Nadácia TA3 vyhlasuje verejnú zbierku na pomoc obetiam povodní

05.06.2013 23:39 | Tlačové správy | TA3

Nadácia TA3 vyhlásila dnes verejnú zbierku pre ľudí, ktorých postihli júnové povodne a utrpeli materiálne škody na svojom majetku.

Ľudia nájdu všetky potrebné informácie k možnosti finančne prispieť či o pomoc žiadať na webe našej televízie v sekcii Nadácia (http://www.ta3.com/Nadacia-ta3.html). Všetci tí, ktorí chcú pomôcť, môžu zaslať ľubovoľnú finančnú čiastku na číslo účtu 2921123397/1100 (Tatra banka). Ľudia postihnutí povodňami môžu svoje žiadosti o finančnú pomoc konkretizovať na e-mailovej adrese Nadácie TA3 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
Martin Ilavský, generálny riaditeľ TA3: „Nadácia TA3 vznikla v roku 2011. Popudom na jej založenie bola verejná zbierka, ktorú sme vyhlásili v roku 2010, žiaľ, pri tej istej udalosti – vtedy katastrofálnych povodniach na východnom Slovensku. Bol to však krok, ktorý mal obrovskú odozvu úprimnej spolupatričnosti. Pomohli sme významnou čiastkou 60 000 eur obyvateľom obce Horná Myšľa a jej okolia na nákup najnutnejšieho materiálneho zabezpečenia. Verím, že odozva súcitu a ľudskosti prinesie aj tentokrát pomoc a rýchly návrat do normálneho života čo najväčšiemu počtu ľudí postihnutých touto prírodnou katastrofou."

Kultový seriál Priatelia ovplyvnil životy miliónov divákov (VIDEO)

1. Kultový seriál Priatelia ovplyvnil životy miliónov divákov (VIDEO)

Americký seriál Priatelia patril k najúspešnejším televíznym projektom vysielaným na prelome storočia.

Odborník: Podľa štúdií je na internete závislá polovica mladých

2. Odborník: Podľa štúdií je na internete závislá polovica mladých

Niektoré štúdie uvádzajú, že na internete je závislá až polovica tínedžerov. Na sociálnych sieťach sú závislí aj dospelí.

Medzi najväčšími favoritmi o televízne ceny Emmy patria seriály HBO a Netflix

3. Medzi najväčšími favoritmi o televízne ceny Emmy patria seriály HBO a Netflix

Medzi najväčších favoritov tohtoročných amerických televíznych cien Emmy patria kandidáti z produkcie televízneho velikána HBO - fantasy seriál Hra o tróny alebo miniséria Černobyľ o havárii jadrovej elektrárne v roku 1986.

O2 má nových maskotov - Ludda a Moyu (VIDEO)

4. O2 má nových maskotov - Ludda a Moyu (VIDEO)

Operátor O2 má novú kampaň, v ktorej predstavuje nových maskotov – robotov Ludda a Moyu.

Mark Zuckerberg sa v Bielom dome stretol s Donaldom Trumpom

5. Mark Zuckerberg sa v Bielom dome stretol s Donaldom Trumpom

Americký prezident Donald Trump sa vo štvrtok v Bielom dome stretol so šéfom spoločnosti Facebook Markom Zuckerbergom. Sám Trump to dnes oznámil na twitteri s tým, že stretnutie bolo "pekné". Firma Facebook schôdzku potvrdila, stretnutie vraj bolo "dobré a konštruktívne".

6. K piesni, ktorou pozývajú na Pochod za život, má výhrady Veronika Šikulová: Zneužili meno môjho otca aj jeho záhradu (VIDEO)

Spisovateľka Veronika Šikulová ostala zarazená, keď si pustila pieseň, ktorou organizátori Národného pochodu za život ( NPZŽ) pozývajú ľudí na sociálnych sieťach na nedeľný pochod.

Obchodný partner Křetínského vyhovel žiadosti novinárov Le Monde

7. Obchodný partner Křetínského vyhovel žiadosti novinárov Le Monde

Francouzský bankéř Matthieu Pigasse, který spolu s českým podnikatelem Danielem Křetínským drží podíl ve společnosti Le Monde Libre, dnes podepsal upravenou verzi dohody zaručující vliv zaměstnanců, novinářů a čtenářů listu Le Monde na budoucí vlastnickou strukturu.

Krimi o zákulisí polície a mafie

8. Krimi o zákulisí polície a mafie

Novinka Mafiánska poprava vás zavedie do fiktívnej pohraničnej dediny Híd, kde sa odohráva príbeh, ktorý vychádza z reálnych udalostí. Oveľa významnejšie veci s dosahom aj na vyšetrovanie vraždy sa však odohrávajú v hlavnom meste, kde biele goliere rozhodujú o tom, či do správnych kresiel zasadnú správni šéfovia, ktorí pôjdu vrahom po krku. Zatiaľ čo iní sa stretávajú s mafiánmi na pumpách a berú od nich hotovosť.

Economia zriadila radu, ktorá má dozerať na redakčnú nezávislosť

9. Economia zriadila radu, ktorá má dozerať na redakčnú nezávislosť

Vydavatelství Economia zřídilo Radu pro redakční nezávislost. Tento orgán má hájit svobodnou žurnalistiku a čtenářům a veřejnosti zaručovat, že redaktoři Economie svoji práci vykonávají bez jakéhokoliv nevhodného vlivu i zásahů vlastníka společnosti.

Po boku Druckera ide do politiky aj bývalá televízna moderátorka (VIDEO)

10. Po boku Druckera ide do politiky aj bývalá televízna moderátorka (VIDEO)

Exminister zdravotníctva a vnútra dnes oficiálne predstavil tím svojej novej strany Dobrá voľba.