Lomtec.com je na shortliste E-Learning Awards 2013

Lomtec.com je na shortliste E-Learning Awards 2013

Slovenská IT firma sa dostala z viac než 200 projektov sveta medzi najlepších

 

 

Medzinárodná porota E-Learning Awards 2013 rozhodla, že projekt slovenskej IT firmy Lomtec.com patrí medzi najlepšie zo sveta. Dostal sa medzi 5 nominovaných v kategórii elearningových riešení pre neziskový sektor Excellence in the production of learning content - not-for-profit sector. Oficiálne predstavenie nominovaných a vyhlásenie víťazov sa bude konať 7. novembra 2013 v Londýne na galavečere v hoteli Marriott.
Nominovaných z viac než 200 projektov vybrala porota v uplynulých dňoch a ich zoznam v jednotlivých kategóriách nájdete na: http://www.elearningage.co.uk/shortlist.aspx

Spoločnosť Lomtec.com získala nomináciu za realizáciu tzv. Cvičnej banky pre Nadáciu Slovenskej sporiteľne. 

Lomtec.com je výsostne slovenská IT spoločnosť s 13-ročnou históriou a jej klientmi okrem významných slovenských a českých súkromných firiem boli a sú slovenská pobočka a neskôr centrála UNDP (United Nation Development Programme – OSN rozvojový program) v New Yorku, talianska pobočka uznávanej automobilky SCANIA či CTS Viaggi Italy, veľká cestovná asociácia porovnateľná s našou CKM.
Nejde pritom o prvý medzinárodný úspech spoločnosti Lomtec.com. V rokoch 2004 a 2006 napríklad získali ocenenia jednej z najrýchlejšie rastúcich spoločností v oblasti IT v regióne strednej a východnej Európy v programe Technology Fast 50 CEE.

Zakladateľ a výkonný riaditeľ Lomtec.com Miroslav Ličko hovorí: „Pre nás je úspechom najmä to, že máme klientov, pre ktorých robíme 13 rokov, vrátane aj Slovenskej sporiteľne, že s nami vydržali a sú s nami stále spokojní. Primárnym cieľom Lomtec.com je rozhodne robiť najmä kvalitné projekty."
V E-Learning Awards 2013 nominovaný projekt Cvičnej banky zábavným spôsobom učí ľudí všetkých vekových kategórií rozumne a zmysluplne riadiť svoje financie, a najmä ich má správne zorientovať vo vyhodnocovaní informácií z prostredia bankových produktov a zistiť, ktoré sú pre nich vhodné.

Spoty k projektu v EN a SK verzii: