Modré z neba úspešne zavŕšilo piaty rok vysielania

06.06.2013 14:03 | Tlačové správy | Markíza

Všetky tri vydania Televíznych novín boli v stredu jednotkami na trhu, nad konkurenciou zvíťazila aj podvečerná kulinárska šou Bez servítky.

Modré z neba si na obrazovkách televízie Markíza udržalo pozíciu najsledovanejšieho programu dňa aj v stredu 5. júna 2013. Posledné vydanie obľúbenej rodinnej relácie v tejto televíznej sezóne pritiahlo k obrazovkám 759-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.
V strategickej cieľovej skupine 12-54 dosiahlo Modré z neba rating 11,4 %, trhový podiel 33,3 % a výrazne predstihlo konkurenčný akvizičný seriál. Relácia zabodovala najmä medzi mladými ženami 15-24 (share 41,9 %) a v Prešovskom kraji 12-54 (share 44,6 %).
Na jeseň 2013 vstúpi emotívna relácia o plnení snov s moderátorom Vilom Rozborilom už do svojho šiesteho roku vysielania.
Druhou najsledovanejšou reláciou dňa boli v stredu Televízne noviny. Nielen informácie o povodňovej situácii na Slovensku vyhľadávalo na obrazovkách televízie Markíza 718-tisíc divákov starších ako 12 rokov.
V cieľovej skupine 12-54 dosiahli Televízne noviny rating 11,1 % a trhový podiel 40,0 %. Obzvlášť uspeli medzi ženami 35-44 (share 44,1 %), ako aj V Prešovskom (share 44,6 %) a Trnavskom (share 50,8 %) kraji a v cieľovej skupine vysokoškolsky vzdelaných divákov (share 48,3 %) v rámci cieľovej skupiny 12-54.
Zvýšený záujem divákov o spravodajstvo sa prejavil aj v prípade popoludňajších Prvých Televíznych novín (share 31,3 % v 12-54) a Nočných Televíznych novín (share 30,0 % v 12-54), ktoré boli v čase vysielania jednotkami na trhu.
Nad novinkovou súťažou konkurenciou zvíťazila kulinárska šou Bez servítky, gurmánske špeciality víťazky novej éry SuperStar Sabiny Křovákovej zaujali najmä mladé ženy 15-24 (share 43,1 %).
Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto, FOOOR) bola v stredu v cieľovej skupine 12-54 trhovým lídrom celodenne (share 35,7 %) aj v prime-time (share 38,7 %).
PR oddelenie TV Markíza

V EP odhalili pamätník na počesť Jána Kuciaka, Martiny Kušnírovej a Daphne C. Galizie (FOTO)

Na pôde Európskeho parlamentu dnes odhalili pamätník, na počesť zavraždeným novinárom zo Slovenska a Malty. Tri roky po vražde maltskej novinárky Daphne Caruana Galizie a dva roky po vražde slovenského investigatívneho novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej si ich takto uctila skupina poslancov Európskeho parlamentu, predstaviteľov Európskej komisie, a to za prítomnosti ich rodičov a blízkych.

Do BILLA športovej rodiny pribudla biatlonistka Paulína Fialková

Spoločnosť BILLA sa dlhodobo snaží apelovať na verejnosť aj v oblasti zdravého stravovania v kombinácií s pravidelným pohybom. Je partnerom mnohých športových aktivít a podujatí, podporuje však aj šikovných slovenských športovcov. Vo februári k súčasným mužským ambasádorom pribudla úspešná biatlonistka Paulína Fialková, aktuálne bojujúca o medaily na Majstrovstvách sveta v biatlone v Taliansku.

Vyzývame politikov a političky, aby nepoužívali dezinformácie v politickom súboji

Pár dní pred voľbami 50 osobností občianskeho a podnikateľského života posiela politikom výzvu s názvom Klamať sa nemá.

Vydavateľstvo Mladá fronta je v úpadku, rozhodol súd

Vydavatelství Mladá fronta a. s. je v úpadku. Věřitelé by měli pohledávky přihlásit do dvou měsíců, soud je přezkoumá v květnu.

V nedeľnej televíznej diskusii sa stretnú Peter Pellegrini a Andrej Kiska (VIDEO)

Sú dva týždne pred voľbami a politický súboj sa vyostruje.

Slovenská sporiteľňa oficiálne spustila web #mamnato.sk

Po troch mesiacoch pilotnej prevádzky Slovenská sporiteľňa oficiálne spustila web #mamnato.sk.

Polícia obvinila manažéra RTVS zo sexuálneho zneužívania 13-ročného dievčaťa (FOTO)

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave dnes vzniesol po niekoľko mesačnom vyšetrovaní obvinenie z trestného činu sexuálneho zneužívania 56-ročnému Romanovi P. z Bratislavy, informuje polícia.

Kočner priamo cez Haščáka vybavoval, čo sa bude a nebude písať v médiách Penty

To, že s Marianom Kočnerom komunikoval len v právnej rovine, ako sa snažil šéf Penty Jaroslav Haščák vo výpovedi na súde v prípade kauzy vraždy Jána Kuciaka naznačiť, nie je úplne pravda.

Súd rozhodne o pokute 400.000 Kč za reláciu Kauzy Jaromíra Soukupa

Pražský městský soud dnes rozhodne o žalobě televize Barrandov na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Rada televizi loni vyměřila pokutu 400.000 korun za neobjektivitu v pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa.

Kiska ku kompromitujúcemu videu: Fico mi sľuboval pomstu... a už je to akože anonymne tu

Vo štvrtok popoludní dostali redakcie niektorých médií anonymný mail s videom a textom: „Uniklo tajné video, na ktorom predstavitelia popradského podsvetia M. Reichel a M. Šuliga svedčia o tom, ako robili podvody s Andrejom Kiskom.“