Telekom zaradí do videopožičovne ďalší edukačný obsah, tentokrát od Discovery

Telekom vďaka spolupráci so spoločnosťou Discovery prináša pre všetkých zadarmo viac ako 150 hodín užitočného a edukatívneho obsahu. Nový obsah bude najprv zaradený do videopožičovne v Magio Go a v ďalších dňoch prídu filmy aj do videopožičovne na Magio IPTV.

ĎALŠÍ OBSAH PO SILNEJ JARI

Telekom takto nadväzuje na viaceré aktivity z predchádzajúcich mesiacov, keď postupne zaradil do Videopožičovne počas druhého štvrťroka. V apríli sme nasadili viac ako 30 dokumentárnych titulov z dielne BBC a Viasat (spolu viac ako 100 hodín obsahu). Začiatkom mája pribudli aj unikátne filmy o slovenskej prírode Erika Baláža a ďalších režisérov, a to Strážca divočiny a Vlčie hory. Užitočný obsah inej formy sme uviedli aj v druhej polovici mája, keď sme sa spojili s projektom S rozvahou v boji proti dezinformáciám.

 

20 DOKUMENTÁRNYCH PROJEKTOV OD DISCOVERY

V súčasnosti prichádza Telekom vďaka spolupráci s Discovery s ďalšou vlnou atraktívneho obsahu. Pre deti sme pripravili v ponuke vzdelávacej časti Discovery seriál Mythbusters, Jr., v ktorom mladí vedci skúšajú rôzne pokusy a vyvracajú známe mýty. Pre fanúšikov Stephena Hawkinga je určený seriál Stephen Hawking’s Grand Design, kde nás vedec sprevádza nekonvenčnými myšlienkami, ktoré vydarene vizualizuje na príkladoch z našej každodennosti. Rekapituluje prevratné teórie a fenomenálne vedecké objavy; zlomové okamihy a získané poznatky názorne demonštruje ľahko zrozumiteľnou formou. Medzi ďalšie pútavé dokumenty patrí aj Truth Behind The Moon Landing (Pravda o pristátí na Mesiaci), Neuveriteľné omyly inžinierstva: Napravené alebo Ako sa to robí a Ako funguje vesmír.