JOJ: Najsledovanejším programom týždňa ČSMT, najsledovanejším spravodajstvom Noviny TV JOJ

12.11.2012 12:44 | Tlačové správy | JOJ

Talentová šou TV JOJ bola v nedeľu najsledovanejším programom dňa a zároveň sa stala najsledovanejším programom celého uplynulého týždňa. Najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku boli uplynulý týždeň nedeľné Noviny TV JOJ. V piatok si pozíciu najsledovanejšieho nespravodajského programu udržal seriál Panelák.

Šou Česko Slovensko má talent pozná mená 18-tich semifinalistov. Včerajšie pokračovanie Veľkého tresku sa stalo najsledovanejším programom dňa i celého uplynulého týždňa, keď dosiahlo rating 13,5% a podiel 33,5%. Ešte vyšší podiel dosiahla talentová šou v mestách (36,5%), najvyšší podiel v Žilinskom kraji (47,1%). Konkurencia so svojou filmovou ponukou zaostala o takmer 11%-ných bodov. Ešte vyšší podiel dosiahla druhá časť šou Česko Slovensko má talent naživo, v ktorom sa rozhodlo o poslednom postupujúcom do semifinále (podiel 35,7%).

V nedeľu odvysielala TV JOJ aj najsledovanejšie spravodajstvo na Slovensku, keď Noviny TV JOJ dosiahli rating 13,5% a podiel 36,1%. Nedeľné vydanie hlavnej spravodajskej relácie TV JOJ sa zároveň stalo najsledovanejším spravodajstvom celého uplynulého týždňa.

V sobotu bola TV JOJ už tradičnou jednotkou na trhu s reláciou Najlepšie torty - podiel 26,4%, ktorá bola opäť sledovanejšia ako konkurenčné relácie Partička a Smotánka. Jednotkou bola aj šou Farmár hľadá ženu - podiel 23%, pričom u mladých divákov 15-34 podiel dosiahol až 29,2%. V piatok bol najsledovanejším nespravodajským programom dňa seriál Panelák s podielom 27,9%, ktorý tak ako po celý uplynulý týždeň v sledovanosti predstihol konkurenčnú reality šou.

1. Neonacistický web musí zaplatiť moslimskému komikovi 4,1 milióna dolárov za falošné správy

Federálny sudca v USA minulý týždeň rozhodol, že neonacistická stránka The Daily Stormer a jej kontroverzný zakladateľ a editor Andrew Anglin musia zaplatiť 4,1 milióna dolárov moslimskému komikovi Deanovi Obeidallahovi za falošné správy.

Otvorená optická sieť, riešenie pre všetkých?

2. Otvorená optická sieť, riešenie pre všetkých?

V rozhovore Ing. Peter Bezák, riaditeľ prevádzky spoločnosti Towercom vysvetľuje, ako je možné nájsť riešenie pre optické pripojenie domácností aj v lokalitách, kde teraz o vysokorýchlostnom internete užívatelia iba snívajú.

3. Britská televízia si už neobjedná zábavnú reláciu, na ktorej by sa podieľali len mužskí autori

Britská televízia ITV už si u svojich scenáristov neobjedná žiadnu zábavnú reláciu, na ktorej by sa podieľali výhradne mužskí autori.

Film Amnestie pripomenie najväčšiu väzenskú vzburu v Československu (VIDEO)

4. Film Amnestie pripomenie najväčšiu väzenskú vzburu v Československu (VIDEO)

Najväčšiu vzburu vo väzenskej histórii bývalého Československa stvárni pripravovaný film Amnestie režiséra Jonáša Karáska.

5. V aplikácii O2 Extra výhody najazdili vodiči takmer milión kilometrov a dostali za odmenu 2000 GB dát

Operátor O2 začiatkom apríla odštartoval v rámci svojej iniciatívy Dátuj zodpovedne kampaň Nebuď pirát, ktorej cieľom bolo upozorniť širokú verejnosť na nebezpečenstvo používania telefónov za volantom.

Cenu MTV za najlepší film získal film Avengers: Endgame (VIDEO)

6. Cenu MTV za najlepší film získal film Avengers: Endgame (VIDEO)

Hlavným víťazom tohtoročných filmových a televíznych cien stanice MTV sa stal superhrdinský epos Avengers: Endgame.

Redaktor Trendu je novým analytikom VÚB banky

7. Redaktor Trendu je novým analytikom VÚB banky

Redaktor Trendu nastúpil do VÚB banky, je novým členom analytického tímu banky.

NAKA robila domové prehliadky, ide o prípad sledovania novinárov (FOTO)

8. NAKA robila domové prehliadky, ide o prípad sledovania novinárov (FOTO)

Policajti NAKA dnes zasahovali v troch mestách. Zo zásahu zverejnili fotografie.

Slovensko má jedinečnú luxusnú knihu Harmónia veľkého sveta (VIDEO)

9. Slovensko má jedinečnú luxusnú knihu Harmónia veľkého sveta (VIDEO)

Pozrite si VIDEÁ, ako vyzerá jedna z najkrajších kníh 17.storočia, ktorá práve vyšla v exkluzívnom prevedení v slovenčine. Navyše vyšla ako moderné faksimile, čiže verná kópia originálu z roku 1661, doplnená o slovenský preklad latinského výkladu.

Vzniká nový film o Václavovi Havlovi, Olgu stvárni Anna Geislerová

10. Vzniká nový film o Václavovi Havlovi, Olgu stvárni Anna Geislerová

Na výročie okupácie Československa vojskami Varšavskej zmluvy sa začne natáčať film Havel.