Nadácia TA3 vyhlasuje verejnú zbierku na pomoc obetiam povodní

05.06.2013 23:39 | Tlačové správy | TA3

Nadácia TA3 vyhlásila dnes verejnú zbierku pre ľudí, ktorých postihli júnové povodne a utrpeli materiálne škody na svojom majetku.

Ľudia nájdu všetky potrebné informácie k možnosti finančne prispieť či o pomoc žiadať na webe našej televízie v sekcii Nadácia (http://www.ta3.com/Nadacia-ta3.html). Všetci tí, ktorí chcú pomôcť, môžu zaslať ľubovoľnú finančnú čiastku na číslo účtu 2921123397/1100 (Tatra banka). Ľudia postihnutí povodňami môžu svoje žiadosti o finančnú pomoc konkretizovať na e-mailovej adrese Nadácie TA3 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
Martin Ilavský, generálny riaditeľ TA3: „Nadácia TA3 vznikla v roku 2011. Popudom na jej založenie bola verejná zbierka, ktorú sme vyhlásili v roku 2010, žiaľ, pri tej istej udalosti – vtedy katastrofálnych povodniach na východnom Slovensku. Bol to však krok, ktorý mal obrovskú odozvu úprimnej spolupatričnosti. Pomohli sme významnou čiastkou 60 000 eur obyvateľom obce Horná Myšľa a jej okolia na nákup najnutnejšieho materiálneho zabezpečenia. Verím, že odozva súcitu a ľudskosti prinesie aj tentokrát pomoc a rýchly návrat do normálneho života čo najväčšiemu počtu ľudí postihnutých touto prírodnou katastrofou."

Vydavateľstvo Mladá fronta je v úpadku, rozhodol súd

Vydavatelství Mladá fronta a. s. je v úpadku. Věřitelé by měli pohledávky přihlásit do dvou měsíců, soud je přezkoumá v květnu.

V nedeľnej televíznej diskusii sa stretnú Peter Pellegrini a Andrej Kiska (VIDEO)

Sú dva týždne pred voľbami a politický súboj sa vyostruje.

Slovenská sporiteľňa oficiálne spustila web #mamnato.sk

Po troch mesiacoch pilotnej prevádzky Slovenská sporiteľňa oficiálne spustila web #mamnato.sk.

Polícia obvinila manažéra RTVS zo sexuálneho zneužívania 13-ročného dievčaťa (FOTO)

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave dnes vzniesol po niekoľko mesačnom vyšetrovaní obvinenie z trestného činu sexuálneho zneužívania 56-ročnému Romanovi P. z Bratislavy, informuje polícia.

Kočner priamo cez Haščáka vybavoval, čo sa bude a nebude písať v médiách Penty

To, že s Marianom Kočnerom komunikoval len v právnej rovine, ako sa snažil šéf Penty Jaroslav Haščák vo výpovedi na súde v prípade kauzy vraždy Jána Kuciaka naznačiť, nie je úplne pravda.

Súd rozhodne o pokute 400.000 Kč za reláciu Kauzy Jaromíra Soukupa

Pražský městský soud dnes rozhodne o žalobě televize Barrandov na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Rada televizi loni vyměřila pokutu 400.000 korun za neobjektivitu v pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa.

Kiska ku kompromitujúcemu videu: Fico mi sľuboval pomstu... a už je to akože anonymne tu

Vo štvrtok popoludní dostali redakcie niektorých médií anonymný mail s videom a textom: „Uniklo tajné video, na ktorom predstavitelia popradského podsvetia M. Reichel a M. Šuliga svedčia o tom, ako robili podvody s Andrejom Kiskom.“

V RTVS majú avatarov - vedenie spravodajstva si nakreslilo ideálnych redaktorov (FOTO)

Keď už po chodbách nemôžu chodiť skúsení redaktori, lebo z RTVS znechutene odišli, tak si vedenie spravodajstva nejakých nakreslilo.

Herci a ďalšie osobnosti zverejnili otvorený list, v ktorom sa postavili za Michala Havrana

Po vyhlásení novinárov sa za novinára Michala Havrana postavili aj herci, ktorí zverejnili otvorený list.

Na Digital PIE 2020 sa “pobije” 44 agentúr

Registrácia prác do Digital PIE 2020 je uzatvorená. Do súťaže pre digitálnych marketérov sa prihlásilo spolu 44 agentúr so 147 prácami. Z prihlásených agentúr bolo 15 členov ADMA, 6 zo združenia pre internetovú reklamu IAB Slovakia a 23 nezávislých digitálnych agentúr.