Ringier Axel Springer Slovakia v znamení digitálnych aktivít

Vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia prichádza s novým knižným e-shopom Klobook.sk, redizajom úspešných e-shopov Kucharky.sk a iStánok.sk, spustilo novú microsite Časnaaplikáciu.sk a ponúka aplikáciu iStánok už aj pre Windows 8.

„Klobook.sk je určený najmä vášnivým čitateľom e-kníh a e-časopisov, ktorí od knižného e-shopu očakávajú nielen veľký výber titulov, ale aj možnosť nakúpiť v jednom nákupnom košíku elektronické a fyzické knihy. Túto novinku budeme ponúkať ako prví knižný e-shop na platforme Wooky na Slovensku už koncom leta," predstavil Klobook.sk Peter Červinka, vedúci oddelenie e-commerce. Zákazníci si budú môcť vybrať až z 10 000 knižných titulov a tešiť sa môžu aj na exkluzívne predpredaje slovenských aj zahraničných bestsellerov. V ponuke nebudú chýbať ani audioknihy. Elektronické knihy a časopisy budú dostupné pre všetky bežné operačné systémy (iOS, Android, Windows) prostredníctvom čítačky Wooky.

Redizajn obľúbeného e-shopu na zjedenie Kucharky.sk spočíva hlavne v zlepšení prehľadnosti stránky, aby mal zákazník jednoduchšie a rýchlejšie nakupovanie. „Implementovali sme nové megamenu s odporúčanými produktmi, zoptimalizovali a zlepšili vyhľadávanie, sprehľadnili header a footer e-shopu, kde si zákazníci nájdu všetky potrebné informácie o nakupovaní. Pribudla aj možnosť platiť cez internet banking," zhrnul hlavné body Peter Červinka. Predplatiteľský e-shop iStánok.sk prechádza úpravami hlavne v sekcii digitálneho predplatného, ktoré je teraz prehľadnejšie. Taktiež pribudlo megamenu a platba cez internet banking.

Rozšírené informácie k digitálnym aplikáciám Ringier Axel Springer Slovakia nájdete na novej microsite Časnaaplikáciu.sk, ktorá funguje už od júla tohto roku. Tá detailnejšie predstavuje aplikáciu iStánok, ktorá vám poskytne vaše obľúbené magazíny z nášho vydavateľstva v digitálnej forme. Ponúka prehľad využitia, dostupnosti aj ceny aplikácie. Veľmi nápomocné sú aj videá, kde sa dozviete, ako stiahnuť aplikáciu, vypnúť automatické predplatné, či ako si obnoviť časopisy alebo predplatné.
Tých, ktorí už aplikáciu iStánok používajú, určite poteší fakt, že je prístupná už aj pre počítače, notebooky a tablety s operačným systémom Windows 8 (dostupnosť pre smartfóny sa plánuje od roku 2014). Aj pre tento operačný systém platí, že predplatiť si môžete nielen jednotlivé vydania, ale aj mesačné balíky.