JOJ: Panelák naďalej jednotkou na trhu, darilo sa aj spravodajstvu

09.11.2012 15:41 | Tlačové správy | JOJ

Aktuálne najsledovanejším nespravodajským programom na trhu ostáva najúspešnejší slovenský seriál Panelák, na ktorého výkony nestačí konkurenčná reality šou. Darilo sa opäť aj hlavnému spravodajstvu TV JOJ, ktoré bolo v utorok i v stredu jednotkou na trhu a aj včera si udržalo nadpriemernú sledovanosť.

Seriál Panelák bol vo štvrtok najsledovanejším nespravodajským formátom na trhu, keď dosiahol rating 11,4% a podiel 29,5% a v sledovanosti tak opäť predstihol konkurenčnú reality šou (napriek jej dlhšej minutáži). Ešte vyšší podiel na trhu mal Panelák tradične v mestách (35,5%), medzi mladými divákmi 15-34 (32,9%) a v reklamne najbonitnešom Bratislavskom kraji (až 43,8%). Aj naďalej sa darí seriálu Pod povrchom, ktorý v rebríčku najsledovanejších relácií dňa opäť predstihol konkurenčnú Horúcu krv.

Podvečer sa už tradične darí Súdnej sieni, ktorá bola výraznou jednotkou na trhu s podielom 26,2%. Nadpriemernú sledovanosť si držia spravodajské relácie - KRIMI s podielom 33,1%, Noviny TV JOJ s podielom 35,5% i Najlepšie počasie s podielom 32,3%. Dlhodobo sa darí aj poludňajšiemu spravodajstvu Noviny o 12:00, ktoré včera dosiahlo ako jednotka na trhu podiel 31,4%.

Stanica PLUS získala najviac divákov s kriminálkou CSI: Miami (7,1%), nadpriemerne sa darilo aj Áno, šéfe! so Zdenkom Pohlreichom (6,1%) a PLUSka bola treťou najsledovanejšou stanicou na trhu počas publicistickej relácie SLOVENSKO NAŽIVO (5,4%).

Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľovú skupinu 12-54. Zdroj dát. PMT/TNS.

Jozef Gogola, JOJ

1. Začala vysielať nová internetová televízia - s Danglom, Zomri, Vinczeovou a ďalšími (VIDEO)

Necelý rok po začiatku vysielania v susednej Českej republike začala vysielať na Slovensku lokalizovaná Mall.tv aj s vlastnou produkciou. Vysielateľ avizuje dvanásť pôvodných relácií, v ktorých budú účinkovať známe tváre z Markízy, JOJ či RTVS.

Čínska firma môže kontrolovať Soukupovu Empresa Mediu a Médeu

2. Čínska firma môže kontrolovať Soukupovu Empresa Mediu a Médeu

Čínská společnost Rainbow Wisdom Investment ze skupiny CITIC se může podílet na kontrole firem Empresa Media a Médea Jaromíra Soukupa. Povolil to Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS).

3. Pochod za život promujú aj Kotlebovci, organizátori sa dištancujú od nevhodných prejavov

Organizátori Národného pochodu za život, ktorý bude tento víkend, zverejnili vyhlásenie, v ktorom sa dištancujú od "násilných a urážlivých prejavov ... a od všetkých možných foriem, ktoré by smerovali k potláčaniu ľudských práv a slobôd."

4. Ku klimatickej iniciatíve 250 médií z celého sveta sa pridal aj denník zo Slovenska

Stovky svetových médií a ďalších inštitúcií upozorňujú tento týždeň vo zvýšenej miere na klimatické hrozby dnešnej doby. Pridali k iniciatíve s názvom Covering Climate Now.

Reuters: Za hackerským útokom na austrálsky parlament bola Čína

5. Reuters: Za hackerským útokom na austrálsky parlament bola Čína

Čína stála za hackerským útokom na austrálsky parlament a tri najväčšie politické strany pred májovými parlamentnými voľbami. Vyplýva to zo správy austrálskych tajných služieb, o ktorej s odvolaním sa na zdroje oboznámené s obsahom dokumentu informovala agentúra Reuters.

Slováci majú plné skrine, napriek tomu stále nemajú čo na seba

6. Slováci majú plné skrine, napriek tomu stále nemajú čo na seba

Viac ako polovica Slovákov priznáva, že má plný šatník, ale napriek tomu stále „nemá čo na seba“. 53% našincov má problém s výberom oblečenia, pretože ho nevedia správne kombinovať, a tak si pravidelne dokupujú nové kúsky. V tomto začarovanom kruhu plnom plytvania sa točia viac ženy ako muži a najmä mladí do 24 rokov. Jeden Slovák vyhodí ročne v priemere 4 – 12 kg šatstva.

Najčítanejším týždenníkom na Slovensku je sieť novín REGIONPRESS

7. Najčítanejším týždenníkom na Slovensku je sieť novín REGIONPRESS

Noviny regionálnej siete REGIONPRESS sú bezplatne distribuované až do 1,5 milióna domácností. Dokážu týždenne osloviť takmer pol milióna čitateľov.

Film Pomaľované vtáča sa dostalo do výberu hollywoodskych kritikov (VIDEO)

8. Film Pomaľované vtáča sa dostalo do výberu hollywoodskych kritikov (VIDEO)

Americký magazín The Hollywood Reporter zaradil nový film Pomaľované vtáča do výberu dvadsiatich najlepších snímok z filmových festivalov tohtoročnej jesene. Film sa dostal aj do nominácie na Oscara.

Tajomstvo izraelských inovácií a vynálezov

9. Tajomstvo izraelských inovácií a vynálezov

Štát Izrael existuje len sedem desaťročí, no za svoju krátku existenciu dokázal zúrodniť nehostinné miesta vďaka dômyselným zavlažovacím technológiám, vybudovať infraštruktúru, postaviť špičkové nemocnice a vzdelávať svoje obyvateľstvo na prestížnych univerzitách.

10. Herečka zo seriálu Zúfalé manželky dostala 14 dní väzenia a pokutu 30.000 dolárov (VIDEO)

Americká herečka Felicity Huffmanova, známa zo seriálu Zúfalé manželky, bola odsúdená k 14 dňom väzenia, 250 hodinám verejnoprospešných prác a pokute 30.000 dolárov v korupčnom škandále s prijímacími testami na prestížnej americkej univerzite. Informovala o tom televízia CNN.