OĽANO pomôže obciam zasiahnutým povodňou

Na Liptove od včerajšieho popoludnia prebieha trojdňové stretnutie poslancov Národnej rady a členov vlády za OĽANO, ale aj poslaneckých asistentov hnutia.

 

Stretnutie predstaviteľov hnutia a užšieho tímu OĽANO sa uskutočnilo prvýkrát od volieb. „Plánovali sme ho v krátkom čase po voľbách, no v súvislosti s pandémiou COVID-19 muselo byť z pochopiteľných príčin preložené na neskorší termín," vyjadril sa predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš.

Ako Šipoš ďalej uviedol, na programe spoločného stretnutia má byť okrem neformálnych aktivít či diskusie o vnútorných záležitostiach hnutia aj návšteva obcí v danom regióne, ktoré boli koncom júna zasiahnuté povodňami. Predstavitelia hnutia OĽANO sa im počas návštevy Liptova chystajú pomôcť. „Rozhodli sme sa, že spojíme príjemné s užitočným a okrem riešenia politických tém či utužovania vzťahov v rámci hnutia pomôžeme obciam z tohto regiónu, ktoré potrápila povodeň. V tejto chvíli totiž potrebujú každú pomoc," vysvetlil M. Šipoš s tým, že o forme pomoci pre obce bude hnutie informovať v sobotu.