Fun rádio Dohoda 2013 aj v Poprade


Tretie pokračovanie najväčšieho letného žúru už túto sobotu v Poprade

Jubilejný piaty ročník série najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda sa preklápa do svojej druhej polovice. Po vydarených dvoch zastávkach v Nitre a v Malackách sa Fun rádio Dohoda presúva do Popradu.

V sobotu 17. augusta pri AquaCity Poprad vystúpia hviezdy ako Polemic, Horkýže Slíže, Majk Spirit, Ego, AMO & Band či Helenine oči. Priaznivci rockovej hudby si prídu na svoje vďaka mladým a talentovaným skupinám Rock Reunion, Reverz Park a Fictive Marry.

Dvanásťhodinovým žúrom bude festivalových návštevníkov sprevádzať zohratá moderátorská dvojica Junior a Marcel a po koncertoch ponúknu všetkým tancachtivým svoje tanečné mixy DJ-i Fun rádia DJ Carlo a DJ Milan Lieskovsky.

Prvý koncert Fun rádio Dohody sa začne o 14:00 hodine, no brány areálu sa otvárajú už na pravé poludnie.

Vstupenky je možné kúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.sk. Fun rádio Dohoda vychádza v ústrety aj mladým rodinám - deti s výškou do 130 cm majú vstup zdarma.

Fun rádio Dohoda má po Poprade poslednú zastávku - 31. augusta 2013 v Košiciach v areáli Anička.

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých mestách spolu s ďalšími informáciami o podujatí na www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku.