Nový Čas pre ženy oslavuje 10. narodeniny!

Nový Čas pre ženy oslavuje 10. narodeniny!

Pred desiatimi rokmi sa zrodil zámer vydavateľstva Ringier Axel Springer pripraviť a uviesť na trh ženský týždenník, ktorý by významne ovplyvnil segment ženských magazínov. Už po piatich mesiacoch sa týždenník Nový Čas pre ženy stal jasným lídrom na trhu v segmente ženských titulov a na prvej priečke sa drží dodnes.


V Novom Čase pre ženy spojilo vydavateľstvo silnú značku najčítanejšieho a najpredávanejšieho bulvárneho denníka Nový Čas s ľudovou cenou. Stavilo na sviežu, pestrofarebnú a dynamickú grafiku, ako aj šikovne zostavený a mimoriadne príťažlivý obsah nasmerovaný presne na potreby čo najširšej cieľovej skupiny žien.
Škálu aktivít Nový Čas pre ženy rozšíril v minulosti aj o mimoriadne samostatne predajné sezónne vydania, ktoré vychádzajú štyri razy ročne a sú zamerané na recepty. Okrem týchto vydaní má Nový Čas pre ženy aj vlastnú úspešnú edíciu brožovaných kníh s receptami, ktoré predáva niekoľkokrát do roka spolu s týždenníkom.
„Úspech Nového Času pre ženy však nie je postavený len na známej značke a dobrej cene. Rozhodujúca je neustála inovácia a príťažlivý obsah, ktorý zabezpečuje záujem o kúpu tohto titulu. Typický je napríklad aj nadštandardný spôsob podávania informácií - aktívna forma komunikácie s čitateľkami. Práve ony totiž určujú obsah, čiže časopis píše to, čo si želajú a tým aj napĺňa svoje motto: ,Ženy ženám‛," vyjadrila sa šéfredaktorka Monika Huljaková.
K desiatemu jubileu a ako poďakovanie čitateľkám za dlhoročnú vernosť redakcia pripravila špeciálne narodeninové číslo Nový Čas pre ženy. V stánkoch bude od 4. 6. 2013 v cene 0,69 eura a predávať sa bude mimoriadne počas dvoch týždňov. Čitateľky si na 100 stranách nájdu svoje najobľúbenejšie témy a rubriky v slávnostnom šate: od najkrajších účesov všetkých čias cez výber najlepších skutočných príbehov, ktoré redakcia zverejnila za posledných 10 rokov, overené recepty na super narodeninové torty, mimoriadny horoskop šťastia šitý na mieru svojim čitateľkám, rady, ako sa dožiť v zdraví 100 rokov, módu na rôzne slávnostné príležitosti či 10 mimoriadnych krížoviek o hodnotné ceny. Redakcia tiež pripravila pre svoje čitateľky súťaž o ceny v hodnote až 10 000 eur.
„Ďakujem čitateľkám za ich úprimnú priazeň a spolu s redakciou sa tešíme na ďalších minimálne desať rokov!" uzatvára Monika Huljaková.