SND opäť otvára svoje brány, prinášame podrobnosti Foto: SND

SND opäť otvára svoje brány, prinášame podrobnosti

09.06.2020 17:20 | Tlačové správy | TS SND

Po týždňoch bez vzácneho priameho kontaktu s divákmi Slovenské národné divadlo opäť otvára svoje brány.

Napriek tomu, že pôvodne bolo ohlásené ukončenie sezóny, v SND urobili všetko pre to, aby ešte do divadelných prázdnin pripravili niekoľko zaujímavých a príťažlivých titulov pre divákov.

Na budúci týždeň – vo štvrtok 18. júna a v piatok 19. júna uvedie Činohra SND bláznivú, obľúbenú komédiu Tak sa na mňa prilepila. V stredu 24. júna bude na programe bizarný životný príbeh o najhoršej speváčke na svete s titulom Je úžasná!, na ktorom sa diváci skvelo zabávajú a v piatok 26. júna to bude čierna komédia na motívy poviedok Roalda Dahla Apartmán v hoteli Bristol.

Opera SND pripravila na záver divadelnej sezóny, na sobotu 27. júna v historickej budove SND, koncert pod titulom Opäť spolu!. Zaznejú piesne ruských, českých a slovenských skladateľov – Čajkovského, Rachmaninova, Musorgského, Dvořáka, Smetanu, Suchoňa a Schneidera-Trnavského. Predstavia sa poprední operní sólisti Jolana Fogašová, Terézia Kružliaková, Adriana Kučerová, Michal Lehotský, Peter Mikuláš, Sergej Tolstov s klavírnym sprievodom Branka Ladiča a Jozefa Katráka.

Dôležitá informácia pre divákov: Vstupenky budú v predaji len on-line. Tých divákov, ktorí namiesto vrátenia vstupného za zrušené predstavenia požiadali o voucher alebo majú k dispozícii darčekovú poukážku, prosí SND napísať na e-mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
SND si dovoľuje upozorniť, že tento mailový kontakt slúži výlučne pre majiteľov voucheru, darčekových poukazov a pre objednávky imobilným návštevníkom.

SND súčasne informuje ctených divákov, že na tieto mimoriadne predstavenia nie je možné uplatniť si žiadne zľavy, tak ako je uvedené vo VOP 2019/2020.

Súvisiace články

RTVS prinesie seriálový hit Babylon Berlín (VIDEO)

Od pondelka 6. júla sa na obrazovky RTVS vráti populárny výpravný seriálový hit z dielne HBO - Babylon Berlín. RTVS odvysiela vždy dva diely za sebou každý pondelok o 22:00 na Dvojke.

Kníhkupecká sieť Panta Rhei má nového šéfa

Od 1. júla 2020 došlo k zmene vo vedení v spoločnosti Panta Rhei.

Automatické hlášky nahradili asistenti a asistentky, ohlasuje O2 v reklame (VIDEO)

O2 sa rozhodla zmeniť komunikáciu so zákazníkmi.

Irán nevylúčil, že za požiarom v Natanze bol kybernetický útok

Irán podnikne odvetu proti ktorejkoľvek krajine, ktorá spácha kybernetický útok na jeho jadrové zariadenia. Po štvrtkovom požiari v blízkosti továrne na obohacovanie uránu v Natanze to vyhlásil šéf iránskej civilnej obrany.

Bývalý redaktor Trendu sa vyjadruje za ministerstvo školstva

Tomáš Nejedlý, ktorý patril medzi skupinu redaktorov, s ktorými vydavateľstvo News and Media Holding počas pandémie koronavírusu ukončilo spoluprácu, už pracuje na ministerstve školstva.

RTVS si uctí osobnosť Ennia Morriconeho v televíznom vysielaní (VIDEO)

Vo veku 91 rokov zomrel v Ríme taliansky hudobný skladateľ Ennio Morricone, ktorý vytvoril stovky filmových melódií. Jeho osobnosť si RTVS pripomenie dnes o 20:30 na Jednotke filmom Vtedy na Západe a o 23:30 na Dvojke v relácii Anjeli strážni Ennia Morriconeho.

Trump pod pamätníkom exprezidentov kritizoval médiá i ničenie sôch

Veľa oslavných výrokov o minulosti a kultúre Spojených štátov, ale aj bojovne ladené pasáže o "ľavicovej kultúrnej revolúcii" či údajných snahách "vymazať históriu" obsahoval prejav amerického prezidenta Donalda Trumpa v predvečer Dňa nezávislosti.

Čína informovala o koronavíruse až po dvoch žiadostiach od WHO

Čína informovala o výskyte pľúcnej choroby vo Wu-chan až po dvoch žiadostiach vznesených Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO).

BBC prepustí 450 ľudí z britských televíznych kanálov a rádií

Britská vysielacia spoločnosť BBC prepustí 450 ľudí z regionálnych televíznych kanálov, rozhlasových staníc i z radov tých, ktorí vytvárajú spravodajský obsah na internete.

Kampaň Nebuď pirát so Sajfom od O2 získala ocenenie v celosvetovej PR súťaži (VIDEO)

Na celosvetovej súťaži PR projektov SABRE Awards získala spoločnosť O2 Slovakia ocenenie v kategórii Telekomunikácie za kampaň Nebuď pirát, v rámci ktorej operátor poukazuje na nebezpečenstvo používania mobilných telefónov za volantom a mladých vodičov zároveň motivuje k ich zodpovednému využívaniu.