Predajne Telekomu budu fungovať od pondelka 16.3 v obmedzenom režime

16.03.2020 12:55 | Tlačové správy |

Podobne ako v iných krajinách, aj na Slovensku sú telekomunikační operátori vyňatí z celkového uzavretia maloobchodných sietí. Naša sieť predajní prechádza od pondelka 16. marca 2020 do obmedzeného režimu. Opatrenie bude platiť pre predajne v nákupných centrách i samostatné kamenné pobočky.

Predajne budú štandardne otvorené od 10. do 14. hod. (pokiaľ nebude štvorhodinové obdobie uvedené v obchodnom centre inak). Nebudú už otvorené všetky pobočky a na predajni bude celkovo menej pracovníkov. Sieť predajní je otvorená pre úkony ako výmena SIM karty, dobíjanie predplatených kariet, prijímanie platieb za služby, predaj hardvéru a príslušenstva či príjem a výdaj hardvéru do servisu.

Aktuálny zoznam budeme priebežne zverejňovať na tejto stránke: www.telekom.sk/zoznam-otvorenych-predajni

Zákazníkom naďalej odporúčame riešiť ich požiadavky na viacerých digitálnych kanáloch (Telekom aplikácia, web www.telekom.sk). K dispozícii sú aj infolinky 0800 123 456 a technická linka 0800 123 777.

Bývalý redaktor Markízy bude poradcom a hovorcom ministra dopravy

Poradcom ministra dopravy a výstavby Andreja Doležala pre strategickú a krízovú komunikáciu sa stal bývalý novinár Ivan Rudolf.

Už viete, kto je Nanuk? Stredoslovenská energetika, a. s., prináša zaujímavú zmenu v kreatíve (VIDEO)

Spoločnosť Stredoslovenská energetika, a. s., sa po troch rokoch rozhodla zmeniť svoj komunikačný koncept. Ústredná postava a tvár predchádzajúceho konceptu Šoko odovzdáva štafetu peknej a šikovnej eskimáčke Nanuk.

Bývalá hovorkyňa premiéra má novú prácu

Bývalá hovorkyňa premiéra sa presunula z úradu vlády do parlamentu.

Penta čistí redakciu Trendu, zbavila sa ľudí, ktorí sa ozvali proti zásahom zhora

Penta si s nákazou koronavírusu vyčistila redakciu od kritických a "neposlušných" redaktorov.

Zabite nudu počas karantény a natočte spot pre 365.bank!

Aktuálna situácia ohľadne koronavírusu donútila ostať doma nejedného človeka. Čo zrazu s toľkým voľným časom? Môžete ho využiť efektívne, kreatívne a ešte sa aj zabavíte. 365.bank totiž dáva príležitosť stať sa hlavnými aktérmi jej spotov. Hercami, kameramanmi, rekvizitármi či strihačmi. Stačí si len vybrať jeden zo scenárov a poslať svoje podomácky vytvorené videá odborníkom.

Z Trendu odchádzajú ďalší ľudia

Minulý týždeň sa v redakcii Trendu osem ľudí vrátane zástupkyne šéfredaktora dozvedelo, že vedenie nemá záujem o ďalšiu spoluprácu a v redakcii končia.

RTVS pridáva do vysielania bohoslužby, ale nie tak, ako žiadal Matovič

Vláda minulý týždeň požiada riaditeľa RTVS Jaroslava Rezníka, aby RTVS každý deň o 18:00 vysielala na Dvojke bohoslužby. RTVS dnes oznámila, že pridáva do vysielania bohoslužby, ale nie tak, ako žiadal Igor Matovič.

Členovia Klubu reklamných agentúr posielajú vláde, zadávateľom aj kolegom otvorený list

Zástupcovia reklamných agentúr združených v KRAS-e zverejnili otvorený list, ktorý adresujú kolegom, zadávateľom ja vláde. Prinášame celé znenie:

Kontroverzný youtuber Rudolf Vasky je opäť zadržaný

Vyšetrovateľ NAKA dnes opätovne zadržal Rudolfa Vaskyho. „Dôvodom je nerešpektovanie rozhodnutia súdu, ktorým tejto osobe zakázal uverejňovať príspevky na verejnosť, alebo sa na ich tvorbe akýmkoľvek spôsobom podieľať,“ píše polícia na facebooku.

Chystá sa náhrada za zrušenú Eurovíziu (VIDEO)

Európska vysielacia únia (EBU) chystá náhradu za medzinárodnú spevácku súťaž Eurovízia, ktorej tento ročník sa zrušil kvôli pandémii koronavírusu.