Pluska spustila vynovený portál izahradkar.sk

04.06.2013 10:02 | Tlačové správy | SPOLOČNOSŤ 7 PLUS

Vydavateľstvo Spoločnosť 7 PLUS spustilo inovovanú verziu portálu časopisu Záhradkár pre všetkých záhradkárov a domácich majstrov na adrese www.izahradkar.sk .

Stránka má nový, prehľadnejší dizajn a novú štruktúru s tematicky rozdelenou navigáciou. Do šiestich sekcií je rozdelený priestor pre majiteľov záhrad – úžitkové a okrasné záhrady, pre milovníkov bytovej flóry – izbové rastliny a balkóny, praktický kalendár záhradkára a špeciály, kde si každý nájde svoj tip.
Nový izahradkar.sk je kontaktnejší a svojim čitateľom sprostredkuje aj odpovede na konkrétne otázky. Už tradične sa môžete sa pýtať odborníkov na architektúru, rastliny, ovocné a zeleninové záhrady, odborníkov na škodcov alebo na trávniky a závlahy. S inštruktážnymi videami a fotonávodmi získate praktické rady pre skúsených záhradkárov, ako aj pre začínajúcich nadšencov. Garantom odborných informácií je časopis Záhradkár s dlhou tradíciou.
Internetový server izahradkar.sk je jednou z tematických sekcií multižánrového portálu Pluska.sk. S takmer 112-tisíc čitateľmi je najčítanejším odborným portálom pre záhradkárov na Slovensku (AIMmonitor, máj 2013).

SME zrušilo vybrali.sme.sk, služba posledné roky vyvolávala nedôveru

Po 14 rokoch vedenie denníka SME ukončilo platformu vybrali.sme.sk, na ktorú čitatelia vkladali tipy na zaujímavé články a ostatní čitatelia za nich hlasovali.

Lasica, Drobná a ďalší naspievali pieseň pre Jána a Martinu (VIDEO)

Predstavujem si krajinu je názov piesne podľa predlohy skladby Imagine od Johna Lennona, ktorú slovenskí umelci upravili a naspievali ako spomienkou na život a lásku dvoch mladých ľudí - zavraždeného páru Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, ktorí zmenili Slovensko a nikdy sa o tom nedozvedeli.

Poslednú nedeľu pred voľbami budú debatovať Pellegrini, Danko, Matovič, Kotleba a ďalší (VIDEO)

Poslednú nedeľu pred voľbami sa RTVS rozhodla pozvať do štúdia relácie O 5 minút 12 predsedov všetkých súčasných parlamentných strán. Podľa tohto kľúča mal prísť do štúdia Robert Fico, no podľa tlačovej správy za Smer príde podpredseda vlády a premiér Peter Pellegrini.

Prezidentka si bola uctiť pamiatku Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej pri ich dome (FOTO)

Prezidentka Zuzana Čaputová si v piatok 21. februára 2020 uctila vo Veľkej Mači pamiatku Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej v deň druhého výročia ich vraždy.

Markíza vysvetľuje, ako sa dostal do jej živého vysielania vulgarizmus (VIDEO)

Súčasťou relácie Teleráno na Markíze v piatok bola aj divácka telefonická súťaž o finančnú výhru.

Nezneužívajte folklór v politickom boji, odkazujú osobnosti vo výzve Nie v mojom kroji (VIDEO)

Osobnosti spoločenského aj folklórneho života dnes zverejnili výzvu, v ktorej reagujú na zneužívanie ľudových symbolov a prekrúcanie histórie v politickom boji.

Začať šetriť peniaze a planétu môžeme aj maličkosťami

Menej jazdiť autom, obmedziť spotrebu energie a vody, minimalizovať používanie plastov a papiera. To je len niekoľko spôsobov, ako možno ušetriť nielen svoje financie ale aj životné prostredie. 365.bank sa pozrela aj na ďalšie oblasti, v ktorých môžeme malou zmenou v správaní začať fungovať ekonomickejšie a popri tom tiež ekologickejšie.

V 6O-tke miest po celom Slovensku si ľudia pripomenú vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej (VIDEO)

V približne šesťdesiatich miestach na Slovensku, ale aj v ČR, sa dnes popoludní uskutočnia zhromaždenia pri príležitosti druhého výročia vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej.

Predvolebný prieskum, ktorý si objednali ľudia, sa šíri správami

Hoci najdôležitejšie obdobie z pohľadu rozhodovania voličov je obdobie 1-2 týždne pred voľbami, parlament schválil zákon, ktorým zakázal zverejňovanie prieskumov volebných preferencií 50 dní pred voľbami a občanom tým obmedzil ich právo na prístup k informáciám.

Podvodná stránka zneužíva Aktuality.sk, Slovenskú sporiteľňu a meno známeho podnikateľa

Na facebooku sa šíri ďalšia varianta podvodu s predajom kryptomeny.