KORONAVÍRUS: SND ruší všetky predstavenia

Rešpektujúc vyhlásenie vlády Slovenskej republiky o mimoriadnom stave po zasadaní Štábu civilnej ochrany v SND 16. 3. 2020 vydal generálny riaditeľ Slovenského národného divadla Peter Kováč príkaz o predĺžení uzatvorenia historickej a novej budovy SND, ako aj Umelecko-dekoračných dielní SND minimálne do 30. marca 2020.

Na zasadaní Štábu civilnej ochrany SND bolo tiež konštatované, že k dnešnému dňu nie sú evidované žiadne ďalšie prípady nakazenia novým koronavírusom COVID-19 medzi zamestnancami SND.

Až do odvolania sa rušia všetky predstavenia SND. Tak ako sme už informovali, návštevníci, ktorí majú zakúpené vstupenky na predstavenia, ktoré sa z vyššie uvedeného dôvodu neuskutočnili, resp. sa neuskutočnia, majú možnosť požiadať o vrátenie vstupného písomne e-mailom na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. s uvedením čísla účtu a kódu banky (IBAN, SWIFT/BIC) a k žiadosti priložiť naskenované vstupenky na refundáciu. Na žiadosti návštevníkov budeme odpovedať najskôr po 30. marci 2020.

V súvislosti s výzvou SND Podajte kultúre záchranné koleso sa obraciame na vás, verných divákov, aby ste kultúre, ak je to vo vašich možnostiach, podali „záchranné koleso“ a pomohli preklenúť toto ťažké obdobie tým, že si nebudete nárokovať vrátenie vstupného za zrušené predstavenia. Mnohí z vás sa k tejto iniciatíve už pridali. Patrí vám za to naše uznanie a vďaka. V