V Rádiu Expres odštartovali prípravy na Vianoce a 20. narodeniny rádia

05.12.2019 10:43 | Tlačové správy | TS Expres

Úplnou novinkou vo vysielaní Rádia Expres je netradičná súťaž moderátorov rannej show, ktorí vo Vianočnom kvíze súťažia o peniaze z Nadácie Rádia Expres, ktoré sa následne prerozdelia medzi vybrané charitatívne organizácie. Každé ráno od 2. do 20. decembra si členovia ranného teamu zahrajú kvíz a výhru venujú nimi reprezentovanej charitatívnej organizácii. S výberom projektov a ich preverením pomohol darcovský portál ludialom.sk.

Mimoriadne obľúbenou súčasťou predvianočného vysielania Rádia Expres je okrem mnohých ďalších aktivít najmä Najštedrejší adventný kalendár. Vo vianočnej verzii esemeskovej hry si poslucháči opäť až do Vianoc vyberajú z 24 okienok, pod ktorými sa skrývajú výhry od 5 do 12.000 EUR.

V decembri nesmie chýbať Vianočné pexeso. Tento rok sa v ňom súťaží o 16 atraktívnych a hodnotných darčekov. Stačí, ak poslucháč, rovnako ako v klasickom pexese, nájde 2 rovnaké výhry pod imaginárnymi vianočnými guľami a výhra je jeho.

Na Štedrý deň je pripravený Vianočný Hemendex, show Milujeme Vianoce a Mišo s Táňou budú mať vo vysielaní hudobných hostí, s ktorými vytvoria jedinečné vokálne skupiny a zaspievajú si známe koledy.

Posledný víkend pred Vianocami zaznie rebríček 100 najväčších vianočných hitov a na Štefana Julo Viršík odvysiela špeciálnu Štefanskú Twentyfive.

Posledný deň roka Expres svojim poslucháčom opäť tradične rozvezie po Slovensku tri pečené prasiatka. Posádku expresáckej dodávky navigujú sami poslucháči cez vysielanie rádia.

Prvého januára 2020 spustí Rádio Expres prvú z aktivít, ktorými v nasledujúcom roku oslávi dvadsiate výročie svojho vzniku. Keďže rádio začalo vysielať presne 1. januára 2000, prvý deň v roku bude vysielanie venované práve najväčším hitom posledných dvadsiatich rokov.

4 typy dátožrútov a 4 tipy na dokonalý smartfón pre každého z nich

V obchodoch je toľko špičkových smartfónov, ktoré dnes dokážu viac, než akýkoľvek starší notebook! Nie každý však musí vo vrecku nosiť mobil za vyše 1 000 eur. Niekto používa mobil len zriedka, iní sa od neho neodlepí po celý deň.

Celebrity ohlásili pauzu od Instagramu na protest proti Facebooku

Niektoré americké a britské celebrity sa na celý deň odmlčali na platformách prevádzkovaných spoločnosťou Facebook, aby tak upozornili na problémy sociálnych sietí s nenávistnými prejavmi a dezinformáciami.

Poslankyňa Tabak sa síce za kontroverznú fotku ospravedlnila, no šíri ju ďalej (FOTO)

Aj poslankyňa Romana Tabak sa rozhodla pripomenúť deň obetí holokaustu, no dosť nešťastným spôsobom.

ČT se nemusí ospravedlniť Agrofertu za reportáže

Česká televize (ČT) se nemusí omlouvat koncernu Agrofert za to, že ho ve dvou reportážích spojila s odvoláním ředitele příbramského finančního úřadu. Pražský městský soud dnes zamítl žalobu, ve které společnost tvrdila, že reportáže poškodily její pověst.

Úrad verejného zdravotníctva má nového šéfa komunikácie

Úrad verejného zdravotníctva má nového riaditeľa sekcie komunikácie a medzinárodných vzťahov.

Čínska firma zhromažďovala dáta o prominentoch zo západu, dokonca aj o ich deťoch

Čínska firma Zhenhua Data Technology, ktorá sa na svojom už vypnutom webe označovala za pioniera vo využívaní dát pre hybridné vojnu, vplyvných ľudoch zo západu, ktorý z čínskej firmy unikol.

Zomrel herec Martin Horňák (VIDEO)

V piatok 11. septembra zomrel vo veku 68 rokov herec Martin Horňák.

Otvorený list hygienikom týkajúci sa nových pandemických opatrení

Poslanci a právnici posielajú hygienikom otvorený list k opatreniam, týkajúcim sa kultúrnych, športových a ďalších podujatí.

Zlatého leva si z Benátok odváža film Nomadland (VIDEO)

Zlatého leva na 77. filmovom festivale v Benátkach dnes získal film Nomadland (Krajina nomádov) americkej režisérky čínskeho pôvodu Chloé Zhao.

Kde je ten, čo mi zavraždil brata?!

Dlhá cesta nadol je nezvyčajný román napísaný vo veršoch. A hoci to môže mnohých odradiť, počkajte chvíľu.