Lomtec.com je na shortliste E-Learning Awards 2013

24.09.2013 21:30 | Tlačové správy | Lomtec

Slovenská IT firma sa dostala z viac než 200 projektov sveta medzi najlepších

Medzinárodná porota E-Learning Awards 2013 rozhodla, že projekt slovenskej IT firmy Lomtec.com patrí medzi najlepšie zo sveta. Dostal sa medzi 5 nominovaných v kategórii elearningových riešení pre neziskový sektor Excellence in the production of learning content - not-for-profit sector. Oficiálne predstavenie nominovaných a vyhlásenie víťazov sa bude konať 7. novembra 2013 v Londýne na galavečere v hoteli Marriott.
Nominovaných z viac než 200 projektov vybrala porota v uplynulých dňoch a ich zoznam v jednotlivých kategóriách nájdete na: http://www.elearningage.co.uk/shortlist.aspx

Spoločnosť Lomtec.com získala nomináciu za realizáciu tzv. Cvičnej banky pre Nadáciu Slovenskej sporiteľne.

Lomtec.com je výsostne slovenská IT spoločnosť s 13-ročnou históriou a jej klientmi okrem významných slovenských a českých súkromných firiem boli a sú slovenská pobočka a neskôr centrála UNDP (United Nation Development Programme – OSN rozvojový program) v New Yorku, talianska pobočka uznávanej automobilky SCANIA či CTS Viaggi Italy, veľká cestovná asociácia porovnateľná s našou CKM.
Nejde pritom o prvý medzinárodný úspech spoločnosti Lomtec.com. V rokoch 2004 a 2006 napríklad získali ocenenia jednej z najrýchlejšie rastúcich spoločností v oblasti IT v regióne strednej a východnej Európy v programe Technology Fast 50 CEE.

Zakladateľ a výkonný riaditeľ Lomtec.com Miroslav Ličko hovorí: „Pre nás je úspechom najmä to, že máme klientov, pre ktorých robíme 13 rokov, vrátane aj Slovenskej sporiteľne, že s nami vydržali a sú s nami stále spokojní. Primárnym cieľom Lomtec.com je rozhodne robiť najmä kvalitné projekty."
V E-Learning Awards 2013 nominovaný projekt Cvičnej banky zábavným spôsobom učí ľudí všetkých vekových kategórií rozumne a zmysluplne riadiť svoje financie, a najmä ich má správne zorientovať vo vyhodnocovaní informácií z prostredia bankových produktov a zistiť, ktoré sú pre nich vhodné.

Spoty k projektu v EN a SK verzii:

Skúma mysle psychopatov. A má nový prípad

Neurologička, staršia zvláštna agentka Sayer Altairová, skúma mysle psychopatov. Po strelnom zranení je konečne zase v teréne. Do služby ju povolali, keď agent FBI vo voľnom čase pri prechádzke so psom špeciálne vycvičeným na hľadanie mŕtvol spadol do jaskyne plnej ľudských kostí...

Trump potvrdil, že USA vykonali kybernetický útok proti ruskej dezinformačnej agentúre

Americky prezident Donald Trump prvýkrát potvrdil, že Spojené štáty v roku 2018 vykonali kybernetický útok proti ruskej Agentúre pre výskum internetu (AII).

Za hackerstvo a za klamstvá o teroristoch hrozia mužovi štyri roky väzenia

Muž čelí obžalobe zo šírenia poplašnej správy spočívajúcej v tom, že v Česku zaútočia teroristi.

Chcete si požičať kolobežku, bicykel alebo zavolať si taxík cez mobilnú aplikáciu? Tieto tipy pomôžu mať peniaze v bezpečí

Objednať si odvoz, prípadne požičať si bicykel alebo kolobežku je bežné v zahraničí, ako aj na Slovensku. Tieto nové formy prepravy využívame počas dňa, ale napríklad aj na dovolenke v cudzine.

Rektor navrhol, aby vysoké školy kúpili denník Lidové noviny

Rektor Českého vysokého učení technického (ČVUT) v Praze Vojtěch Petráček navrhl, aby se vysoké školy složily a koupily Lidové noviny ze skupiny Mafra, která patří Agrofertu.

Kaczyński obvinil zahraničné médiá, že sa miešajú do volieb

Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) Jaroslaw Kaczyński obvinil zahraničné médiá z toho, že sa pred nadchádzajúcim druhým kolom hlasovania o budúcom poľskom prezidentovi miešajú do volieb.

Škoda Auto Slovensko má nového šéfa marketingu

Od júla 2020 nastáva zmena v top manažmente spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Domček deduška Večerníčka zrekonštruujú a premiestnia (VIDEO)

Očakávaná obnova a rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky známeho domčeka deduška Večerníčka sa začala 6. júla 2020.

O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku. Od prvého momentu sa s vami bude rozprávať zamestnanec linky a nie automat (VIDEO)

O2 sa rozhodlo radikálne zmeniť zážitok, s akým sa zákazník najčastejšie stretáva pri volaní na zákaznícke linky. Preto v týchto dňoch pristúpilo k vypnutiu prednahratých hlášok, ktoré slúžili na navigovanie zákazníka a prináša priame spojenie so zamestnancom zákazníckej linky  už od začiatku hovoru. Zákazník tak po novom nebude musieť počúvať vopred nahraté dlhé zoznamy možností ani zadávať žiadne čísla v menu, ale hneď po vytočení čísla 949 je privítaný a spojený s najbližším voľným asistentom.

Začal proces, v ktorom herec Depp žaluje bulvárny denník

S čiernou šatkou zakrývajúcou ústa a nos dnes prišiel na súd v Londýne hrdina Pirátov z Karibiku a hollywoodsky herec Johnny Depp.