KORONAVÍRUS: SND ruší všetky predstavenia

16.03.2020 13:58 | Tlačové správy | TS SND

Rešpektujúc vyhlásenie vlády Slovenskej republiky o mimoriadnom stave po zasadaní Štábu civilnej ochrany v SND 16. 3. 2020 vydal generálny riaditeľ Slovenského národného divadla Peter Kováč príkaz o predĺžení uzatvorenia historickej a novej budovy SND, ako aj Umelecko-dekoračných dielní SND minimálne do 30. marca 2020.

Na zasadaní Štábu civilnej ochrany SND bolo tiež konštatované, že k dnešnému dňu nie sú evidované žiadne ďalšie prípady nakazenia novým koronavírusom COVID-19 medzi zamestnancami SND.

Až do odvolania sa rušia všetky predstavenia SND. Tak ako sme už informovali, návštevníci, ktorí majú zakúpené vstupenky na predstavenia, ktoré sa z vyššie uvedeného dôvodu neuskutočnili, resp. sa neuskutočnia, majú možnosť požiadať o vrátenie vstupného písomne e-mailom na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. s uvedením čísla účtu a kódu banky (IBAN, SWIFT/BIC) a k žiadosti priložiť naskenované vstupenky na refundáciu. Na žiadosti návštevníkov budeme odpovedať najskôr po 30. marci 2020.

V súvislosti s výzvou SND Podajte kultúre záchranné koleso sa obraciame na vás, verných divákov, aby ste kultúre, ak je to vo vašich možnostiach, podali „záchranné koleso“ a pomohli preklenúť toto ťažké obdobie tým, že si nebudete nárokovať vrátenie vstupného za zrušené predstavenia. Mnohí z vás sa k tejto iniciatíve už pridali. Patrí vám za to naše uznanie a vďaka. V

Bývalý redaktor Markízy bude poradcom a hovorcom ministra dopravy

Poradcom ministra dopravy a výstavby Andreja Doležala pre strategickú a krízovú komunikáciu sa stal bývalý novinár Ivan Rudolf.

Už viete, kto je Nanuk? Stredoslovenská energetika, a. s., prináša zaujímavú zmenu v kreatíve (VIDEO)

Spoločnosť Stredoslovenská energetika, a. s., sa po troch rokoch rozhodla zmeniť svoj komunikačný koncept. Ústredná postava a tvár predchádzajúceho konceptu Šoko odovzdáva štafetu peknej a šikovnej eskimáčke Nanuk.

Bývalá hovorkyňa premiéra má novú prácu

Bývalá hovorkyňa premiéra sa presunula z úradu vlády do parlamentu.

Penta čistí redakciu Trendu, zbavila sa ľudí, ktorí sa ozvali proti zásahom zhora

Penta si s nákazou koronavírusu vyčistila redakciu od kritických a "neposlušných" redaktorov.

Zabite nudu počas karantény a natočte spot pre 365.bank!

Aktuálna situácia ohľadne koronavírusu donútila ostať doma nejedného človeka. Čo zrazu s toľkým voľným časom? Môžete ho využiť efektívne, kreatívne a ešte sa aj zabavíte. 365.bank totiž dáva príležitosť stať sa hlavnými aktérmi jej spotov. Hercami, kameramanmi, rekvizitármi či strihačmi. Stačí si len vybrať jeden zo scenárov a poslať svoje podomácky vytvorené videá odborníkom.

Z Trendu odchádzajú ďalší ľudia

Minulý týždeň sa v redakcii Trendu osem ľudí vrátane zástupkyne šéfredaktora dozvedelo, že vedenie nemá záujem o ďalšiu spoluprácu a v redakcii končia.

RTVS pridáva do vysielania bohoslužby, ale nie tak, ako žiadal Matovič

Vláda minulý týždeň požiada riaditeľa RTVS Jaroslava Rezníka, aby RTVS každý deň o 18:00 vysielala na Dvojke bohoslužby. RTVS dnes oznámila, že pridáva do vysielania bohoslužby, ale nie tak, ako žiadal Igor Matovič.

Členovia Klubu reklamných agentúr posielajú vláde, zadávateľom aj kolegom otvorený list

Zástupcovia reklamných agentúr združených v KRAS-e zverejnili otvorený list, ktorý adresujú kolegom, zadávateľom ja vláde. Prinášame celé znenie:

Kontroverzný youtuber Rudolf Vasky je opäť zadržaný

Vyšetrovateľ NAKA dnes opätovne zadržal Rudolfa Vaskyho. „Dôvodom je nerešpektovanie rozhodnutia súdu, ktorým tejto osobe zakázal uverejňovať príspevky na verejnosť, alebo sa na ich tvorbe akýmkoľvek spôsobom podieľať,“ píše polícia na facebooku.

Chystá sa náhrada za zrušenú Eurovíziu (VIDEO)

Európska vysielacia únia (EBU) chystá náhradu za medzinárodnú spevácku súťaž Eurovízia, ktorej tento ročník sa zrušil kvôli pandémii koronavírusu.