Aj počas víkendu sledovalo TA3 viac ako milión divákov denne

10.06.2013 14:44 | Tlačové správy | TA3

Situáciu na tokoch rozbúrených povodňami, ako i stav miest a škôd po povodniach boli aj počas víkendu ústrednou témou, ktorú televízia TA3 sledovala naživo.

V piatok, sobotu aj nedeľu sledovalo denné spravodajstvo TA3 viac ako 1 000 000 divákov. V piatok dosiahla televízia TA3 podiel na trhu 2,7 %, v sobotu 2,6 % a v nedeľu ide o hodnotu 2,3 %.
Najvyšší podiel dosiahlo spravodajstvo počas týchto dní v kategóriách – manažéri s vysokoškolským vzdelaním, Bratislava 18+ a v kategórii vysokoškolsky vzdelaných ľudí. Prvá zmienená kategória divákov viedla percentuálnym podielom na trhu po všetky dni – piatok s podielom 5,6 %, v sobotu dosiahla podiel 5 % a v nedeľu 5,1 %.
Počas celého týždňa boli vo vysielaní TA3 veľmi silné ranné, ale i večerné hodiny spravodajstva. V piatok dosiahla prvá hodina vysielania podiel na trhu 5,4 %, v sobotu podiel až 10 % a nedeľné ráno malo podiel 5,3 %.
Téme povodní bola venovaná aj politicko-diskusná relácia V politike. Dovedna si ju včera v premiére a prvej repríze pozrelo takmer 430 000 divákov. V premiére dosiahla relácia pod moderátorskou taktovkou Ľuby Oravovej podiel na trhu 5,8 %.
Minulý týždeň vysielania televízie TA3 bol z hľadiska zásahu a podielu na trhu doposiaľ najsilnejším v tomto roku – priemerne spravodajstvo TA3 denne sledovalo viac ako 1 230 000 divákov, čo predstavuje priemerný podiel na trhu 3,2 %. Všetky dôležité informácie, ktoré vysiela TA3 naživo v reálnom čase, sú umiestňované aj na web televízie, ktorého návštevnosť za ostatný týždeň taktiež významne stúpla – bola takmer dvakrát tak vyššia ako priemerná týždenná návštevnosť webu v roku 2012.
*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).

Kultový seriál Priatelia ovplyvnil životy miliónov divákov (VIDEO)

1. Kultový seriál Priatelia ovplyvnil životy miliónov divákov (VIDEO)

Americký seriál Priatelia patril k najúspešnejším televíznym projektom vysielaným na prelome storočia.

Odborník: Podľa štúdií je na internete závislá polovica mladých

2. Odborník: Podľa štúdií je na internete závislá polovica mladých

Niektoré štúdie uvádzajú, že na internete je závislá až polovica tínedžerov. Na sociálnych sieťach sú závislí aj dospelí.

Medzi najväčšími favoritmi o televízne ceny Emmy patria seriály HBO a Netflix

3. Medzi najväčšími favoritmi o televízne ceny Emmy patria seriály HBO a Netflix

Medzi najväčších favoritov tohtoročných amerických televíznych cien Emmy patria kandidáti z produkcie televízneho velikána HBO - fantasy seriál Hra o tróny alebo miniséria Černobyľ o havárii jadrovej elektrárne v roku 1986.

O2 má nových maskotov - Ludda a Moyu (VIDEO)

4. O2 má nových maskotov - Ludda a Moyu (VIDEO)

Operátor O2 má novú kampaň, v ktorej predstavuje nových maskotov – robotov Ludda a Moyu.

Mark Zuckerberg sa v Bielom dome stretol s Donaldom Trumpom

5. Mark Zuckerberg sa v Bielom dome stretol s Donaldom Trumpom

Americký prezident Donald Trump sa vo štvrtok v Bielom dome stretol so šéfom spoločnosti Facebook Markom Zuckerbergom. Sám Trump to dnes oznámil na twitteri s tým, že stretnutie bolo "pekné". Firma Facebook schôdzku potvrdila, stretnutie vraj bolo "dobré a konštruktívne".

6. K piesni, ktorou pozývajú na Pochod za život, má výhrady Veronika Šikulová: Zneužili meno môjho otca aj jeho záhradu (VIDEO)

Spisovateľka Veronika Šikulová ostala zarazená, keď si pustila pieseň, ktorou organizátori Národného pochodu za život ( NPZŽ) pozývajú ľudí na sociálnych sieťach na nedeľný pochod.

Obchodný partner Křetínského vyhovel žiadosti novinárov Le Monde

7. Obchodný partner Křetínského vyhovel žiadosti novinárov Le Monde

Francouzský bankéř Matthieu Pigasse, který spolu s českým podnikatelem Danielem Křetínským drží podíl ve společnosti Le Monde Libre, dnes podepsal upravenou verzi dohody zaručující vliv zaměstnanců, novinářů a čtenářů listu Le Monde na budoucí vlastnickou strukturu.

Krimi o zákulisí polície a mafie

8. Krimi o zákulisí polície a mafie

Novinka Mafiánska poprava vás zavedie do fiktívnej pohraničnej dediny Híd, kde sa odohráva príbeh, ktorý vychádza z reálnych udalostí. Oveľa významnejšie veci s dosahom aj na vyšetrovanie vraždy sa však odohrávajú v hlavnom meste, kde biele goliere rozhodujú o tom, či do správnych kresiel zasadnú správni šéfovia, ktorí pôjdu vrahom po krku. Zatiaľ čo iní sa stretávajú s mafiánmi na pumpách a berú od nich hotovosť.

Economia zriadila radu, ktorá má dozerať na redakčnú nezávislosť

9. Economia zriadila radu, ktorá má dozerať na redakčnú nezávislosť

Vydavatelství Economia zřídilo Radu pro redakční nezávislost. Tento orgán má hájit svobodnou žurnalistiku a čtenářům a veřejnosti zaručovat, že redaktoři Economie svoji práci vykonávají bez jakéhokoliv nevhodného vlivu i zásahů vlastníka společnosti.

Po boku Druckera ide do politiky aj bývalá televízna moderátorka (VIDEO)

10. Po boku Druckera ide do politiky aj bývalá televízna moderátorka (VIDEO)

Exminister zdravotníctva a vnútra dnes oficiálne predstavil tím svojej novej strany Dobrá voľba.