Novinky a zmeny v programovej ponuke Skylink

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group informuje o novinkách v programovej ponuke.

Dňa 3. 9. 2013 významne obohatíme našu ponuku programových balíčkov Mini, Multi, Kombi, Multi HD a Flexi 7. Tieto balíčky budú novo rozšírené o trojicu programov Kino CS, Muzika CS a Doku CS, ktoré boli doteraz dostupné iba ako súčasť prémiového balíčka CS TV. Balíček CS TV pritom zostáva aj naďalej v ponuke Skylinku.
Technické parametre pre naladenie programov Kino CS, Muzika CS a Doku CS zostávajú nezmenené:
Astra 23,5°E, 12 109 MHz, Horizontálna, FEC = 3/4, 27 500 kS/s , DVB-S2/8PSK, Pilot ON.
Film Europe Channel HD
Dňa 3. 9. 2013 rozšírime programové balíčky Kombi, HD Plus, Multi HD a Flexi 7 o ďalší program vo vysokom rozlíšení HD – filmový kanál Film Europe Channel HD. Tento program bol doteraz dostupný iba v SD verzii ako samostatný prémiový program, alebo ako súčasť prémiového balíčka Film Europe + CS TV. Takto zostane zákazníkom Skylinku dostupný aj naďalej teraz v HD verzii.
Technické parametre pre naladenie programu Film Europe Channel HD zostávajú nezmenené:
ČT :D, ČT art
Dňa 1. 9. 2013 získajú zákazníci Skylinku prístup aj k dvojici nových programov ČT – ČT :D a ČT art, ktoré budú zdieľať jednu programovú pozíciu a stanú sa súčasťou balíčka Digital pre Českú republiku.
Technické parametre pre naladenie programov ČT :D a ČT art:
Astra 23,5°E, 12 525 MHz, Vertikálna, FEC = 3/4, 27 500 kS/s
Nový cenník služieb Skylink platný od 1. 10. 2013
Za posledné 4 mesiace sa v ponuke Skylinku udialo veľa programových zmien, čo prispelo k výraznému rozšíreniu všetkých programových balíčkov. Najväčšie obohatenie zaznamenal balíček Kombi, v ktorom pribudlo celkom až 12 nových programov (2 filmové – Film Europe Channel HD a Kino CS, 1 športový – Slovak Sport, 2 dokumentárne – Doku CS a Crime & Investigation, 2 detské – Minimax a Nickelodeon a 5 hudobných – Muzika CS, MTV Rocks, MTV Dance, VH 1 a VH 1 Classic). Balíček Kombi tak má dnes až 53 programov všetkých žánrov, z ktorých 12 je vysielaných vo vysokom rozlíšení HD.
Programové zmeny sa v úprave cien prejavia len minimálne a to až od 1. 10. 2013. Pre predplatné uhradené pred týmto termínom platí pôvodný cenník. Nasledujúca tabuľka obsahuje položky cenníka, u ktorých od 1. 10. 2013 príde k zmene.