Aktuálne adresy nápomocné v boji proti koronavírusu v Slovenskej republike

Úrad vlády SR zriadil a sfunkčnil dve kontaktné adresy, ktoré prispejú k väčšej informovanosti o situácii s COVID-19 v Slovenskej republike, a budú tiež platformou na prijímanie ponúk rôznorodej pomoci od občanov, firiem či iných subjektov.

Na adrese: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. sa môžu informovať všetci, ktorí potrebujú informácie o koronavíruse či prijatých opatreniach, ktoré nebolo možné dohľadať na iných webových sídlach.

Adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. môžu využiť všetci tí, ktorí chcú akýmkoľvek spôsobom byť nápomocní v boji proti koronavírusu, napríklad ponukou služieb, tovaru, inováciami, nápadmi a podobne.

Na otázky odpovedá analytický a podporný tím pracovníkov Úradu vlády SR a dobrovoľníkov v spolupráci s ministerstvami a ostatnými orgánmi štátnej správy pod gesciou permantentného krízového štábu so sídlom na Úrade vlády SR.