Vyzývame Petra Pellegriniho, aby sa odsťahoval z Bratislavy

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) vyzýva premiéra Petra Pellegriniho, aby predal byt v Bratislave a odsťahoval sa tam, kde je skutočný život. Je to najlepšie, čo môže spraviť, aby dokázal, že svojim slovám verí.

 

„Peter Pellegrini a Denisa Saková v priebehu jedného dňa dokázali uraziť vyše pol milióna Slovákov, ktorí žijú buď v zahraničí alebo v Bratislave. Ak má Peter Pellegrini pocit, že Bratislava je len jedna veľká bublina a nežije sa tu skutočný život, mal by si čo najskôr pobaliť veci a odsťahovať sa. Pellegrini však zrejme ide v šľapajach svojho šéfa Roberta Fica, podľa ktorého na východe nič nie je. Už je teda len otázkou, kedy smeráci urazia aj stred Slovenska,“ tvrdí predseda SaS Richard Sulík.

Mladí SaSkári navyše vyzývajú všetkých ľudí, ktorí žijú v Bratislave, aby premiérovi posielali fotografie, aký skutočný život sa v Bratislave žije. „Apelujeme najmä na mladých, nech Petrovi Pellegrinimu pošlú, ako sa žije v plesnivých internátoch, nevybavených školách, rozbitých cestách či horiacich vlakoch. Možno by sa až potom Pellegrini zbadal, aké skutočné problémy trápia metropolu Slovenska, ktoré však nevidno z vládnej limuzíny,“ uzavrel predseda Mladých SaSkárov Tomáš Popovič.