (k balíku je iba dekódovacia karta) sú skvelou voľbou, a ak sa naši zákazníci rozhodnú pre rozšírenie jedného z nich o balík freeSAT plus, môžu si byť istí tými najlepšími kanálmi na trhu."
Od 1. júna bude program Dajto na Slovensku dostupný na kanáli číslo 6.