Novinky a zmeny v programovej ponuke Skylink

31.08.2013 10:46 | Tlačové správy | Skylink

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group informuje o novinkách v programovej ponuke.

Dňa 3. 9. 2013 významne obohatíme našu ponuku programových balíčkov Mini, Multi, Kombi, Multi HD a Flexi 7. Tieto balíčky budú novo rozšírené o trojicu programov Kino CS, Muzika CS a Doku CS, ktoré boli doteraz dostupné iba ako súčasť prémiového balíčka CS TV. Balíček CS TV pritom zostáva aj naďalej v ponuke Skylinku.
Technické parametre pre naladenie programov Kino CS, Muzika CS a Doku CS zostávajú nezmenené:
Astra 23,5°E, 12 109 MHz, Horizontálna, FEC = 3/4, 27 500 kS/s , DVB-S2/8PSK, Pilot ON.
Film Europe Channel HD
Dňa 3. 9. 2013 rozšírime programové balíčky Kombi, HD Plus, Multi HD a Flexi 7 o ďalší program vo vysokom rozlíšení HD – filmový kanál Film Europe Channel HD. Tento program bol doteraz dostupný iba v SD verzii ako samostatný prémiový program, alebo ako súčasť prémiového balíčka Film Europe + CS TV. Takto zostane zákazníkom Skylinku dostupný aj naďalej teraz v HD verzii.
Technické parametre pre naladenie programu Film Europe Channel HD zostávajú nezmenené:
ČT :D, ČT art
Dňa 1. 9. 2013 získajú zákazníci Skylinku prístup aj k dvojici nových programov ČT – ČT :D a ČT art, ktoré budú zdieľať jednu programovú pozíciu a stanú sa súčasťou balíčka Digital pre Českú republiku.
Technické parametre pre naladenie programov ČT :D a ČT art:
Astra 23,5°E, 12 525 MHz, Vertikálna, FEC = 3/4, 27 500 kS/s
Nový cenník služieb Skylink platný od 1. 10. 2013
Za posledné 4 mesiace sa v ponuke Skylinku udialo veľa programových zmien, čo prispelo k výraznému rozšíreniu všetkých programových balíčkov. Najväčšie obohatenie zaznamenal balíček Kombi, v ktorom pribudlo celkom až 12 nových programov (2 filmové – Film Europe Channel HD a Kino CS, 1 športový – Slovak Sport, 2 dokumentárne – Doku CS a Crime & Investigation, 2 detské – Minimax a Nickelodeon a 5 hudobných – Muzika CS, MTV Rocks, MTV Dance, VH 1 a VH 1 Classic). Balíček Kombi tak má dnes až 53 programov všetkých žánrov, z ktorých 12 je vysielaných vo vysokom rozlíšení HD.
Programové zmeny sa v úprave cien prejavia len minimálne a to až od 1. 10. 2013. Pre predplatné uhradené pred týmto termínom platí pôvodný cenník. Nasledujúca tabuľka obsahuje položky cenníka, u ktorých od 1. 10. 2013 príde k zmene.

Skúma mysle psychopatov. A má nový prípad

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová, skúma mysle psychopatov. Po strelnom zranení je konečne zase v teréne. Do služby ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí...

Trump potvrdil, že USA vykonali kybernetický útok proti ruskej dezinformačnej agentúre

Americky prezident Donald Trump prvýkrát potvrdil, že Spojené štáty v roku 2018 vykonali kybernetický útok proti ruskej Agentúre pre výskum internetu (AII).

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.