Pobočky Slovenskej sporiteľne budú od pondelka otvorené štyri hodiny denne

16.03.2020 09:46 | Tlačové správy |

Slovenská sporiteľňa ako zodpovedná firma reaguje na aktuálnu situáciu. S cieľom ochrániť zdravie svojich zamestnancov aj klientov a súčasne zabezpečiť dostupnosť bankových služieb prijíma od pondelka rána viaceré bezpečnostné opatrenia.

Pobočky budú po novom otvorené iba štyri hodiny denne, časť sa zatvára úplne, banka tiež reguluje počet klientov v pobočkách a začína s distribúciou ochranných rúšok pre poradcov v pobočkách.

Aktuálne opatrenia platné od 16. marca:

- každá pobočka Slovenskej sporiteľne, vrátane tých v obchodných centrách, bude otvorená 4 hodiny (od aktuálneho otvorenia pobočky),
- z kapacitných dôvodov budú zatvorené viaceré pobočky. Ich zoznam, ako aj otváracie hodiny fungujúcich, je pravidelne aktualizovaný na https://www.slsp.sk/pobocky,
- banka zavádza regulovaný vstup pre klientov – prosí ich, aby vchádzali po jednom. Súčasne apeluje na nosenie rúšok (či iného spôsobu ochrany úst a nosa),
- tiež začína s distribúciou ochranných rúšok a respirátorov do pobočiek a spracovateľských centier hotovosti, opakovane rozváža aj dezinfekciu na ruky a čistiace prostriedky,
- limity hotovosti zostali nezmenené (podľa veľkosti pobočky),
- pri platobných kartách z logistických dôvodov bude doručenie PIN k novej karte len cez SMS,
- o obmedzeniach bude banka klientov informovať cez vývesky, SMS, e-mailom, aktuálne info klienti nájdu aj na www.slsp.sk/bezpecnebankovanie.

Bývalý redaktor Markízy bude poradcom a hovorcom ministra dopravy

Poradcom ministra dopravy a výstavby Andreja Doležala pre strategickú a krízovú komunikáciu sa stal bývalý novinár Ivan Rudolf.

Už viete, kto je Nanuk? Stredoslovenská energetika, a. s., prináša zaujímavú zmenu v kreatíve (VIDEO)

Spoločnosť Stredoslovenská energetika, a. s., sa po troch rokoch rozhodla zmeniť svoj komunikačný koncept. Ústredná postava a tvár predchádzajúceho konceptu Šoko odovzdáva štafetu peknej a šikovnej eskimáčke Nanuk.

Bývalá hovorkyňa premiéra má novú prácu

Bývalá hovorkyňa premiéra sa presunula z úradu vlády do parlamentu.

Penta čistí redakciu Trendu, zbavila sa ľudí, ktorí sa ozvali proti zásahom zhora

Penta si s nákazou koronavírusu vyčistila redakciu od kritických a "neposlušných" redaktorov.

Zabite nudu počas karantény a natočte spot pre 365.bank!

Aktuálna situácia ohľadne koronavírusu donútila ostať doma nejedného človeka. Čo zrazu s toľkým voľným časom? Môžete ho využiť efektívne, kreatívne a ešte sa aj zabavíte. 365.bank totiž dáva príležitosť stať sa hlavnými aktérmi jej spotov. Hercami, kameramanmi, rekvizitármi či strihačmi. Stačí si len vybrať jeden zo scenárov a poslať svoje podomácky vytvorené videá odborníkom.

Z Trendu odchádzajú ďalší ľudia

Minulý týždeň sa v redakcii Trendu osem ľudí vrátane zástupkyne šéfredaktora dozvedelo, že vedenie nemá záujem o ďalšiu spoluprácu a v redakcii končia.

RTVS pridáva do vysielania bohoslužby, ale nie tak, ako žiadal Matovič

Vláda minulý týždeň požiada riaditeľa RTVS Jaroslava Rezníka, aby RTVS každý deň o 18:00 vysielala na Dvojke bohoslužby. RTVS dnes oznámila, že pridáva do vysielania bohoslužby, ale nie tak, ako žiadal Igor Matovič.

Členovia Klubu reklamných agentúr posielajú vláde, zadávateľom aj kolegom otvorený list

Zástupcovia reklamných agentúr združených v KRAS-e zverejnili otvorený list, ktorý adresujú kolegom, zadávateľom ja vláde. Prinášame celé znenie:

Kontroverzný youtuber Rudolf Vasky je opäť zadržaný

Vyšetrovateľ NAKA dnes opätovne zadržal Rudolfa Vaskyho. „Dôvodom je nerešpektovanie rozhodnutia súdu, ktorým tejto osobe zakázal uverejňovať príspevky na verejnosť, alebo sa na ich tvorbe akýmkoľvek spôsobom podieľať,“ píše polícia na facebooku.

Chystá sa náhrada za zrušenú Eurovíziu (VIDEO)

Európska vysielacia únia (EBU) chystá náhradu za medzinárodnú spevácku súťaž Eurovízia, ktorej tento ročník sa zrušil kvôli pandémii koronavírusu.