JOJ: Panelák naďalej jednotkou na trhu, darilo sa aj spravodajstvu

09.11.2012 15:41 | Tlačové správy | JOJ

Aktuálne najsledovanejším nespravodajským programom na trhu ostáva najúspešnejší slovenský seriál Panelák, na ktorého výkony nestačí konkurenčná reality šou. Darilo sa opäť aj hlavnému spravodajstvu TV JOJ, ktoré bolo v utorok i v stredu jednotkou na trhu a aj včera si udržalo nadpriemernú sledovanosť.

Seriál Panelák bol vo štvrtok najsledovanejším nespravodajským formátom na trhu, keď dosiahol rating 11,4% a podiel 29,5% a v sledovanosti tak opäť predstihol konkurenčnú reality šou (napriek jej dlhšej minutáži). Ešte vyšší podiel na trhu mal Panelák tradične v mestách (35,5%), medzi mladými divákmi 15-34 (32,9%) a v reklamne najbonitnešom Bratislavskom kraji (až 43,8%). Aj naďalej sa darí seriálu Pod povrchom, ktorý v rebríčku najsledovanejších relácií dňa opäť predstihol konkurenčnú Horúcu krv.

Podvečer sa už tradične darí Súdnej sieni, ktorá bola výraznou jednotkou na trhu s podielom 26,2%. Nadpriemernú sledovanosť si držia spravodajské relácie - KRIMI s podielom 33,1%, Noviny TV JOJ s podielom 35,5% i Najlepšie počasie s podielom 32,3%. Dlhodobo sa darí aj poludňajšiemu spravodajstvu Noviny o 12:00, ktoré včera dosiahlo ako jednotka na trhu podiel 31,4%.

Stanica PLUS získala najviac divákov s kriminálkou CSI: Miami (7,1%), nadpriemerne sa darilo aj Áno, šéfe! so Zdenkom Pohlreichom (6,1%) a PLUSka bola treťou najsledovanejšou stanicou na trhu počas publicistickej relácie SLOVENSKO NAŽIVO (5,4%).

Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľovú skupinu 12-54. Zdroj dát. PMT/TNS.

Jozef Gogola, JOJ

Slovensko má jedinečnú luxusnú knihu Harmónia veľkého sveta (VIDEO)

1. Slovensko má jedinečnú luxusnú knihu Harmónia veľkého sveta (VIDEO)

Pozrite si VIDEÁ, ako vyzerá jedna z najkrajších kníh 17.storočia, ktorá práve vyšla v exkluzívnom prevedení v slovenčine. Navyše vyšla ako moderné faksimile, čiže verná kópia originálu z roku 1661, doplnená o slovenský preklad latinského výkladu.

Vzniká nový film o Václavovi Havlovi, Olgu stvárni Anna Geislerová

2. Vzniká nový film o Václavovi Havlovi, Olgu stvárni Anna Geislerová

Na výročie okupácie Československa vojskami Varšavskej zmluvy sa začne natáčať film Havel.

Ivan Zach úplne ovládol televíznu skupinu Prima

3. Ivan Zach úplne ovládol televíznu skupinu Prima

Televizní skupinu Prima zcela ovládl Ivan Zach. Jeho firma THR Media koupila 75 procent v polovičním vlastníkovi Primy Denemo Media od Vladimíra Komára. V Denemo Media má přitom zbývající čtvrtinový podíl Zachova skupina GES, která zároveň už vlastní druhou polovinu Primy.

Asociácia vydavateľov tlače sa mení

4. Asociácia vydavateľov tlače sa mení

Minulý týždeň v stredu sa uskutočnilo valné zhromaždenie Asociácie vydavateľov tlače (AVT), na ktorom bola prijatá zmena stanov.

Jaromír Soukup rozbehol vlastný e-shop

5. Jaromír Soukup rozbehol vlastný e-shop

Ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup spustil vlastní internetový obchod.

6. Ako si zbytočne nepredražiť dovolenku? Tu je 7 tipov, na ktoré sa oplatí myslieť pri cestovaní do zahraničia

S letom sa blíži aj čas dovoleniek a cestovania. Obdobie, ktoré nás bude stáť nemalé úspory, a preto by sme si mali dať pozor, aby sa nám výlet zbytočne nepredražil. Bežné veci, akými sú platba za ubytovanie, letenky, výbery hotovosti z bankomatu či platba kartou nás môžu vyjsť viac, ako by sme chceli.

Británia zakázala sexistické reklamy

7. Británia zakázala sexistické reklamy

Výjavy, v ktorých žena nevie riadiť a muž nezvláda postarať sa o rodinu, zmiznú z britských médií.

Slováci majú čoraz väčší záujem o aktívnu dovolenku

8. Slováci majú čoraz väčší záujem o aktívnu dovolenku

Polovica Európanov je obézna. Tento priemer, žiaľ, nevylepšujú ani Slováci. Štatistiky však ukazujú, že máme záujem zmeniť svoj životný štýl – viac sa hýbeme a čoraz viac si vyberáme aktívny spôsob trávenia letnej dovolenky.

Po novom šéfredaktorovi má Trend aj nového zástupcu

9. Po novom šéfredaktorovi má Trend aj nového zástupcu

Po vlne odchodov sa v Trende mení vedenie.

Zomrela speváčka Lýdia Volejníčková (VIDEO)

10. Zomrela speváčka Lýdia Volejníčková (VIDEO)

Včera 13. júna zomrela vo veku 66 rokov speváčka Lýdia Volejníčková.