V Rádiu Expres odštartovali prípravy na Vianoce a 20. narodeniny rádia

05.12.2019 10:43 | Tlačové správy | TS Expres

Úplnou novinkou vo vysielaní Rádia Expres je netradičná súťaž moderátorov rannej show, ktorí vo Vianočnom kvíze súťažia o peniaze z Nadácie Rádia Expres, ktoré sa následne prerozdelia medzi vybrané charitatívne organizácie. Každé ráno od 2. do 20. decembra si členovia ranného teamu zahrajú kvíz a výhru venujú nimi reprezentovanej charitatívnej organizácii. S výberom projektov a ich preverením pomohol darcovský portál ludialom.sk.

Mimoriadne obľúbenou súčasťou predvianočného vysielania Rádia Expres je okrem mnohých ďalších aktivít najmä Najštedrejší adventný kalendár. Vo vianočnej verzii esemeskovej hry si poslucháči opäť až do Vianoc vyberajú z 24 okienok, pod ktorými sa skrývajú výhry od 5 do 12.000 EUR.

V decembri nesmie chýbať Vianočné pexeso. Tento rok sa v ňom súťaží o 16 atraktívnych a hodnotných darčekov. Stačí, ak poslucháč, rovnako ako v klasickom pexese, nájde 2 rovnaké výhry pod imaginárnymi vianočnými guľami a výhra je jeho.

Na Štedrý deň je pripravený Vianočný Hemendex, show Milujeme Vianoce a Mišo s Táňou budú mať vo vysielaní hudobných hostí, s ktorými vytvoria jedinečné vokálne skupiny a zaspievajú si známe koledy.

Posledný víkend pred Vianocami zaznie rebríček 100 najväčších vianočných hitov a na Štefana Julo Viršík odvysiela špeciálnu Štefanskú Twentyfive.

Posledný deň roka Expres svojim poslucháčom opäť tradične rozvezie po Slovensku tri pečené prasiatka. Posádku expresáckej dodávky navigujú sami poslucháči cez vysielanie rádia.

Prvého januára 2020 spustí Rádio Expres prvú z aktivít, ktorými v nasledujúcom roku oslávi dvadsiate výročie svojho vzniku. Keďže rádio začalo vysielať presne 1. januára 2000, prvý deň v roku bude vysielanie venované práve najväčším hitom posledných dvadsiatich rokov.

Ceny Trilobit sú rozdané, ocenenia získali aj tvorcovia zo Slovenska

Český filmový a televizní svaz FITES udělil Hlavní cenu Trilobit 2020 hercům Jiřímu Schmitzerovi a Ladislavu Mrkvičkovi za jejich role ve filmu Staříci.

Markíza bude mať špeciálne Na telo so Zuzanou Čaputovou (VIDEO)

Televízia Markíza v nedeľu o 13:00 odvysiela v relácii Na telo rozhovor s prezidentkou Zuzanu Čaputovou.

Registrácia na Digital PIE 2020 je spustená, známe je už aj zloženie poroty

Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) a organizátor RULEZZ konferencií – TheMarketers.biz tento týždeň spustili 4. ročník súťaže v digitálnom marketingu na Slovensku - Digital PIE 2020. Aj v tomto roku je partnerom združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia, ktoré odovzdá špeciálne ocenenie DIGITAL MEDIA SOLUTION.

Časopis Vatikánu: Za poklesom počtu mníšok je aj zneužívanie

Vatikánsky dámsky časopis pripísal dramatický pokles počtu rádových sestier na svete veľmi náročným pracovným podmienkam, sexuálnemu zneužívaniu a zneužívaniu moci zo strany ich nadriadených a duchovných.

Súťaž PROKOP pozná víťazov (FOTO)

Vo štvrtok večer počas slávnostného večera v Bratislave boli vyhlásení víťazi súťaže o najlepší PR projekt za minulý rok PROKOP 2019.

RTVS má novú diskusnú reláciu (VIDEO)

RTVS prinesie novú diskusnú reláciu s názvom Do kríža, ktorú bude vysielať na Dvojke každú stredu o 22:25.

Zomrela hviezda zoskupenia Monty Python, herec Terry Jones (VIDEO)

Vo veku 77 rokoch zomrel britský herec Terry Jones, známy najmä z komediálnej skupiny Monty Python.

Daňa a Vaskyho prepustili z väzenia, youtuberskú kariéru majú zakázanú

Kontroverzná dvojica Martin Daňo a Rudolf Vasky po 41 dňoch sa môžu nadýchnuť na slobode. Krajský súd v Bratislave dnes dvojicu prepustil z väzby.

Redakcia vysvetľuje faux pas titulky, na ktorej k herečke po chemoterapii bez vlasov pribalili šampón na husté vlasy (FOTO)

Dosah, aký mala marketingová akcia lifestylového časopisu Story a kozmetickej spoločnosti Schwarzkopf, určite nechce zažiť žiadna spoločnosť.

Súd v kauze vraždy Kuciaka povedal, že Threema je zákonná

Dnes v stredu pokračuje súdne pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Na programe sú výpovede obžalovaných a členov komanda, ktoré sledovalo pre Kočnera novinárov - Peter Tóth, Štefan Mlynarčík a Miroslav Kriak..