Telekom pridáva k T paušálom nový nekonečný balík a zdieľanú dátovú SIM

27.05.2020 16:40 | Tlačové správy |

Telekom pridáva do novej rodiny T paušálov a T Biznis paušálov nové benefity – a jeden z nich si budú môcť zákazníci aktivovať pravidelne zadarmo.

BEZPLATNÝ BALÍK NEKONEČNÉ PRIPOJENIE

Od 1. júna 2020 zaradí Telekom do ponuky nový balík Nekonečne pripojenie. Bude celkovo k dispozícii pre desať paušálov od úrovne 25 €:

- päť T Paušálov: T Ideál 25, T Dáta 25, T Ideal 27, T Ideál 32 a T Ideál 37

- a zároveň aj pre päticu paušálov Biznis Premium 26, 28, 32, 35 a 38

Zákazník si ho bude môcť aktivovať každý mesiac v aplikácii Môj Telekom po minutí všetkých dát plnou rýchlosťou. Balík Nekonečné pripojenie bude platiť vždy do konca zúčtovacieho obdobia a ponúkne zákazníkovi dostatočné pripojenie 128 kbps, t.j. nekonečné dáta vhodné pre chaty, e-maily či jednoduchšie web stránky.

Tento benefit bude k dispozícií pre všetkých zákazníkov v týchto paušáloch, t.j. už aj pre tých, čo si T paušály a T Biznis paušály aktivovali alebo na ne prešli a aj pre tých, ktorí si ich plánujú zobrať.

ZDIEĽANÁ SIM K NEKONEČNÝM PAUŠÁLOM

Druhou novinkou bude dátová SIM k Nekonečným paušálom: aktivovať si ju možno k paušálom T Nekonečno SD, T Dáta HD, T Nekonečno HD a T Nekonečno MAX, resp. Biznis Nekonečno SD, Biznis Nekonečno HD či Biznis Nekonečno MAX.

Každý zákazník si bude môcť kúpiť jednu zdieľanú dátovú SIM za 5 € mesačne. Zdieľaná dátová SIM karta čerpá dáta z hlavného paušálu, a to rovnakými rýchlosťami ako sú dáta v paušále, t.j. na začiatku plnou rýchlosťou (napríklad 50 GB pri T Nekonečno HD či 60 GB pri Biznis Nekonečno HD) a potom plynú dáta stanovenou SD či HD rýchlosťou (napríklad 10 Mbps pri T Nekonečno HD resp. Biznis Nekonečno HD).

Za 5 € mesačne tak môže zákazník využívať druhú SIM s nekonečnými dátami napríklad v druhom zariadení, napríklad tablete, prenosnom modeme či web kamere.

Regionálni operátori žiadajú zopakovať výber šéfa Telekomunikačného úradu

Lokálni poskytovatelia telekomunikačných služieb na Slovensku požiadali v otvorenom liste vládu SR, aby neschválila návrh na predsedu Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb, ktorý chce na parlamentné hlasovanie predložiť ministerstvo dopravy.

Indická novinárka zverejnila svedectvo o hrôzach pandémie koronavírusu (VIDEO)

Suzuki Ertiga Barkhy Dutt prešla za stovku dní okolo 23 tisíc kilometrov. Indická novinárka na tejto dlhej ceste zaznamenávala utrpenie svojich chudobných spoluobčanov v mestách a dedinách za pandémie spôsobenej šírením koronavírusu. Na cestu sa vydala v marci, píše agentúra AFP.

Zabudnutý na zastávke, Telekom v reklame promuje nekonečné dáta (VIDEO)

Po spote s neposlušnou dátujúcou babičkou či závislým dedkom Telekom pokračuje v sérii humorných spotov.

Šéfredaktorom Investigatívneho centra Jána Kuciaka sa stal Lukáš Diko

Šéfredaktorom Investigatívneho centra Jána Kuciaka (ICJK) sa od 13. júla stal Lukáš Diko, ktorý prevzal vedenie redakcie občianskeho združenia.

Skúma mysle psychopatov. A má nový prípad

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová, skúma mysle psychopatov. Po strelnom zranení je konečne zase v teréne. Do služby ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí...

Trump potvrdil, že USA vykonali kybernetický útok proti ruskej dezinformačnej agentúre

Americky prezident Donald Trump prvýkrát potvrdil, že Spojené štáty v roku 2018 vykonali kybernetický útok proti ruskej Agentúre pre výskum internetu (AII).

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.