Best FM: Eva Peterová je Best FM!

Best FM opäť rozširuje svoj moderátorský tím. V júli sa rozrastie o Evu Peterovú. Eva bude moderovať na Best FM rannú show „Dobré ráno" spolu s Ďurom Šimkom.

V rannom vysielaní sa objaví už v utorok, 16. júla 2013.

„Som rád, že sa nám do tímu podarilo dotiahnuť niekoho, kto má dlhoročné skúsenosti so slovenským éterom a kto má svojich poslucháčov. Verím, že spolu s Ďurom Šimkom vytvoria pre našich poslucháčov atmosféru, ktorou ich naladia do dňa", povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.
Eva Peterová začínala s moderátorskou kariérou v rádiu Flash. Bolo ju počuť aj v rádiu Okey a neskôr aj vidieť v Slovenskej televízii. Pracuje aj pre vydavateľstvo Ringier Axel Springer.
Moderované ráno vysiela rádio Best FM každý pracovný deň od 6:00 do 9:00. Poslucháčom sa doteraz prihováral skúsený moderátor slovenského éteru Ďuro Šimko. Súčasťou „Dobrého rána" sú okrem kvalitnej hudby, najmä z rokov 80-tych, aj pravidelné rubriky napríklad „Presilovka", „Súboj titanov" alebo „Čo bolo, to bolo".
Rozšírenie moderátorského tímu je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o ďalšie lokality ako aj spolu so spustením spoločensko-politickej diskusie Dialógy s Richardom Dírerom. Zároveň je aj súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky na Best FM.
Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove, na Hornom Považí a na Záhorí. Best FM nájdete aj na www.bestfm.sk a na facebookovskej fanpage www.facebook.com/BestFM.sk