Predajne Telekomu fungujú po uzavretom víkende opäť v obmedzenom režime, otvorenych 57 pobociek

23.03.2020 16:23 | Tlačové správy |

Predajne Telekomu sú po víkende opäť otvorené.

Naďalej platí, že naša sieť predajní funguje v obmedzenom režime. Štandardné otváracie hodiny sú od 10. do 14. hod. (pár predajní má upravené hodiny na čas od 11. do 15. hodiny). Na predajniach je celkovo menej pracovníkov (zväčša 2-3 kolegovia). Obmedzený režim platí pre predajne v nákupných centrách i samostatné kamenné pobočky.

Aktuálny zoznam každý deň aktualizujeme na tejto stránke: www.telekom.sk/zoznam-otvorenych-predajni. Napríklad dnes máme otvorených 57 pobočiek. Otváranie či zatváranie predajní sa však môže priebežne meniť podľa dostupnosti predajcov.

Zákazníkom naďalej odporúčame riešiť ich požiadavky na viacerých digitálnych kanáloch (Telekom aplikácia, web www.telekom.sk). K dispozícii sú aj infolinky 0800 123 456 a technická linka 0800 123 777.

Posledný bohém. Jedinečná kniha o Karolovi Duchoňovi

Karol Duchoň bol očarujúci spevák s nádhernou barytónovou farbou hlasu a unikátnym prejavom, aký sa nedá naučiť. Slovenský Tom Jones, ako Duchoňa často prezývali, by v apríli oslávil okrúhlych 70 rokov, no zomrel veľmi mladý.

Kuffovci podávajú trestné oznámenie na SME za vulgarizmus, Cynická obluda reaguje

Strana Aliancia za Slovensko, ktorej zástupcovia sa dostali na kandidátke ĽSNS do parlamentu, je pobúrená karikatúrou Cynickej obludy, na ktorú odkazoval portál denníka SME.

Koronavírus znížil predaj tlačených médií vo Francúzsku na polovicu

Koronavírus znížil predaj tlačených médií vo Francúzsku na polovicu.

Trh s reklamou minulý rok vzrástol o 12 percent, najviac zarábali televízie

Trh s reklamou vlani na Slovensku vzrástol o 12 percent na 2,2 miliardy eur. Najväčším tempom stúpli výdavky na reklamu na internete, najvýraznejší pokles naopak zaznamenali noviny.

Křetínský by s Mediaset mohli mať záujem o ProSieben

Riaditeľ nemeckej spoločnosti ProSiebenSat.1 Media Max Conze nečakane odstúpil a z firmy odišiel. Medzi analytikmi sa špekuluje, že nemeckú mediálnu a rozhlasovú spoločnosť by sa mohol snažiť prevziať taliansky mediálny podnik Mediaset, ktorý by sa na tento účel spojil s českým miliardárom Danielom Křetínským.

Britské mesta prichádzajú kvôli nákaze o tlačené lokálne noviny

Niektoré britské mestá kvôli prehlbujúcim sa negatívnym dopadom koronavírusu na mediálny priemysel prichádzajú o svoje jediné tlačené lokálne noviny.

Odomknuté portály Kozmix.sk a FenomenySveta.sk majú rekordnú návštevnosť, pripravili ďalšie aktivity

Pred dvoma týždňami sa spoločnosť Agemsoft rozhodla odomknúť kompletný digitálny vzdelávací obsah na portáloch Fenomény sveta (www.fenomenysveta.sk) a Kozmix (moj.kozmix.sk), aby sme pomohli učiteľom a rodičom s domácim vzdelávaním detí.

Mimoriadny balík pomoci od Slovenskej sporiteľne: Garancia účtov zadarmo a milión eur na boj s koronavírusom

Slovenská sporiteľňa prijíma vzhľadom na aktuálnu situáciu mimoriadne opatrenia, aby minimalizovala negatívny dopad súčasnej krízy na životy svojich klientov a pomohla Slovensku v boji s koronavírusom.

Otta: Zásoba filmov a neobmedzenej zábavy na celý deň aj noc! Prvých 30 dní zadarmo

Mimoriadne opatrenia na zamedzenie šírenia nákazy koronavírusu nás prinútili zostať doma. Niektorí z nás musíme zvládať home office, domácnosť a pritom starostlivosť o deti, ktoré by sa najradšej naháňali vonku, iných zasiahla nečakaná izolácia a nuda.

Antiturista od stand-up komika vás rozhodne pobaví!

„Najzábavnejšia kniha od najzábavnejšieho muža Nórska,“ napísal nórsky denník Aftenposten. Novinka Antiturista od Are Kalvøho je zábavná, trefná, sarkastická. Výborne napísaná a osloví aj tých, čo nemusia veľmi turistické prechádzky.