Preladenie 6-tich programov balíčka Mixbox

11.06.2013 10:49 | Tlačové správy | M7 Group S.A.

Prevádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group informuje o zmene technických parametrov pre naladenie 6-tich programov balíčka Mixbox.

Informujeme všetkých zákazníkov Skylinku, ktorí majú predplatený programový balíček Mixbox, že dňa 10. 6. 2013 nastala zmena technických parametrov pre naladenie 6-tich programov z tohto balíčka.
Jedná sa o programy FightBox HD, DocuBox HD, FashionBox, EroX HD, 360 TuneBox a EroXXX. Dôvodom je ukončenie prevádzky bulharskej spoločnosti Satelite BG, ktorá zaisťovala satelitnú distribúciu týchto programov.
Predplatitelia balíčka Mixbox si budú musieť tieto programy znovu naladiť na svojich satelitných prijímačoch. Výnimkou sú majitelia prijímačov vybavených funkciou FastScan, ktorým sa tieto programy preladia automaticky.

Nové parametre pre naladenie programov FightBox HD, DocuBox HD, FashionBox, EroX HD, 360TuneBox a EroXXX:
Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 11 934 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
Symbolová rýchlosť: 27 500 kS/s
Norma: DVB-S2, 8PSK
Pilot: ON

Ďalej informujeme, že z rozhodnutia dodávateľa programov balíčka Mixbox – filmovej a distribučnej spoločnosti SPI – bude pri programoch FashionBox, 360 TuneBox a EroXXX nahradená pôvodná HD verzia ich verziami v štandardnom rozlíšení obrazu (SD).

Všetkým užívateľom balíčka Mixbox sa ospravedlňujeme za komplikácie spôsobené vonkajšími okolnosťami.

PR M7 Group S.A.

Twitter zrušil tisíce účtov na Blízkom východe, šírili propagandu

1. Twitter zrušil tisíce účtov na Blízkom východe, šírili propagandu

Twitter zrušil 4258 účtov zo Spojených arabských emirátov, ktoré prostredníctvom falošných mien šírili tweety o Katare a Jemene.

Kultový seriál Priatelia ovplyvnil životy miliónov divákov (VIDEO)

2. Kultový seriál Priatelia ovplyvnil životy miliónov divákov (VIDEO)

Americký seriál Priatelia patril k najúspešnejším televíznym projektom vysielaným na prelome storočia.

Odborník: Podľa štúdií je na internete závislá polovica mladých

3. Odborník: Podľa štúdií je na internete závislá polovica mladých

Niektoré štúdie uvádzajú, že na internete je závislá až polovica tínedžerov. Na sociálnych sieťach sú závislí aj dospelí.

Medzi najväčšími favoritmi o televízne ceny Emmy patria seriály HBO a Netflix

4. Medzi najväčšími favoritmi o televízne ceny Emmy patria seriály HBO a Netflix

Medzi najväčších favoritov tohtoročných amerických televíznych cien Emmy patria kandidáti z produkcie televízneho velikána HBO - fantasy seriál Hra o tróny alebo miniséria Černobyľ o havárii jadrovej elektrárne v roku 1986.

O2 má nových maskotov - Ludda a Moyu (VIDEO)

5. O2 má nových maskotov - Ludda a Moyu (VIDEO)

Operátor O2 má novú kampaň, v ktorej predstavuje nových maskotov – robotov Ludda a Moyu.

Mark Zuckerberg sa v Bielom dome stretol s Donaldom Trumpom

6. Mark Zuckerberg sa v Bielom dome stretol s Donaldom Trumpom

Americký prezident Donald Trump sa vo štvrtok v Bielom dome stretol so šéfom spoločnosti Facebook Markom Zuckerbergom. Sám Trump to dnes oznámil na twitteri s tým, že stretnutie bolo "pekné". Firma Facebook schôdzku potvrdila, stretnutie vraj bolo "dobré a konštruktívne".

7. K piesni, ktorou pozývajú na Pochod za život, má výhrady Veronika Šikulová: Zneužili meno môjho otca aj jeho záhradu (VIDEO)

Spisovateľka Veronika Šikulová ostala zarazená, keď si pustila pieseň, ktorou organizátori Národného pochodu za život ( NPZŽ) pozývajú ľudí na sociálnych sieťach na nedeľný pochod.

Obchodný partner Křetínského vyhovel žiadosti novinárov Le Monde

8. Obchodný partner Křetínského vyhovel žiadosti novinárov Le Monde

Francouzský bankéř Matthieu Pigasse, který spolu s českým podnikatelem Danielem Křetínským drží podíl ve společnosti Le Monde Libre, dnes podepsal upravenou verzi dohody zaručující vliv zaměstnanců, novinářů a čtenářů listu Le Monde na budoucí vlastnickou strukturu.

Krimi o zákulisí polície a mafie

9. Krimi o zákulisí polície a mafie

Novinka Mafiánska poprava vás zavedie do fiktívnej pohraničnej dediny Híd, kde sa odohráva príbeh, ktorý vychádza z reálnych udalostí. Oveľa významnejšie veci s dosahom aj na vyšetrovanie vraždy sa však odohrávajú v hlavnom meste, kde biele goliere rozhodujú o tom, či do správnych kresiel zasadnú správni šéfovia, ktorí pôjdu vrahom po krku. Zatiaľ čo iní sa stretávajú s mafiánmi na pumpách a berú od nich hotovosť.

Economia zriadila radu, ktorá má dozerať na redakčnú nezávislosť

10. Economia zriadila radu, ktorá má dozerať na redakčnú nezávislosť

Vydavatelství Economia zřídilo Radu pro redakční nezávislost. Tento orgán má hájit svobodnou žurnalistiku a čtenářům a veřejnosti zaručovat, že redaktoři Economie svoji práci vykonávají bez jakéhokoliv nevhodného vlivu i zásahů vlastníka společnosti.