Lidl prináša čarovné figúrky zo sveta Harryho Pottera, hrnčeky aj paličku. Pozrite sa, ako ich môžte získať (VIDEO) Zdroj. Lidl

30.09.2020 18:40 | Tlačové správy | TS Lidl

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov Harryho Pottera a jeho príbehov. Od teraz ho môžte nájsť v Lidli, aj s jeho vernými kamarátmi, učiteľmi, ale tiež nepriateľmi v sete 25 figúrok na ceruzky s obľúbenými postavičkami a celým čarosvetom.

Nazbieraj všetkých 25 Potteroviek, figúriek na ceruzky s tvojimi obľúbenými postavičkami z Harryho Pottera! Nájdi 5 Potteroviek so zvláštnymi efektami – 3 sú transparentné a 2 žiaria v tme.

1 balíček s figúrkou na ceruzku Potterovkou získaš zadarmo za každých 20 € nákupu. Balíček s Potterovkou si môžeš kúpiť aj za plnú maloobchodnú cenu 0,49 €. Súčasťou každého balíčka je jedna nálepka. Nazbieraj 5 nálepiek a získaj Harry Potter hrnček za zvýhodnenú cenu.

Ulož si Potterovky do zberateľského boxu, ktorého súčasťou je svietiaca kúzelná palička!

Lumos! Svetlo z vašej kúzelnej paličky žiari z oboch koncov a jej súčasťou sú 4 vymeniteľné sklíčka, vďaka ktorým si môžeš v tmavej miestnosti premietať na stenu či strop erby Rokfortu.

Vyber si zo 6 hrnčekov s rôznymi špeciálnymi efektmi. Nazbieraj ich všetky a precvičuj si zaklínadlá, ktoré nájdeš na spodku každého z nich!

PRAVIDLÁ

Za každých 20 € nákupu v akejkoľvek predajni Lidl na Slovensku získaš od 31. augusta do vypredania zásob pri pokladnici 1 balíček s figúrkou na ceruzku Potterovkou zo ságy Harry Potter. Získaj ich všetky, ulož si ich do zberateľského boxu, dostupného za super cenu 2.99 €, a vyskladaj si svoj Čaroset. Vo vnútri boxu nájdeš aj svietiacu kúzelnú paličku so sklíčkami premietajúcimi 4 erby Rokfortu.
Chýba ti nejaká z Potteroviek? Žiadny problém! Balíček s Potterovkou si môžeš aj kúpiť za plnú cenu 0.49 €.

Súčasťou každého balíčka je aj jedna nálepka. Nazbieraj 5 nálepiek, nalep ich na kartičku, ktorú dostaneš pri pokladnici a získaj Harry Potter hrnček za špeciálnu cenu. Hrnčeky sú dostupné aj bez nálepiek za plnú maloobchodnú cenu. Nenechaj si ich ujsť!

Šéfredaktor Denníka N zverejnil ospravedlnenie prezidentke, premiérovi aj čitateľom

Denník N a šéfredaktor Denníka N Matúš Kostolný zverejnili ospravedlnenie.

Čaputová a Matovič si cez facebook posielajú odkazy

To, že vláda chce plošne testovať na koronavírus celú populáciu pomocou armády, sa prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá je veliteľkou Ozbrojených síl SR, dozvedela až z médií.

RTVS mení program, odvysiela mimoriadnu reláciu (VIDEO)

RTVS v súvislosti s aktuálnou pandemickou situáciou na Slovensku odvysiela dnes o 20.30 na Jednotke špeciálnu spravodajskú reláciu Druhá vlna venovanú zdravotníctvu.

Alarmujúci prieskum: Až 31% učiteľov II. stupňa ZŠ si myslí, že očkovanie proti korone je prípravou na čipovanie ľudí

Hoci odborníkmi overená očkovacia látka ešte nie je na trhu, hoaxoch o očkovaní, pôvode či existencii koronavírusu je neúrekom a to žiaľ, aj medzi ľuľmi, u ktorých sa predpokladá istá úroveň poznania a kritického myslenia.

Asistent poslanca Žigu kritizuje správanie premiéra v zákulisí diskusie na Markíze

V nedeľu bol hosťom televíznej diskusie Na telo aj premiér Igor Matovič.

Dezinfo scéna zneužila fotku z protestov Za slušné Slovensko

V sobotu bol v Bratislave nepovoleného protest, počas ktorého fanúšikovia Ultras Slovan a prívrženci Kotlebovcov pred Úradom vlády skandovali hanlivé heslá a vzduchom lietali dymovnice, kamene aj dlažobné kocky a zasahovali policajní ťažkoodenci.

Tip ako ušetriť: 4ka odmení zákazníkov za platbu kartou

Ak sa zákazník rozhodne platiť za svoj paušál SLOBODA ∞+ automatickou platbou zo svojej karty, dostane ho každý mesiac len za 20 eur, namiesto pôvodných 22.

V Plus 7 dní skončila redaktorka Nina Košecká

V Plus 7 dní skončila redaktorka Nina Košecká. O svojom odchode informovala statusom na facebooku.

Poslanec Čekovský podal trestné oznámenie pre podozrenie z prelievania štátnych peňazí z TASR do súkromných rúk

Poslanec NR SR Kristián Čekovský (OĽANO) dnes na Generálnu prokuratúru doručil trestné oznámenie na neznámeho páchateľa za činnosť vo verejnoprávnej TASR a spriaznených spoločnostiach od roku 2013, keď bol šéfom TASR terajší riaditeĽ RTVS Jaroslav Rezník, až doteraz.

V Prahe a Brne začne vychádzať bezplatný týždenník Náš region

V Praze a v Brně začnou od příštího týdne vycházet lokální mutace bezplatného týdeníku Náš region. Předpokládá se náklad kolem 150.000 kusů. Oznámilo to dnes vydavatelství A 11.