Teraz.sk oslavuje rok a pol grafickými a obsahovými zmenami

Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky Teraz.sk počas víkendu oslávil rok a pol svojej existencie. Zároveň pre svojich čitateľov pripravil drobné vizuálne zmeny, ktoré by mali ešte viac zatraktívniť dizajn portálu a zjednodušiť jeho čitateľnosť.

„Pätkové titulky sme vymenili za titulky, ktoré využívajú rovnaký font ako naše logo, zväčšili sme upútavky vedľa hlavičky a priamo pod hlavičku sme vytiahli historický kalendár, ktorý denne v agentúre pripravujeme," popísal zmeny generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník.
V tomto roku pripravuje Teraz.sk aj ďalšie zmeny. „V týchto dňoch rozširujeme tím Teraz.sk o ďalších editorov, aby sme našim čitateľom priniesli viac kvalitného agentúrneho multimediálneho spravodajstva," vysvetlil J. Rezník.
Od 7. marca 2012 navštívilo spravodajský portál TASR podľa Google Analytics takmer tri milióny jedinečných návštevníkov, ktorí urobili takmer 8 miliónov návštev. Na mobilnú verziu prišlo takmer štvrť milióna návštevníkov a mobilné aplikácie má stiahnuté viac ako 30 000 používateľov. Od apríla je portál Teraz.sk auditovaný aj v AIM Monitore. V auguste zaznamenal 285 693 reálnych návštevníkov.